Autor |
Poruka |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
staro janje treba mladu vučetinu? |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
Anonymous je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ti si malograđanka bila i ostala i tu neki jako dobro znaju tko si i kakva si zato bolje šuti i nemoj se prodavati kao fina i dobra.
|
a sta bi trebala odgovoriti amebi koja se boji cak i potpisati? |
|
|
|
|
|
Sanja Ukupno postova: 100 Spol: Nebitno
|
Ideeeeešššš....pa tu na Forumu sve neke Žuži Jelinek ribe!!!! |
|
|
|
|
|
samantha
Ukupno postova: 11 Lokacija: Republika Bosutsko Spol: Žensko
|
[quote="Gost"]
Ti si malograđanka bila i ostala i tu neki jako dobro znaju tko si i kakva si zato bolje šuti
nisam uopće skontala šta je pisac ovime htio reći! malo si promašen slučaj ili se meni samo čini! i u ostalom kome ti to tako oštro prijetiš? baš me zanima.. peace... |
|
|
samantha
|
kao prvo ja uopće nisam bezobrazna! kao drugo sam si se ponudio na dolazak kod tebe! izvlačiš se na moje godine a to ti je tako jadno i očajno! eto to je moje mišljenje! ti si veće dijete nego ja ,stoga te molim da odrasteš! nemoj više ništa komentirati, tekst izgleda pametnije kad ga ne komentiraš!
[/quote] |
|
|
samantha
|
Ako sam dobro shvatila, Samantha ima 15-16 godina i sviđa joj se dečko od cca 20-21. A on ju neće jer je premlada
[/quote]
evo ovako...ja mislim da moje godine uopće nisu problem! zrelija sam od većine svojih vršnjaka! a taj blento od 21 god.me više ne zanima! dugo sam trpjela njegovo glupavo i blesavo ponašanje!
a i ti sama možeš potvrditi da sam zrelija. a nisam ja kriva što se stariji zanimaju za mene...nisam umišljena ako to neko pomisli, to su samo činjenice!pusa |
|
|
samantha
|
jooooooj je napisao/la: ›
Pa ima tu i mlađih...
|
pa jel bi ti možda bio s nekom curom od 16-17god! ajmo biti realni i iskreni! i molim objašnjenje! baš me zanima... |
|
|
Jugovac
Ukupno postova: 84 Lokacija: Penthouse Spol: Muško
|
[quote="samantha";p="11220"]_______________________________________________________________________
Ne dijete drago, da si ti bar 4 ili 5 godina starija JA bih razmislio....ali....imaš kakvu zreliju sestru da s njom prodiskutiram o tvom bezobraznom ponašanju i da ju dobro istučem po guzi.
kao prvo ja uopće nisam bezobrazna! kao drugo sam si se ponudio na dolazak kod tebe! izvlačiš se na moje godine a to ti je tako jadno i očajno! eto to je moje mišljenje! ti si veće dijete nego ja ,stoga te molim da odrasteš! nemoj više ništa komentirati, tekst izgleda pametnije kad ga ne komentiraš!
MOLIM te sa šlagom na vrhu da mi oprostiš što ipak ne želim da dođeš kod mene, ne zato što mislim da si premlada gadna ili glupa već zato što ZNAM da mi nemožeš ponuditi ono što ja tražim - unatoč tvom iskustvu i inteligenciji.
Molim te da mi prestaneš slati sladunjave PP i opsjedati me jer nećeš dobiti to što tražiš.
Pusa |
|
|
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
samantha je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa ima tu i mlađih...
|
pa jel bi ti možda bio s nekom curom od 16-17god! ajmo biti realni i iskreni! i molim objašnjenje! baš me zanima...
|
Konzultirao sam se s prijateljima koji su na pravnom faksu i to ne bi bila pedofilija, stoga mijenjam svoje mišljenje- da, bio bih, naravno ako je dovoljno zrela u nekim razmišljanima koja su meni važna, te naravno ako ima nešto što bi me privuklo, kao što vrijedi i za svaku drugu djevojku. Eto. |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
ozana je napisao/la: ›
Dečki, sve mi se čini da je ovdje maloljetnica u pitanju. Dakle, oprez, čak i u prijepisci.
Radije joj pomozite savjetom umjesto upucavanja. Samo možete biti proglašeni pedofilima.
|
Savjetima? Treba li ju u tim godinama suocavati sa surovim i gorkim istinama?
Buduci da covjek uvijek moze govoriti samo iz svog iskustva, ja nemam iskustva s puno mladjim ribama. Ne znam jel' me se boje ili im samo nisam zanimljiv... nekako su uvijek starije od mene naginjale k meni e, sad, ne znam jel' to zato stu su one nezrele, ili su u meni vidjele "zadnju sansu"
Samantha, dobro ti kazes... i za mene vrijedi da bih rado okusio mladog votja... ;-) za promjenu
|
E, leteći... pogle ovo. Negdje na forumu si me malo prosvijetlio pojašnjenjem kako je jedna godina mungosa kao dvije i pol ljudske. Daklem, srce, ti si pubertetlija - tek ti je 15, ako mi matematika štima. A zna se da su mlade cure zrelije od svojih vršnjaka nekih cca 5 godina. Znači, mlade cure te neće jer si za njih balavac.
Pusa |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
ozana je napisao/la: ›
E, leteći... pogle ovo. Negdje na forumu si me malo prosvijetlio pojašnjenjem kako je jedna godina mungosa kao dvije i pol ljudske. Daklem, srce, ti si pubertetlija - tek ti je 15, ako mi matematika štima. A zna se da su mlade cure zrelije od svojih vršnjaka nekih cca 5 godina. Znači, mlade cure te neće jer si za njih balavac.
Pusa
|
Mislim da si zabrijala faktorom... ne sjecam se da sam negdje rekao da je faktor godina = 2.5. Hm, ne sjecam se da sam pijan pisao ovdje po forumu...
Ipak je nesto veci... faktor...
Kako god, i s 15 godina sam ja zelio mladje. I starije. Vise-manje skoro sve... Zasto onda nitko nije htio (moje) mlado meso...smrc, smrc... ;-( |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Konzultirao sam se s prijateljima koji su na pravnom faksu i to ne bi bila pedofilija, stoga mijenjam svoje mišljenje- da, bio bih, naravno ako je dovoljno zrela u nekim razmišljanima koja su meni važna, te naravno ako ima nešto što bi me privuklo, kao što vrijedi i za svaku drugu djevojku. Eto.
|
Kod nas u zakonu je fora da ne smijes opciti s osobom koaj nije napunila 14. Dakle, bez obzira koliko ti imas godina. S osobom od 14-16 smije opciti samo osoba koja je do 5 godina starija. S osobom starijom od 16 smije opciti i staro i mlado... cirkus Kolorado! ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
samantha
|
Jugovac je napisao/la: ›
[quote="samantha";p="112
MOLIM te sa šlagom na vrhu da mi oprostiš što ipak ne želim da dođeš kod mene, ne zato što mislim da si premlada gadna ili glupa već zato što ZNAM da mi nemožeš ponuditi ono što ja tražim - unatoč tvom iskustvu i inteligenciji.
Molim te da mi prestaneš slati sladunjave PP i opsjedati me jer nećeš dobiti to što tražiš.
zadnje od mene! Ti si zadnji s kojim bi išta htjela!!!
Pusa
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
samantha je napisao/la ( Pogledaj post): ›
evo ovako... postoji jedan mali, malicni problem...pa ako imate pametnog komentara voljela bih da mi kažete svoja iskustva u vezi toga! da li su godine stvarno toliki veliki problem ili su godine samo brojka? mislim na razliku u godinama, jer iz mog iskustva bile su problem...
|
godine nisu problem ako ih je puno te se zbog njih osjećate loše i bez energije i...ako su tuđe. |
|
|
|
|
|
Vila
Ukupno postova: 95 Spol: Žensko
|
godine nisu problem, ali su vazne! ovisno o tome sto hoces od tipa, cure, mislim svejedno je ak se hoces samo posevit jel to cura/decko od 15,25 ili 35 ak je seva dobra, a ak hoces vezu onda trebas nekog s kim se mozes nac na istoj valnoj duljunji koja zapravo nema nikakve veze s godinama . . , |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
|
|
|