Autor |
Poruka |
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
freshLegica je napisao/la: ›
ma ne da mi se smišljati ulete i prolaziti kroz dileme sviđam mu li se il pak ne! to vi muski ionako morate proci, pa prepustam vama uletanje, a na meni je ne odjebat vas, negopohvaliti za hrabrost i naglasavam-mastovitost! al sve pada vodu ak nema kemije, tak da..džaba sveg uletanja i pokusaja...
ak ima kemije, ionako ce sve prirodno...zavrsiti burno...
|
Odakle ti ideja da mi muški to ionako moramo proći!? Zašto bi to bilo tako, stvari se mjenjaju. Osim toga, kao što je Bruno rekao, ako cura neće napraviti ništa u vezi toga, onda ni nema kemije, šta ću ti onda prilaziti? |
|
_________________ Mislim, dakle jesam!
"Važno je zvati se Mladen!" |
|
|
|
mladen.jr
Ukupno postova: 332 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Ja se ne upucavam...volim to prepustiti muškom rodu... |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Meni se sviđa kako se upucava Austin Powers. I ja bi tako... Samo ne znam kome bi se to svidjelo... |
|
|
|
|
|
dadicster
Ukupno postova: 92 Spol: Muško
|
da sam zensko isto bih tako postupao a ove sto seru da si nemogu nac tipa su sve babe od 40 godina koje ocekuju od nekog da im se nabacuje. Mi muskarci smo ponekad svinje..., dobre cure nisu ovdje na forumu i pisu gluposti vec su vani u akciji[/quote]
Da,sve bi voljele u vezi da je dečko pička,al doslovno,a kad treba uletit onda treba biti mačo!De odlučite se više! |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
dadicster je napisao/la: ›
Da,sve bi voljele u vezi da je dečko pička,al doslovno,a kad treba uletit onda treba biti mačo!De odlučite se više!
|
da, isto vrijedi i za cure.. cura je super ako je u dnevnom terminu svetica, a u krevetu kurva.. čuj, nije ni to lako za postići.. i ako ćemo po toj definiciji, onda ne znam šta se čudite što vam se rijetko koja cura upucava.. uvijek postoji ona mogućnost da će cura koja se upucava biti shvaćena prije kao neka drolja, nego kao neka hrabra..
mladen.jr je napisao/la: ›
insomnia je napisao/la: ›
ma mi se vama upucavamo.. samo što vama, brate, dok skužite... prošo voz
|
vice versa
|
da, i to je istina.. zato ja opet ponavljam-drastičnost, drastičnost!! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
postojim! toliko od mene o upucavanju |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Koga treba upucat? |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
persyla
Ukupno postova: 28 Lokacija: centar Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Nema ovdje mnogo filozofije. Lijepo je uciniti prvi korak i pokusati prici nekome tko ti se svidja. Pa ja sam raskinula zaruke da bih mogla ponovo osvojiti ljubav svojeg zivota. Uspjela sam i zato sam sada presretna. Ponekad pokusaj ne uspije, ali barem znas da si pokusao, a druga strana ne zna sto je propustila. Uopce, svaka cast svima koji se usude prici prvi. Cure to mozda rade suptilnije, ok, kako koja, i nekad ih se ne shvati odmah. Tko ne riskira, ne profitira...
|
istina ,istina |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Nessa Isilrá Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Upucavanje... pa ima ga ali kao i u drugim stvarima ja obicno idem iz krajnosti u krajnost ....ili ga decki ne mogu prokuzit ili se vidi iz aviona
najdalje sto sam isla sa izravnim upucavanjem ... subota vani, ulazi decko u kaf... sladak, oci ajmeeee cijelu vecer se skicamo, smijeskamo ali on nistaa, ja nista... ja cekam, cekam... ali on nista... kontam ajd dobro mozda je sramezljiv neki...i uzmem stvari u svoje ruke... saznam preko poznanika kak se zove, nadjem broj moba, posaljem sutra porukicu... kao tipa... bok bok... sjecas se jucer, u cem je problem, gledas a ne prilazis? a on meni... ja imam djevojku ......
Nisam to ponovila vise... bas se pitam zasto?!
Poslije smo se poceli biti na bok bok iako je meni svaki put bilo zemljo otvori se kad ga vidim ... puno kasnije mi pocelo biti smijesno... ali svejedno ne prakticiram to vise. |
|
|
|
|
|
CvitaJUG2 Ukupno postova: 35 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Tko se jednom opeče, puše na hladno! hehehe
Ali to neznači da trebaš odustati... |
|
|
|
|
|
havirovster Ukupno postova: 28 Lokacija: os Spol: Muško
|
Jednom sam to doživio i bilo je totalno čudno, valjda je to kod nas tako jer cure uvijek očekuju da im se muški upucavaju, za promjenu ne bi bilo loše obrnuto |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Meni žene ne mogu odoljet, spopadaju me i žele me dirat i milkit...
Umem ja i da barim. Dodjem u birtiju, skinem se i to je to... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
havirovster Ukupno postova: 28 Lokacija: os Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
Meni žene ne mogu odoljet, spopadaju me i žele me dirat i milkit...
Umem ja i da barim. Dodjem u birtiju, skinem se i to je to...
|
ajde neka |
|
|
|
|
|
|
|