Autor |
Poruka |
Strma
|
|
|
|
Gost
|
A sto je sa koncertom Septice u petak? |
|
|
|
|
|
Strma Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
|
|
|
adrian Ukupno postova: 85 Lokacija: Glavni grad Republike Spol: Muško
|
imam ja, u petak od 22 sata, u dvorani lenije |
|
|
|
|
|
tuvok
Ukupno postova: 124 Lokacija: Ispod moje škembe Spol: Nebitno
|
adrian je napisao/la: ›
imam ja, u petak od 22 sata, u dvorani lenije
|
ajd uslikaj ak se sjetis ono za sta sam te zamolio.....nitko mi nije odgovorio na vasim binsima pa moram ovdje molit ljude
fala unaprijed |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tuvok
Ukupno postova: 124 Lokacija: Ispod moje škembe Spol: Nebitno
|
na zidu uz parking je bio taj grafit, sjecam se da sam tamo stao u sitne sate da poedem burek. neznam dal jos postoji, toe bilo davne '99. tako da je lako moguce da ga vishe nea. zelim vam dobar provod na septici, napijte se i za mene.
jos nesh, di vam je pajo na forumu? ne javlja se niti na njuzima, nije valjda da se druzi samo s ribarom? on mi je najludji lik na vasoj grupi i republici, bez uvrede |
|
|
|
|
|
Gost
|
nek se skupi ekipa iz OS pa nek dodje do VK
a sta ovi koji dolaze iz Os, dovoze svoje skejtove na prikolici ili se vozaju pola dana Os-Vk ? |
|
|
|
|
|
|
tuvok je napisao/la ( Pogledaj post): ›
na zidu uz parking je bio taj grafit, sjecam se da sam tamo stao u sitne sate da poedem burek. neznam dal jos postoji, toe bilo davne '99. tako da je lako moguce da ga vishe nea. zelim vam dobar provod na septici, napijte se i za mene.
jos nesh, di vam je pajo na forumu? ne javlja se niti na njuzima, nije valjda da se druzi samo s ribarom? on mi je najludji lik na vasoj grupi i republici, bez uvrede
|
komp mu je riknio |
|
|
|
|
|
Strma Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Shorty Ukupno postova: 81 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Anonymous je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nek se skupi ekipa iz OS pa nek dodje do VK
a sta ovi koji dolaze iz Os, dovoze svoje skejtove na prikolici ili se vozaju pola dana Os-Vk ?
|
auuuuuu,nabrijanih li Vinkovčana,bitno da ste pokazali i na slikama di ste naučili vozit-PO POLJIMA! Sve najjači motoristi u Vinkovcima! BTW-šta dolazite smrdit na osječke forume kad mi vaše ni neposječujemo!
P.S.-Pajo Pakšu je LEGENDA!!!!! |
|
|
|
|
|
Sasha
|
I tako on, Shorty nickom, hoda po svijetu nesvjestan da je Republika davno zaposjela njega, njegovu najnoviju trebicu, njegovu kuću i njegov Osijek. Sve je to Republika Vinkovci, pa i ovaj forum...
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@shorty, lakse malo, don't be evil, oni su dobrodosli gosti iz susjedne, medjunarodno priznate Republike. Pogledaj adrinovu fotogaleriju, sve ce ti biti jasno.
P.S. Pajo Paksu je zaista Car Carevski. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Shorty Ukupno postova: 81 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Hehe,znam ekipu sa news grupe,i svi odreda su ispravni,ali znam i ekipu skuteraša(neznam ih poimence i nisam se previše družio s njima) ali znam da su dečki ufurani strašno!
BTW-ovaj nick imam već 5-6 godina tako da nema veze s onim čobanom iz Vk |
|
_________________ _________________________________
Uz Osijek do groba!!! |
|
|
|
|
|