Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
ma kakav očaj, stalno se negdje nešto događa! mislim da stvarno ima za svakog po nešto... evo, večeras dođi u KMO na Brmbinu i Mihinu Večer kada je umrla poezija  jedva čekam |
|
|
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
Da, čula sam za to. definitivno književne večeri postaju hit: osim ove, Petar Kerže je imao književnu večer, i stalno neki ljudi govore kako će ih organizirati. Voljela bih doći na ovo, ali obveze, obveze...  |
|
|
|
|
 |
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol:  Muško
|
Vidiš, vidiš , nisam nikada pomislio na takav izlazak. Gdje se te književne večeri organiziraju? |
|
|
|
|
 |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Dajte ljudi vi k'o neki penzići
Chill out a bit! uskoro se otvara novi pub i novo mjesto za izlazak već vidim... Dobro je da ima puno mjesta za izaći van jer su sva različita kao i svi ljudi međusobno... Zato, čemu ova rasprava? Jel vi idete van zbog sebe, svog društva, svojih prijatelja i zabave s tim ljudima? Ili idete da budete viđeni, volite gužvu i malo pozornosti? Baš kad to očekujete, onda to ne dobivate.
 Zato, kako si napravite, tako će vam biti |
|
|
 |
|
Miha i Brmba su rasturili, ugušila sam se od smijeha! kakvi pacijenti  znam da nisu normalni, ali uvijek nadmaše sami sebe  |
|
|
|
|
 |
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ista sudba, identična je i moja.  |
|
|
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
Evo, sad ima LOS književnu večer u Big Benu 24. 01. u 19: 30, nakon toga sam čula za još jednu koja se održava 9.02. u KMO- u. Nakon toga će početkom ožujka Aleph organizirati svoju večer, a nakon toga opet LOS za prvi dan proljeća  |
|
|
|
|
 |
|
ali voodoo je radio sad za božić i novu godinu. rekli su da će nakon toga ostati otvoreni. jel nisu? |
|
|
|
|
 |
deer_hunter
|
Nemoj me zezat??? Voodoo radi?? Daj elaboriraj malo... kad si bila zadnji put?? Jel radi samo gore ili? |
|
|
|
|
 |
Catharine
|
a zar se to nije zatvorilo? ja skoro svaki dan tamo prolazim i nikad nikog nema... |
|
|
 |
|
bila sam za badnjak tamo i rekli su da će raditi i za doček ng. ali ne više u prizemlju, nego samo na katu. čak su rekli i da će nastaviti raditi normalno nakon nove godine, ali to ne znam točno jer od onda nism bila. |
|
|
|
|
 |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol:  Muško
|
hm...ja sam bio prije nekih mjesec dana, jebiga. bilo zakljucano(prolaz za gore), a u prizemlju neki butik?(osim ak nisam prozujao)
pa sam cuo poslije da nemaju dozvolu neku i da su trajno zatvoreni. aj nadam se da nisu. fali mi ona kava sa tragovima ruma u sebi... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt  |
|
|
 |
idila
Ukupno postova: 48 Lokacija: sedmo nebo Spol:  Žensko
|
|
|
 |
deer_hunter
|
|
|
 |
Catharine
|
joj, deer hunter s tim too sweet eyes i lijepom informacijom, evo ti jedan rikikich  |
|
|
 |
 |
|