Autor |
Poruka |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
puki, rado bih ti rekla, i ostalima isto tako, ali ne smijem... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ma nije bed, znam sto trebam znati. cijena se donekle opravdava sto je to novi objekt i treba vratiti dugove. ali - zasto bi studenti vracali tudje dugove? |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_firefox.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
samo dokaz onoga što sam rekla-majstori su još uvijek tamo i ako nešto nedostaje ili nešto nije u redu, treba samo reći i reagirat će se. Ovo je dokaz da se reagiralo, i to, vrlo brzo... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Catharine
|
opet potvrđujete ono što sam rekla i ne da mi se više ponavljati.... sve sam već napisala. Sapienti sat! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
ajd ok....ak ti to tak vidis... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
ajd ok, dosta rasprave. ne mozemo se sloziti. i nemamo argumente koji bi uvjerili jednu ili drugu stranu da je u krivu |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Da, sad se kao nema argumenata, a kad sam vam ja sve fino napisala jer znam iz prve ruke, onda je bilo: ah, ne da nam se kvotat
da, cijene ja presupa pa da je dom jos jednom nov, kao sto rekoh i moj paviljon je nove, ima pun kurac stvari sto ih vi nikad necete imat (nazalost) i to je to - cinjenice
a to cathrine sto si ti nabrijana iz neznamtija kojeg razloga, tvoj problem
lako odustat od rasprave kad nemas vise sta pemtno za rec
i ispravak ovog drugog clanka sto je puki stavio- stanarina u zg-u je 126.00kn, ne 230.00
i ako nekog zanima nesto, slobodno pitatje, a nemojte trabunjat kako se argumenata nema, jer ih se ima, samo ih vi morate biti voljni cuti |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Catharine
|
Malamaco, ja se ne želim više raspravljati jer iz nekoliko razloga ne smijem javno širiti informacije koje imam. Ja razloge znam i to mi je sasvim dovoljno. Nemam ja što dokazivati i uvjeravati nekoga u suprotno. Lako je biti slijep i naivan. Ja to u ovom slučaju nisam! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Cijena je previsoka.
Kako neka zgrada može dobiti uporabnu dozvolu i proći kompletan tehnički pregled, a onda još čekati radi namještaja mjesec dva i tek onda na kraju balade imati - "majstori_su_još_unutra" situaciju?????
Mislim ono...ja ne znam da su tamo neki majstori i što će tamo sad "majstori"????
Ako netko zna nek mi objasni!? |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
to i ja tvrdim, al mene se otepe... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Catharine
|
Imperare sibi maximum imperium est! Zato ja stvarno više ništa neću reć' |
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
ok. al ipak je cijena previsoka... |
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
OSIJEK - Uprava Studentskog centra hitno je reagirala na kritike osječke Udruge stanara studentskih domova Domos, iznesene u Jutarnjem, kako u novom Domu u Svačićevoj ulici u večernjim satima nema tople vode. Već drugi dan, kako nam tvrdi sanacijski upravitelj STUC-a Tugomir Kuduz, riješili su taj problem.
- Odmah smo uputili Juricu Jurića, voditelja održavanja Doma, koji je riješio da se oba tanka zagrijavaju plinom, pa je količina tople vode udvostručena - rekao je Kuduz, uz ispriku korisnicima Doma (Jutarnji list)
Nadam se da smo i mi u tome odigrali neku ulogu...makar kao statisti u kukuruzu...ono...
Hebiga...za net i TV im ne mozemo nis pomoci...i onako trebaju strebat... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|