Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
DanicaV je napisao/la: ›
Odlično.
Inače, blago rečeno, stid me gledati reklame za HDZ u kojima su svi mogući reprezentativci Hrvatske koji su osvojili medalje.
|
Jel te stid zbog hdza il zbog reprezentativaca ?
|
A stid' me za oboje. Prvo što postoji HDZ oću reći vladavina AŠDEZEA, drugo što su se uslikali za takvu stranku.
Ne mogu biti jasnija. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
mvarga je napisao/la: ›
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
..ja predlažem da se uvede nova mjerna jedinica za poštenje......100 poštenja....1 benašic....
|
Da, da. Ovo je dobar prijedlog. Npr jedinica za otpor=1 partizan. Kubni partizan je otpor svemu u prostoru, vremenu i društvu. 1 Mvarga je oko 6 kubpartizana.
Ili etalon za pokvarenost = 1 Kramarić. 1 kramarić postiže se samo u laboratorjskim uvjetima pod nadzorom. 0,44 Kramarića je posebno izvedena jedinica i naziva se jedan LukaBebić. To je najviši dopušteni prag s kojim je moguć ulazak u Sabor. 0,45 je bio Miomir Žužul.
Ili mjera za političko sljepilo = 1 Škare-Ožbolt. 0,23 Škare-Ožbolta znači slijedećih 23 godina biti ispod izbornog praga. Šeks je oko 0,67 Škare-Ožbolta.
Ili za bahatost i aroganciju = 1 kiloSanader. Dragan Kovačević je tada oko 3 hektoSanadera. Vrdoljak oko 16 deciSanadera
Za glupost i nepismenost = jedan MEGAKIRIN. Prosjek hrvatskih građana je oko 12 nanoKirina.
Za bahatost u pijančevanju 1 Prnjat. 0,07 Prnjata je prag za tri godine uvjetno.
Za gradsko klošarenje i zabijanje noža u leđa prijateljima je 1 Mikan. Čuveni sin Brut je bio 8 miliMikana.
I na kraju da 100poštenja = 1Benašić. Mjera je to kod koje počinje poštenje. Nešto kao apsolutna nula. Ne može se postići ali u teoriji se koristi kao polazište. -273,16
o
C za temperaturu je isto kao 100 Benašica. Svi ostali su iznad.
|
predobro!!
moram priznati da predizborna kampanja na mene ima takav učinak da mi automatski pozli kad vidim te debilne, loše snimljene, unatoč visokom budžetu niskobudžetne excuses for commercials.. i djeluje upravo suprotno-nitko mi nije simpatičan, niti me ''vuče'', dapače, svi mi se odreda gade.. čemu takvo pretjerivanje, s tim ''nemogućim za ispuniti obećanjima''.. ?
.. a ovo s ''poznatim'' ličnostima koje su na ''njihovoj strani'', tipa reprezentativaca u reklamama HDZ-a ne mogu uopće komentirati radi svog psihičkog zdravlja i unutarnjeg spokoja.. de se..r..e.. mi se... |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
A stid' me za oboje. Prvo što postoji HDZ oću reći vladavina AŠDEZEA, drugo što su se uslikali za takvu stranku.
|
Prvo, pazi sta pricas.
Da ne postoji HDZ i dr. Franjo Tuđman ne bi postojala tvoja i moja domovina Hrvatska !
Citat: ›
Ne mogu biti jasnija.
|
Moze te biti stid zbog sebe, kad tako razmisljas i podcjenjujes nase reprezentativne osvajace, pa cak i olimpijskih medalja.
|
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Demokracija, čovječe, mogu lajat što hoću.
toni, tko te ne zna..... ozbiljno bi shvatio.... |
|
|
|
|
toni
|
Demokracija, čovječe, mogu lajat što hoću.
|
Serem vam se na demokraciju.
toni, tko te ne zna..... ozbiljno bi shvatio....
|
na danasnji datum 1995. potpisan erdutski sporazum gdje ste ti i tvoja bratija izgubili svoju krajinu !
baš gledam na stvu
|
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Jes' ti malo zamračio, toni?
Evo saznadoh da sam pripadala nekoj bratiji.
U principu, mislim da te AŠDEZE čuva kao adut u rukavu.
Kad ispucaju sve propagandne poruke, jedno veče, u udarnom terminu:
"Ja sam toni, najljepši s osijek031. Idemo dalje." |
|
|
|
|
toni
|
Jes' ti malo zamračio, toni?
|
Ja sam ti staaaari mrakan.
Evo saznadoh da sam pripadala nekoj bratiji.
|
Dada, sad se pravis gljiva. Nemoj da potegnem pitanja mjesta boravka devedestprve !
U principu, mislim da te AŠDEZE čuva kao adut u rukavu.
Kad ispucaju sve propagandne poruke, jedno veče, u udarnom terminu:
"Ja sam toni, najljepši s osijek031. Idemo dalje."
|
A ja sam samo htio malo flejmat.. nebitno ko je na kojoj strani, a kako su ovdje na forumu vevinom sve komunjare, ups.. socijaldemokrati .. ja zauzeo slabije zastupljenu stranu, tj. 'crne đavle' ..
os mi bit oponent u obliku 'crvene djavolice' ?
|
|
|
|
|
|
DanicaV
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dada, sad se pravis gljiva. Nemoj da potegnem pitanja mjesta boravka devedestprve !
|
Ak' smo na to spali
Inače, to su već učinili oni koje je zanimalo, tražili su prijepis ocjena s faksa da vide kada sam koji ispit polagala.
Crvena đavolica, može. Luciferka.
|
|
|
|
|
Sideshow
Ukupno postova: 40 Lokacija: OSIJEK Spol: Muško
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
Crvena đavolica, može. Luciferka.
|
e sad ide onaj moj avatar mala mujer...pa me pitas zasto ti ga napravih |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
morgan
|
|
Opis: |
|
Veličina: |
36.32 KB |
Pogledano: |
107 put(a) |
|
|
|
|
|
morgan
|
gledam ovu reklamu gore za HSP i nekako stalno mislim na Signal zubnu pastu.... |
|
|
|
|
morgan
|
i ovo je zanimljivo...
Gospodin Shorty, naime, prihvatio je honorarni posao što mu ga je ponudio HDZ, a posao se sastoji u održavanju putujuće serije hip-hop predizbornih predstava pod radnim naslovom "Ti možeš probati sve, samo drogu ne". Ubrzo se, međutim, hip-hop predstava prometnula hip-dop farsu. Otkriveno je da je angažirani Shorty ne tako davno slagao i recitirao rime u slavu omamljujućih svojstava marihuane. Otkriveno je još da je građanin D.B.S. dva puta kazneno odgovarao zbog posjedovanja marihuane. Potom su uslijedila nesuvisla obrazloženja i HDZ-a i Shortyja, koja se svode na to da je nesretni pjevač na vlastitoj koži osjetio svu štetnost droge, pa sad ima puno pravo da – o HDZ-ovu marketinškom trošku – djeci tumači kako mogu probati sve, "samo drogu ne".
Vođeni ovom logikom HDZ-ovci bi za manekene borbe protiv korupcije i organiziranog kriminala mogli uzeti umirovljenog generala Vladimira Zagorca i utamničenog tajkuna Hrvoja Petrača: osjetili su, je li, štetnost bavljenja ilegalnim poslovima, pa građanstvu sad mogu objašnjavati prednosti poštivanja zakona. To se neće dogoditi ponajviše zato što borba protiv organiziranog kriminala i korupcije – za razliku od uživanja trave – za stranku Ive Sanadera ne predstavlja tematiku koja bi se svojim značenjem kvalificirala za mjesto u predizbornoj kampanji. |
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
....evo jedne stranice gdje možete pronaci puno toga u vezi predizborne kampanje....od predizbornih plakata, svakojakih vrlo inteligentnih izjava....itd...
dovoljan je samo jedan klik i smijeh može poceti.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
Crveni će sve svoje dovlačiti na birališta, i to one kojima je duša već na samrti. Vući će ih na grobljanskim kolicima prije nego što im duša ode ne na nebo nego u pakao."'
Vladimir Šeks, na predizbornom skupu HDZ-a u Josipovcu, Studeni 2007
pa popila se koja rakijica viška i odmah baljezganje! |
|
|
|
|
|
|
|