Autor |
Poruka |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
slušate li house ?
meni to jako nedostaje,kad se sjetim onih dobrih trenutaka u Q-Clubu,naravno prije narodnjaka ..
a ni u zagrebu nije baš neka punuda |
|
|
|
|
|
BiglBagl Ukupno postova: 47 Spol: Nebitno
|
Yeah! This moment..Fuzion pres Darryl D Bonneau u temi "Unity" - Fuzion Club remix! Why You ask? |
|
|
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
da se vrate ta vremena ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
|
Pa imaš u OBP-u house-a, (Sly i ostali), koliko sam čuo i u Bastionu (za to baš nisam siguran) pa Big Ben, ponekad kod Šeleta (Posh, ne Tufna, dakle na prvom katu) pa u Urban Klubu u Valpovu s vremena na vrijeme..i tako..nađe se! |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Sinoć sam bio u Bastionu na brucošijadi Ekonomskog faksa. Ne znam ko je bio DJ al dečko je super prašio. Samo da uvijek takvu mjuzu puštaju. Bastion je bio pun i svi su plesali. Cure su se penjale po stolovima i skidale majice dok su plesale, hehe. Ma super je bilo. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Cure su se penjale po stolovima i skidale majice dok su plesale, hehe. Ma super je bilo.
|
Ma super je odmah čim se cure skidaju |
|
|
|
|
|
cane
|
Elena_Os je napisao/la: ›
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Cure su se penjale po stolovima i skidale majice dok su plesale, hehe. Ma super je bilo.
|
Ma super je odmah čim se cure skidaju
|
Pa naravno!!! hehe, ma skidale su se jer su imale kratku majicu ispod dugačke pa im je bilo vruće, hehe... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
Sve pet, ali ovo nije topic o tome "gdje sam sinoć bio" već o house glazbi. |
|
|
|
|
|
cane
|
BiglBagl je napisao/la: ›
Sve pet, ali ovo nije topic o tome "gdje sam sinoć bio" već o house glazbi.
|
Pa pisao si da ti fali house. A ja sam ti napisao da je jučer bio house u Bastionu i da je atmosfera bila luda! I da slušam House, i svako sam ljeto u Vodicama u Haciendi, al mi se čini da ću slijedeće ljeto provest u Poreču zbog Babylona. |
|
|
|
|
|
Kvragu,Cane,jel ti patiš od poremećaja koncentracije? Nisam ja napisao da mi fali house-a već Jimmy! Ajd još jednom pročitaj tko je što napisao, a ja ti još jednom ponavljam da je topic o "house music" a ne o tome gdje je tko bio sinoć! Ako si već htio dati svoj doprinos ovoj temi bolje bi bilo da si napisao kakav house voliš, kojeg producenta, dj-a i slično. |
|
|
|
|
|
cane
|
BiglBagl je napisao/la: ›
Kvragu,Cane,jel ti patiš od poremećaja koncentracije? Nisam ja napisao da mi fali house-a već Jimmy! Ajd još jednom pročitaj tko je što napisao, a ja ti još jednom ponavljam da je topic o "house music" a ne o tome gdje je tko bio sinoć! Ako si već htio dati svoj doprinos ovoj temi bolje bi bilo da si napisao kakav house voliš, kojeg producenta, dj-a i slično.
|
Ako malo bolje promotriš vidjet ćeš da je Jimmy napisao da mu nedostaje onaj stari Q club kad se samo House puštao. Ja sam njemu napisao da ima dobrog Housea još uvijek u Osijeku i to u Bastionu.
A što se tiče dj-eva najbolji mi je Martin Solveig. čovjek je strašan i ima odlične stvari. Njegovi nastupi su nešto fenomenalno. Od remixera mi je najbolji Axwell. Dečko stvarno čuda radi. Eto nadam se da si zadovoljan! |
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
bio pravi house jednom davno u osijek a bijaše to prije neki 9 godina u O2 i nekih 7 godina u westu te stageu pa ga bilo malo i u vegi a od onda se izgubio i house iz osijeka a i ekipa! |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
je fali house,najbolja plesna glazba
no ajmo sta slusate?
Hardrox - Feel The Hard Roc |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
cane
|
Trenutno fenomenalni rmx Royksopp - What Else Is There (Vitalic Remix) |
|
|
|
|
Fidro
Ukupno postova: 24 Spol: Muško
|
Fedde Le Grand mie predobar DJ |
|
|
|
|
|