Autor |
Poruka |
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
nah sa optimom nema takih problema možda imate te-sranje trenutno povećavaju brzinu a kada to rade znaju zajebavat! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
machor je napisao/la: ›
nah sa optimom nema takih problema možda imate te-sranje trenutno povećavaju brzinu a kada to rade znaju zajebavat!
|
Nema veze sa providerom, već kako Leon reče - opterećenjem servera. Inače, ja doma koristim optimin wimax, jako sam zadovoljan, ali osijek031.com šteka u vrijeme najveće 'gužve' na portalu... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Da, sporije se otvaraju stranice, bez obzira na vrstu konekcije.
Ima još jedna pojava, u zadnje vrijeme ne mogu uvijek otvoriti pomoću Internet Explorera osijek031, odem na Mozzilu i odmah radi, a baš ne volim koristiti.... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la: ›
Ima još jedna pojava, u zadnje vrijeme ne mogu uvijek otvoriti pomoću Internet Explorera osijek031, odem na Mozzilu i odmah radi, a baš ne volim koristiti....
|
Koristiš IE 6 ili 7?
Kod mene je 7. imao problema jer je po defaultu blokao cookije sa osijek031.com, vidi postavke browsera.
Nakon manualne dozvole cookija, site radi odlično (pogotovo poslije zadnjih par automatic updateova). |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
uf, dobro je, sad mi je lakše... već sam mislio da sam ja ubrzan ovih dana! |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Koristiš IE 6 ili 7?
Kod mene je 7. imao problema jer je po defaultu blokao cookije sa osijek031.com, vidi postavke browsera.
Nakon manualne dozvole cookija, site radi odlično (pogotovo poslije zadnjih par automatic updateova).
|
Koristim 7.cu, idem vršljati po postavkama.... Hvala. |
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
sve češće "waiting for osijek031", a ostale otvaram normalno |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
i meni tako...... i moram obično koristiti Mozillu koju ne podnosim, a IE šteka kod otvaranja početne stranice. |
Zadnja promjena: DanicaV; 25.10.2007. 12:47; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
joj i meni je više pun kufer cekanja da mi se otvori stranica 031.....sve je peusporeno....joooooooj |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
katastrofa je spor....zato ga sve rjeđe i rjeđe otvaram. |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ova situacija vapi za hitnom intervencijom...
Osijek031 je katastrofa spor u zadnje vrijeme, a u doba vrsnih opterecenja totalno odumire... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
Ova situacija vapi za hitnom intervencijom...
Osijek031 je katastrofa spor u zadnje vrijeme, a u doba vrsnih opterecenja totalno odumire...
|
Kao sto vec rekoh, a ponovit cu i treci put - radi se na tome.
Stvar je u tome sto sadaasnji provider nema pakete koji bi mogli pokriti usporenje, stoga se (i prije nego se pojavila ova tema) prionulo ka temeljitijem i trajnijem rjesenju problema.
Kvaka je u tome sto takvo rjesenje iziskuje odredjeno vrijeme u kojem se novi sustav mora podesiti i istestirati.
Vjerujem da bi kroz koji tjedan (ako sve prodje kako treba) problem s usporenjem trebao biti rijesen. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Leon je napisao/la: ›
Vjerujem da bi kroz koji tjedan (ako sve prodje kako treba) problem s usporenjem trebao biti rijesen.
|
...a onda to treba proslaviti i zaliti velikim kolicinama alkohola.....da se ovakva situacija ne bi ponovila..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
|