Autor |
Poruka |
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
Ne bi možda pitala 'a što si s njom radio što nisi sa mnom?' i očekivala praktičan odgovor?
|
Svaka čast, evo jedan od rijetkih koji razmišlja o uzrocima prevare,..jer, budimo iskreni, naše ljutite reakcije kada doznamo za to (ne)djelo su samo posljedica!!!
Bdw., ukoliko dvoje zrelih i odgovornih ljudi uspije sjesti i dokučiti uzroke prijevare, postoji mogućnost(iako mala, priznajem), da otklone TO što je navelo na prevaru.
Ovo se odnosi na zdrave, formirane osobe koje su spremne potisnuti svoj ego u korist ljubavi koja ih veže, i....možda se izvuku, i iz takvog sranja izađu još jači, učvrste vezu i ......žive sretno dok ih smrt ne razdvoji!!!??? |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Bitno da se mladi zabavljaju! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
nisam nikada prevarila i neću..
sve je to stvar izbora..i nikada nisam bila toliko pijana da bih dopustila da s nekim razmjenjujem slinu ili nešto drugo, nema mi veće gluposti nego izgovor da je netko bio pijan pa je zato prevario/la!!!
imam poštovanja prema svima, pogotovo prema ljudima do kojih mi je stalo, a ako mi je stalo do nekoga onda to neću nikada napraviti..ako mi nije stalo, onda ću opet imati poštovanja i biti toliko fer prema toj osobi da ću to prekinuti prije nego se prešaltam na nekoga drugoga..
ja volim da je moja savjest čista, za druge me nije briga..
kad nam se sve oduzme materijalno što posjedujemo, ostaje nam samo ono što jesmo, naš karakter i principi do kojih držimo |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
domba-parkour
Ukupno postova: 74 Lokacija: 31000 Osijek,Donji Grad tj. Zeleno Polje Spol: Muško
|
necu,nemogu i nikad nisam i nikad necu .jer nisam takav tip osobe da mogu prevariti osobu koju volim . Jer ak volis osobu nemos je nikako prevariti osim ak si pjan/pijana i jos ak si u krivom drustu onda je svasta moguce ili ak si u kao u nekoj vezi samo da imas curu/decka..po meni je to bolesno ali ko voli nek izvoli nemozes nikome nista zabraniti... i stojim do toga ak se dvije osobe vole nemoguce je da prevare jedno drugo.
i jos jedna stvar
KATY VOLIM TE |
|
|
Katy
Ukupno postova: 2 Lokacija: Osijek.. Spol: Žensko
|
..hehehe=)... |
|
_________________ ...By:Katy=)... ..Domba U.. |
|
|
|
Katy
Ukupno postova: 2 Lokacija: Osijek.. Spol: Žensko
|
I love you..=) |
|
_________________ ...By:Katy=)... ..Domba U.. |
|
|
|
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
BlackxXxDevil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
I sto da vas netko prevari? Kako biste reagirali?
|
Noga u dupe i adio.
BlackxXxDevil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da li bi vam bilo lakše i prešli biste preko toga ako je osoba s kojom ste bila pijana pa "nije znala" sto radi?
|
Takve priče prolaze kod balavaca ili maloumnika.
Sudim prema svojim postupcima kad sam pijan (lagano ili odvaljen totalno)...u tim trenutcima mi je prcanje zadnje na pameti...prema tome - odjeb 'ladan kao kurvina duša. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Alkohol je jeftina isprika. Kao sto moj prethodnik kaze, kad covjek popije zadnje mu je na pameti nekakav sex na ex kojega se nece sjecati. Sto se tice mene osobno, necu svog decka prevariti NIKADA!!! Kad covjek to napravi, treba se zapitati voli li i cijeni li uopce osobu s kojom je ukoliko je zeli prevariti ili ju je vec prevario. Mislim da ne. Ako zelis sarati prekini sa partnerom, to ce je/ga manje povrijediti. |
Zadnja promjena: 1step2far; 08.11.2007. 19:38; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
apsolutno! ako ćeš već varati, prekini s tom osobom, pa onda radi što hoćeš.. za mene je varati nekog=praviti budalu od nekog.. ja bih osobno radije voljela da mi osoba jednostavno kaže-e čuj, zaljubio sam se u drugu, s tobom više nisam sretan i ok, šta sad. ...što se tiče onog-bio sam pijan-ma zajebi ti to.. nema tu opravdanja.. da veza štima, do varanja ne bi došlo.. prijevara=razlaz. amen misa. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
sexyback je napisao/la: ›
bazooka_joe je napisao/la: ›
Ne bi možda pitala 'a što si s njom radio što nisi sa mnom?' i očekivala praktičan odgovor?
|
Svaka čast, evo jedan od rijetkih koji razmišlja o uzrocima prevare,..jer, budimo iskreni, naše ljutite reakcije kada doznamo za to (ne)djelo su samo posljedica!!!
Bdw., ukoliko dvoje zrelih i odgovornih ljudi uspije sjesti i dokučiti uzroke prijevare, postoji mogućnost(iako mala, priznajem), da otklone TO što je navelo na prevaru.
Ovo se odnosi na zdrave, formirane osobe koje su spremne potisnuti svoj ego u korist ljubavi koja ih veže, i....možda se izvuku, i iz takvog sranja izađu još jači, učvrste vezu i ......žive sretno dok ih smrt ne razdvoji!!!???
|
istina, ali takvi "popravci" se rade čim primjetiš da nešto ne valja, ne kad je već sve otišlo u kurac. čak i kad se prevara ne dogodi, što se duže nešto gura pod tepih, problem postaje sve veći i sve teži za riješiti. nekad dovede do takvog zahlađenja odnosa da se nijedno više ni ne želi miriti... i još ako se i prevara dogodila u međuvremenu... možda je popravak i moguć, ali vjerujem kako su to iznimni slučajevi.
bolje spriječiti nego liječiti, odnosno reći sve naglas dok je još vrijeme.. |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
istina, ali takvi "popravci" se rade čim primjetiš da nešto ne valja, ne kad je već sve otišlo u kurac. čak i kad se prevara ne dogodi, što se duže nešto gura pod tepih, problem postaje sve veći i sve teži za riješiti. nekad dovede do takvog zahlađenja odnosa da se nijedno više ni ne želi miriti... i još ako se i prevara dogodila u međuvremenu... možda je popravak i moguć, ali vjerujem kako su to iznimni slučajevi.
bolje spriječiti nego liječiti, odnosno reći sve naglas dok je još vrijeme..
|
Tako je...danas bar ima hrpa svega, ideja i načina milijarda..nebi li se nešto nečim popravilo i eventualno dovelo na bolje. Neka i ima relativno opravdanih razloga za prevaru i zajebancije vezane uz nju, ali opet se dovodimo do toga da tu više ne pokušavaš riješiti probleme s drugom polovicom, već samostalno i krivo. Dakle iznova se dovodimo na početak i glavnu jednadžbu ako ne ide, pokušajmo zajedno riješiti, ako ni tada ne ide, prekid pa se svi ševimo slobodno bez grižnje savjesti i laganja! |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
Amy
Ukupno postova: 39 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja sam prevarila sadašnjeg jer mi stalno tupi da me nikad ne bi prevario, a uvijek je varao sve cure...
Ali slažem se da takvu vezu treba prekinuti ali se ne slažem da treba priznati. To jaaaako boli, osjetila sam na svojoj koži, bolje reći drugi razlog: nisi za mene, ne vidim se s tobom u budućnosti i sl. |
|
_________________ Njezin život nije bajka
njezin život nije film
njezin život nema smisla
ona nema ništa s tim |
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
Amy je napisao/la: ›
Ja sam prevarila sadašnjeg jer mi stalno tupi da me nikad ne bi prevario, a uvijek je varao sve cure...
Ali slažem se da takvu vezu treba prekinuti ali se ne slažem da treba priznati. To jaaaako boli, osjetila sam na svojoj koži, bolje reći drugi razlog: nisi za mene, ne vidim se s tobom u budućnosti i sl.
|
šalis se jel da?? mmmhhm ne znam za koga je bolje...za kukavicu koja ne želi priznati pod izgovorom da čuva osjećaje ove druge osobe...ili je bolje za prevarenu osobu koja će patit manje a možda i više...ako sazna...
toliko se ne slažem s napisanim...da sam u šoku...
hehe šalim se malo |
|
|
|
|
|
dadicster
Ukupno postova: 92 Spol: Muško
|
nikad ne reci nikad...[/quote]
Baš,dobro kažeš!A jel pušenje prevara? |
|