Autor |
Poruka |
Ivana_Osk
Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
e monstrume upravo tako neke slike...sve buba i udara haha...
ajde čamimo čekajući bolja vremena zajedno...uz kavu i vino hehe |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
ja sam trenutno nedefinirano.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
..krepano....mogao bi se kladti da cu danas prespavati popodne..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Grrrrrrrr..... Oćuuu Kućiiiiiiiiiiiiii !!!!!!! |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
ekstremno nabrijano!! samo jurim cijeli dan nekud, šteka komp, pa zaboravim ovo i ono, pa me skoro auto pokupio.. ma.... |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
,,grozno sam,,,strah me je i paničarim,,,,do prije par dana sam mislila da imam super zdrave zube, a sada moram na operaciju i užasno me strah svega toga...i još uvijek ne mogu vjerovati da se to događa,,,, |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
fairy je napisao/la: ›
,,grozno sam,,,strah me je i paničarim,,,,do prije par dana sam mislila da imam super zdrave zube, a sada moram na operaciju i užasno me strah svega toga...i još uvijek ne mogu vjerovati da se to događa,,,,
|
ajoj..gadno.. ma bit će sve ok! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
kao da me zgazio parni valjak. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
nisam bas nesto... ne volim cetvrtke |
|
|
|
|
|
vučica
Ukupno postova: 160 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
fairy
|
insomnia je napisao/la ( Pogledaj post): ›
,,grozno sam,,,strah me je i paničarim,,,,do prije par dana sam mislila da imam super zdrave zube, a sada moram na operaciju i užasno me strah svega toga...i još uvijek ne mogu vjerovati da se to događa,,,,
|
ajoj..gadno.. ma bit će sve ok!
|
hvala srećice... |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
|
ma hajde nije to baš jako bed.. bolje nego da te umnjak hebava svako toliko... riješiš ga se i super.. i ja sam svoj nedavno u bolnici vadila.. daju ti anesteziju i sve, malo ga zaklimaju, izvade, zašiju jednim koncem rupu i furaj van..
Istina, ja sam skoro pobjegla sa stolice, izula mi se cipela koliko sam upirala u nju, prsti su mi pobijelili od stiskanja ali izdržiš.. više te je panika nego što to stvarno boli.. povedi nekoga sa sobom.. bit će sve 5.. drži se.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Baš si nešto kontam mda bi bio puno bolje kad bi malo sunca ugledao...... Mrzim ovo deprimirajuće sivilo.... |
|
|
|
fairy
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ma hajde nije to baš jako bed.. bolje nego da te umnjak hebava svako toliko... riješiš ga se i super.. i ja sam svoj nedavno u bolnici vadila.. daju ti anesteziju i sve, malo ga zaklimaju, izvade, zašiju jednim koncem rupu i furaj van..
Istina, ja sam skoro pobjegla sa stolice, izula mi se cipela koliko sam upirala u nju, prsti su mi pobijelili od stiskanja ali izdržiš.. više te je panika nego što to stvarno boli.. povedi nekoga sa sobom.. bit će sve 5.. drži se..
|
za vikend kada sam imala napad umnjaka ta scena mi se činila prestrašnom,,,,ali nije to sve,,,,vidiš...kada sam otišla na slikanje onda su mi skontali cistu na donjoj česljusti koja je zahvatila sva četiri sjekutića i sada moram na operaciju. Ibušit će mi 4 sasvim zdrava i lijepa zuba i odrezat njihove korijenje i dio čeljusti i ugraditi neku umjetnu.....možeš li to vjerovati, a do prije tjedan dana nisam znala da imam zube u ustima,,,čak koristim i zubni konac,,,prestrašno,,,,još uvijek ne mogu vjerovati.... |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Odlično sam, jeij. Još nekoliko sati me dijeli od godišnjeg odmora i puta u inozemstvo.
Sređujem sve stvari iz ureda i popodne idem kod frizera. Biti ću prekrasna u svom performansu (al' sam full of shit) i zato sam sretna.
|
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|