Autor |
Poruka |
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Orno. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
cookies
Ukupno postova: 368 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
malo pospano al kava čeka, bit će ovo lijep dan |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Pije se kahvica, sluša se mjuzica, laganini surfanje..... Već se obavio jutarnji istovar i nije loše, zasad |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ngh! Argh! U krizi! Nisam zapalio cigaretu od 23h sinoć! Naravno, nisam ni kavu popio. Sad će me još glava početi boljeti, zbog manjka nedostatka kofeina. Dolazim u napast da odem kupit cigarete i naručim duplu kavu...
Neću, mogu ja to... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
ovaj ponedjeljak nadmašuje sve ostale.
živčana sam kao pas, želim iskočiti iz vlastite kože... pas mater i ponedjeljku i poslu i vremenu koje se mijenja i bolesnicima na čijoj sam pressici danas sjedila i gužvi na cesti i... i... svemu i svima!!! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
ovaj ponedjeljak nadmašuje sve ostale.
|
Hehe, ta ti je dobra... Tako i meni započinje svaki ponedjeljak. Do sada bih popušio prvih pola kutije cigareta, a ja i dalje ništa... I dalje imam 'manjka nedostatka kofeina'. Još je ponedjeljak! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Još je ponedjeljak!
|
mater mu jebem... |
|
|
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
živčano!! pod stresom!! napravio sam žešče sranje i sada neznam kako da se izvučem iz toga!!! |
|
_________________ ...now I pray for all of them to go away... |
|
|
|
Kruela031
Ukupno postova: 23 Lokacija: gdje sunce zalazi Spol: Žensko
|
Ja moram odmah zamutiti nesicu jer me propuhalo na trgu i kod katedrale......šmrc,stvarno ne volim jesenje vjetrovite dane i glavobolje |
|
_________________ Jel me netko tražio u skoro vrijeme ? Kucajte, možda sam ostala šokirana nekim citatima. |
|
|
|
:::Bruno:::
Ukupno postova: 203 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sad sam ok! ... našao rješenje za ono "žešče sranje", samo to rješavanje će trajati min mj dana |
|
|
|
|
|
aggy
Ukupno postova: 315 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
maknite mi ove cetiri knjige s ociju i bit cu savrseno. e da, i nek mi netko napise esej. samo to trazim |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....osjecam se kao da sam oduzet od vrata prema dolje.....(pogađate.....vratio sam se sa fitnesa)...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
tamna strana je napisao/la: ›
....osjecam se kao da sam oduzet od vrata prema dolje.....(pogađate.....vratio sam se sa fitnesa)......
|
ja sam crknutoooo... a malo i tužno.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
odlično sam, dugo nisam bio ovako dobre volje, baš sam vedar/čio/poletan spreman na sve, valjd će tako i ostat, "stej bjudifl,,,,,, ćao" |
|
|
|
|
|
|
|