Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Kako si?

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Loona

Ukupno postova: 3713
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 26.10.2007. 8:15 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

fairy je napisao/la: ›

vidiš...kada sam otišla na slikanje onda su mi skontali cistu na donjoj česljusti koja je zahvatila sva četiri sjekutića i sada moram na operaciju. Ibušit će mi 4 sasvim zdrava i lijepa zuba i odrezat njihove korijenje i dio čeljusti i ugraditi neku umjetnu.....možeš li to vjerovati, a do prije tjedan dana nisam znala da imam zube u ustima,,,čak koristim i zubni konac,,,prestrašno,,,,još uvijek ne mogu vjerovati....

uuuuu, malo žešće zahebana situacija.. ja mislila samo umnjak u pitanju.. eh.. pa drži se svejedno.. kad ideš da znamo grupno misliti na tebe i slati ti pozitivnu energiju?
a ja se taman žaliti htjela kako me glava boli za popizditi.... ugrh.. jako boli..

Ukupno postova: 1955
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 26.10.2007. 8:17 
Naslov:  

[quote="Loona";p="112272"]
fairy je napisao/la: ›

vidiš...kada sam otišla na slikanje onda su mi skontali cistu na donjoj česljusti koja je zahvatila sva četiri sjekutića i sada moram na operaciju. Ibušit će mi 4 sasvim zdrava i lijepa zuba i odrezat njihove korijenje i dio čeljusti i ugraditi neku umjetnu.....možeš li to vjerovati, a do prije tjedan dana nisam znala da imam zube u ustima,,,čak koristim i zubni konac,,,prestrašno,,,,još uvijek ne mogu vjerovati....

uuuuu, malo žešće zahebana situacija.. ja mislila samo umnjak u pitanju.. eh.. pa drži se svejedno.. kad ideš da znamo grupno misliti na tebe i slati ti pozitivnu energiju?
a ja se taman žaliti htjela kako me glava boli za popizditi.... ugrh.. jako boli..[/quote

Ne brini bubo,,,bit ćeš na vrijeme obaviještena,,,već sam svima javila da se znaju brinuti za mene i žalit me,,,joj koja sam ja kukavica,,,, Embarassed

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zlusch

Ukupno postova: 2038
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.10.2007. 8:46 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la: ›
..krepano....mogao bi se kladti da cu danas prespavati popodne.....Cool

Nevjerojatno.... veli mi DanicaV da je zaćorila rundu jučer popodne, meni se također prispavalo, jedan lega isto.

Stvarno nemam niti želje niti volje gubiti vrijeme na spavanje popodne, ali jučer mi je baš bio gušt Wink

47! Još se trese na udici.... osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
ViVian05

Ukupno postova: 64
Post Postano: 26.10.2007. 14:17 
Naslov:  Re: Kako si?

SUPEER,Odlično!!(i nisam sarkastična) Very Happy
Iako mi dan naravno nije dobro počeo-jedva sam se ustala(sinoć se išlo van Smile )pojavio se sindrom-pun ormar a ja nemam što za obuć,naravno trčala sam na bus, pa sam jedva stigla u kantinu-tamo red,ja gladna ko pas,uzela onu šugavu pizzu,na kraju predavanje ranije počelo tak da sam pizzu jednom zagrizla i bacila u smeće...predavanje-dosadno i ništ ne kontam, nisam bila zadnji sat,zadaću nemam(naravno da je provjeravala Rolling Eyes )...bajno...krenem u stuc,počne kiša padat i skontam da sam ostavila kišobran na faksu,ajd pokisnem ja, i dođem do te trgovine,naravno red je bio abnormalno velik...
ALI sve su to sitne ružne stvari,zbog kojih se ne vrijedi živciratevo sad stvari zbog kojih sam se osjećala super,
1. susjeda,baka jedna, je pala i šlogirala se mislim, okupilo se cijelo društvo njeno i sve to,ali naravno te sve bake se nisu sjetile nazvat hitnu iliti doktora iako su već 3-4 sata sjedile kod nje u kući..nazvala ja da vidim što je,javi se moja baka( legica toj susjedi) i kaže kako ne znaju broj, eto ja se aktivirala,nazvala doktora,doktor kaže nazovi hitnu, nazvala hitnu oni došli, i odveli ju u bolnicu na pretrage...sad ne znamo što je toj baki,ali bar je sad u sigurnim rukama Smile
Zatim je došao moj bratić,kojemu inače dajem instrukcije iz engl. i njem., da ga naučim present simple...jao muke li, ne zna ni lica nabrojat,ne zna ni što je pres. simple (inače, to bi kao učenik 7 raz. trebao znat),dok sam mu obajsnila što je to sve i da je to vrijeme osijek031.com smile ...ali kad je on to skontao napokon nakon sat vremena osijek031.com smile , onaj sjaj u očima i radost, vau...baš sam bila ponosna na njega!I otišao je iz mog doma sav sretan i željan znanja osijek031.com smile i rekao je da će se javit odgovarat osijek031.com smile
I da i happy sam jer mi se mačak(jednostano:Mačak) vratio kući (nakon 7 mjeseci,svi smo mislili da je mrtav)! osijek031.com smile
eto da zaključim pjesmom:hej hej heeej danas sam OooK ! osijek031.com smile

Metalucifer

Ukupno postova: 599
Post Postano: 26.10.2007. 14:43 
Naslov:  

Danas sam super!
Nisam radio jer sam dao krv i tako fino cijeli dan mrcinjam kao gad i super mi je!

Ukupno postova: 2074
Post Postano: 26.10.2007. 14:47 
Naslov:  

Metalucifer je napisao/la (Pogledaj post): › Danas sam super!
Nisam radio jer sam dao krv i tako fino cijeli dan mrcinjam kao gad i super mi je!

eeee tebe sam čekala da čujem kako ti je bilo super Evil or Very Mad
a ja neka se patim kao stoka Crying or Very sad ,jedva mi je prošao dan...falio si miiiiiiiiiiiiii jakoooooooo Sad
e da i sad sam super,ne radim dva tjedna yupiii pa pati Laughing ,a i neke kockice mi se posložile Wink
može bit me krene

Ukupno postova: 599
Post Postano: 26.10.2007. 14:51 
Naslov:  

ela je napisao/la (Pogledaj post): ›

a ja neka se patim kao stoka Crying or Very sad ,jedva mi je prošao dan...falio si miiiiiiiiiiiiii jakoooooooo Sad

Laughing Znao sam da ćeš odgovoriti istog trenutka Laughing
Ma u ponedjeljak ćemo mi sve to nadoknaditi Wink osijek031.com smile

update: 2 tjedna!?!?! pa baš te i ne volim osijek031.com smile osijek031.com smile Laughing

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 26.10.2007. 15:00 
Naslov:  Re: Kako si?

dobro je, depra prošla, sad sam born to raise hell osijek031.com smile

ela

Post Postano: 26.10.2007. 15:07 
Naslov:  

Metalucifer je napisao/la (Pogledaj post): ›
ela je napisao/la (Pogledaj post): ›

Laughing Znao sam da ćeš odgovoriti istog trenutka Laughing
Ma u ponedjeljak ćemo mi sve to nadoknaditi Wink osijek031.com smile

update: 2 tjedna!?!?! pa baš te i ne volim osijek031.com smile osijek031.com smile Laughing

Lažeš,lažeš Wink voliš Smile
volem i ja tebe a još više te bum voljel za dva tjedna osijek031.com smile

Ukupno postova: 160
Post Postano: 26.10.2007. 16:36 
Naslov:  

ne bi trebala, ali raspoložena sam

osijek031.com smile
tamna strana

Ukupno postova: 3515
Post Postano: 26.10.2007. 21:10 
Naslov:  

...ja sam slomljen...pregažen....izgnjecen....sve u svemu.....jebem ti fitnes.....al zato kad pokažem svoje mišice......Cool

U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
drachen

Ukupno postova: 54
Post Postano: 26.10.2007. 21:15 
Naslov:  

hm ja sam dobro a @ela mislim da si dobrano zagazila u off topic... za izljeve osjecaja postoji PM

ela

Post Postano: 27.10.2007. 10:04 
Naslov:  

drachen je napisao/la (Pogledaj post): › hm ja sam dobro a @ela mislim da si dobrano zagazila u off topic... za izljeve osjecaja postoji PM

sorry ali danas sam odlično Laughing

Ukupno postova: 2988
Post Postano: 27.10.2007. 10:40 
Naslov:  

tamna strana je napisao/la: ›
...ja sam slomljen...pregažen....izgnjecen....sve u svemu.....jebem ti fitnes.....al zato kad pokažem svoje mišice......Cool

osijek031.com smile tamni krenio na fitness!!! neka tamni, tako treba! Weeeeee!!!

malecka

Ukupno postova: 1383
Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe
Post Postano: 27.10.2007. 10:47 
Naslov:  

kme kme mene sve boli...želudac mi se uvrće i isuse kriste odvratno nešta...kme kme... da i btw stara mi kupila tablete jučer i da hmmm..danas ošla i očito ih opet ponjela sa sobom... thx mama

Skoči u forum: