Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Operativni sustav nema kvaku na S, pa mi je ime teme bilo malo cudno... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Hvala, gospodine predsjedniče Sabora. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
jebo vladu jeeeebooo
politiku jeeboooo
u saboru jeboooo
sve njih redom!
vjerojatno je bilo hektolitar alkohola pa je pristao doći!!
jebote što mi se gade...svi redom...fuujjjjj |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
da to sam vidla jučer na tvu...iseee kriste... en mog vjerovat.... super..i tko će plaćati popravak toga...hmmm... moja mama i ostatak stanovnika osijeka |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Loona
|
Ti HDZ-ovci gdje god da dođu nešto sjebu.. pa tako i našu obilaznicu... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
jebote, nevjerojatno! kakvu si antireklamu stalno rade, i to još kad se pokušavaju pokazati dobrima, poštenima, učinkovitima... |
|
|
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Koji debili. Al ne mogu reći da sam iznenađen. Ne mogu se sjetiti ni jedne stvari koja je funkcionirala nakon što ju je Šeks otvorio i zaključio da je genijalna... |
|
|
|
|
|
Loona
|
Sudeći iz vaših dosadašnjih komentara, za to svečano otvaranje nitko od građana Osijeka, pa tako ni ja a ni vi, nije znao.. budalaština.. |
|
|
|
|
Loona
|
Evo još ponešto o otvaranju obilaznice iz Jutarnjeg.. Nažalost vam ne mogu spustiti link ali prepisat ću vam.. Daklem:
"Vladimir Šeks jučer je u službenom automobilu Sabora došao otvoriti osječku Zapadnu obilaznicu, no u koloni službenog protokola našla su se i dva kombija s HDZ-ovim promidžbenim porukama i Sanaderovim slikama u koje su se smjestili neki državni tajnici i dužnosnici HDZ-a, također kandidati na predstojećim izborima. No, kada smo Šeksa upitali da prokomentira to što se HDZ-ova vozila nalaze u koloni službenog saborskog protokola i pod policijskom pratnjom, kratko nam je odgovorio: "Ne komentiram." Pitali smo da li su druge stranke koje se natječu u IV. izbornoj jedinici dobile pozive da dođu na otvorenje obilaznice. - Nisu pozivane stranke nego određeni dužnosnici koji imaju veze s gradnjom državnih cesta - poručuje Šeks."
Jutarnji list, 8.11.07.
tekst: N. Patković |
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
eto zašto mi se gadi politika. sve vrvi ljigežom kojem je važna samo što plaćenija fotelja i tupavim topovskim mesom koje je nafilovano ideologijom koja je mrtvo slovo na papiru. kad ponekad i uleti tkogod pametan, tko stvarno želi napraviti nešto dobro, i to ne samo zato da bi došao na vlast ili tamo o(p)stao, taj ubrzo otpadne, što zbog jednih, što zbog drugih gorenavedenih stranačkih mutanata. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
fatcat je napisao/la: ›
Operativni sustav nema kvaku na S, pa mi je ime teme bilo malo cudno...
|
Hebemu, pa jel' nemaš Central European (Windows) text encoding? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....još se ja pitam zbog cega danas pada tolika kiša....a ono zbog toga da opere sve tragove gdje su ovi iz adezeja....prošli...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Baš kad pomislim da me više ničim ne mogu iznenaditi...Šeks je izgleda zaboravio da je Sabor raspušten pa i dalje koristi službeni auto i to za predizbornu kampanju. |
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Fuj,fuj,fuj. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|