Autor |
Poruka |
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
pumpkin je napisao/la: ›
A ipak mi se čini kao da se osjetite malo ugroženima kad vas cura odmah dohvati i "istrese iz gaća". Daj, odlučite se...
|
|
kako se cure osječaju kad im dođe lik i odmah počne vatat za sise i dupe? prvo mišljenje je da je lik sirovina ... isto tako bilo koja da mi dođe i vata me za đoku bi poslo u 3pm jer bi pomislio da je neka fufica / drolja - ja nevolim take |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
pa Bruno, mal si predaleko ošo. mislim da pod 'direktan upad' ni jedna cura ne misli baš na vatanje dečka za jajca! a mislim... ne znam ja... možda su tvoja iskustva drugačija... |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
pa Bruno, mal si predaleko ošo. mislim da pod 'direktan upad' ni jedna cura ne misli baš na vatanje dečka za jajca! a mislim... ne znam ja... možda su tvoja iskustva drugačija...
|
Mene zene odma vataju za medjunozje...
Jednostavni mi ne mogu odoljet... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Vise se ne bavim upucavanjem, ali dok sam bila mladjahna sam prvo izazvala reakciju necim kratkim (suknjom) pa bih procijenila situaciju. A onda bi zatreptala zelenim okicama i to bi bilo to. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Vise se ne bavim upucavanjem, ali dok sam bila mladjahna sam prvo izazvala reakciju necim kratkim (suknjom) pa bih procijenila situaciju. A onda bi zatreptala zelenim okicama i to bi bilo to.
|
A sad si zbilja matora... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
:::Bruno::: je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A ipak mi se čini kao da se osjetite malo ugroženima kad vas cura odmah dohvati i "istrese iz gaća". Daj, odlučite se...
|
|
kako se cure osječaju kad im dođe lik i odmah počne vatat za sise i dupe? prvo mišljenje je da je lik sirovina ... isto tako bilo koja da mi dođe i vata me za đoku bi poslo u 3pm jer bi pomislio da je neka fufica / drolja - ja nevolim take
|
mislim da si frazu "istrese iz gaća" shvatio malo predoslovno.. |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
kako se cure osječaju kad im dođe lik i odmah počne vatat za sise i dupe? prvo mišljenje je da je lik sirovina ... isto tako bilo koja da mi dođe i vata me za đoku bi poslo u 3pm jer bi pomislio da je neka fufica / drolja - ja nevolim take [/quote]
pa nisam ni mislila bukvalno, to je samo uzrečica. Tko bi normalan išao okolo i hvatao tipove za jaja. Samo kažem da reakcije znaju biti vrlo zbunjujuće. Čekati vas da napravite prvi korak, to trebaš ponijeti transparent veličine stadiona.
Što je najgore, oni tipovi koji su sirovine, kreteni, nemaju nikakve komplekse i ništa ih ne smeta da te spopadaju, ne možeš ih se riješiti. A oni normalni, njima je vjerojatno neugodno. Slažem se da je najbolje kad ljudi mogu otvoreno reći što žele, ali nije to uvijek tako jednostavno. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
dario_os
Ukupno postova: 68 Spol: Nebitno
|
kako se cure osječaju kad im dođe lik i odmah počne vatat za sise i dupe? prvo mišljenje je da je lik sirovina ... isto tako bilo koja da mi dođe i vata me za đoku bi poslo u 3pm jer bi pomislio da je neka fufica / drolja - ja nevolim take
pa nisam ni mislila bukvalno, to je samo uzrečica. Tko bi normalan išao okolo i hvatao tipove za jaja. Samo kažem da reakcije znaju biti vrlo zbunjujuće. Čekati vas da napravite prvi korak, to trebaš ponijeti transparent veličine stadiona.
Što je najgore, oni tipovi koji su sirovine, kreteni, nemaju nikakve komplekse i ništa ih ne smeta da te spopadaju, ne možeš ih se riješiti. A oni normalni, njima je vjerojatno neugodno. Slažem se da je najbolje kad ljudi mogu otvoreno reći što žele, ali nije to uvijek tako jednostavno.
|
Nije sve bas tako crno, meni se cini da ti to pricas iz nekog svog bolnog iskustva ajd podjeli to s nama malo |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
pumpkin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A oni normalni, njima je vjerojatno neugodno. Slažem se da je najbolje kad ljudi mogu otvoreno reći što žele, ali nije to uvijek tako jednostavno.
|
ma kako nije jednostavno, dođeš i kažeš, pa nemože bit jednostavnije, ne odma na prepad al daš do znanja šta želiš (ne protumačit ovo kao "mala oš se ti jebat samnom" ), i to ne kojekakvim migovima, tikovima, smješkanjima, dobro i toga mora bit naravno, al svi pričamo istim jezikom, pa riječi su tu da se njima služimo. |
|
|
|
|
|
pumpkin
|
[/quote]
Nije sve bas tako crno, meni se cini da ti to pricas iz nekog svog bolnog iskustva ajd podjeli to s nama malo [/quote]
He, he, nema bolnog iskustva, sve je to dobro, kad nešto hoćeš, ima milijun načina da to izvedeš. Tema, mogli bi je razvući ko Bibliju.
Ono što ne valja je, više puta sam doživjela da neki krelac, samo što pogledaš u njega, to vjerojatno shvati doslovce: "vid male ona bi malo..." A ne piše mu na čelu da je krelac, uf.
Sa normalnim ljudima druga je stvar. Možeš kako hoćeš, i prići, i razgovarati, satima, kao da se znamo 100 godina. I to se sve svodi na ono da smo svi različite osobe, nema definicije. Kako si napravimo, tako će biti, i što si spontaniji i opušteniji pri upoznavanju s ljudima, to bolje. Sve valja, nemam pritužbi. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
adebisi-jug2 je napisao/la: ›
šalu na stranu...pa ne karo...al dođeš i kažeš,ćao...jel te zanima koja kavica sa mnom...ili,brate mili sad mi palo na pamet...malo se potrudiš i nabaviš od njega broj mobitela i pozoveš ga porukom na kavu,ako te je već stid uživo pitat issse,kako sam se ovog samo sjetio,u momentu...
|
a zar nije pametnije prvo stati i popričati s osobom da barem nešto saznaš o njoj...
barem zna li sastaviti suvislu rečenicu..naravno, ako te to zanima... |
|
|
|
|
|
vučica
Ukupno postova: 160 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ne znam... i to mi je trenutno jako veliki problem... inače sam izravna, ali ne i u ovom slučaju... |
|
_________________ ...kad sam dobra, dobra sam, a kad sam zla, onda sam još bolja...
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Stvarno neznam kako je mene moja cura osvojila, ili ja nju. Možda jednostavnošću!? |
|
_________________ |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Nema ovdje mnogo filozofije. Lijepo je uciniti prvi korak i pokusati prici nekome tko ti se svidja. Pa ja sam raskinula zaruke da bih mogla ponovo osvojiti ljubav svojeg zivota. Uspjela sam i zato sam sada presretna. Ponekad pokusaj ne uspije, ali barem znas da si pokusao, a druga strana ne zna sto je propustila. Uopce, svaka cast svima koji se usude prici prvi. Cure to mozda rade suptilnije, ok, kako koja, i nekad ih se ne shvati odmah. Tko ne riskira, ne profitira... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
pumpkin
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ponekad pokusaj ne uspije, ali barem znas da si pokusao, a druga strana ne zna sto je propustila. Uopce, svaka cast svima koji se usude prici prvi. Cure to mozda rade suptilnije, ok, kako koja, i nekad ih se ne shvati odmah. Tko ne riskira, ne profitira...
|
Slažem se, uvijek treba pokušati, ne treba se bojati. |
|
|
|
|
|
|
|