Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Priseksalo vam se.............

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Monstrum

Ukupno postova: 6541
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.11.2007. 20:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

OligofreniDikobrazoid je napisao/la :
Stvar je u tome da se može dogoditi da je ON napaljeniji i da prvi dođe do cilja, ali znači li to da je onda sve gotovo?!?!? Što mislite da ne može frajer nakon vrhunca nastavi dok i cura ne dođe na svoje.... Iz iskustva znam da može, prema tome (da oprostite) zajebite priču Cool Koliko sam ja shvatio brata Monstruma u tom je bila njegova poanta, da ako i "završi" prvi nastavlja dok i partnerica ne dojde na svoje.
Iako kontam da ima likova koji obustavljaju posao kad dođu do svog cilja.... NISMO svi takvi, iako su se određene persone izgleda parile sa krivim sojem muških Laughing

osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

ooooooooooooooo falim ti se bože da neko konta!!!!!!!!!!!!!!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cane

Ukupno postova: 2460
Post Postano: 12.11.2007. 22:44 
Naslov:  

Ma sve u svemu bitno da se mladi zabavljaju!

Ukupno postova: 838
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 13.11.2007. 11:27 
Naslov:  

cane je napisao/la:
Ja nekako uvijek gledam da cura prije mene svrši. Ne znam nema mi nekako smisla ako oboje ne uživamo. Nije mi to to! Onda mogu i drkat. A isto tako mrzim kad mi cura leži ko mrtvo puhalo i nimalo ne uživa već dok ja crnčim ona razmišlja hoće cipele ili čizme sutra obući. A bogami takvih je cura popriličan broj.

hvala cane na muskom gledistu, meni je isto to neko nepisano pravilo da ce cura prva.
@oligofreni i monstrume ja jos nisam upoznala takvog kojem se za 1 minutu moze opet dici!!! ocito ste vi fenomeni.

Bojo

Ukupno postova: 1705
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 13.11.2007. 11:29 
Naslov:  

betty je napisao/la :
cane je napisao/la:
Ja nekako uvijek gledam da cura prije mene svrši. Ne znam nema mi nekako smisla ako oboje ne uživamo. Nije mi to to! Onda mogu i drkat. A isto tako mrzim kad mi cura leži ko mrtvo puhalo i nimalo ne uživa već dok ja crnčim ona razmišlja hoće cipele ili čizme sutra obući. A bogami takvih je cura popriličan broj.

hvala cane na muskom gledistu, meni je isto to neko nepisano pravilo da ce cura prva.
@oligofreni i monstrume ja jos nisam upoznala takvog kojem se za 1 minutu moze opet dici!!! ocito ste vi fenomeni.

a dobro...baš minuta...al 10...to je već izvedivo...

betty
Post Postano: 13.11.2007. 11:41 
Naslov:  

e nakon 10 min prosla baka sa kolacima osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Bojo

Post Postano: 13.11.2007. 11:43 
Naslov:  

betty je napisao/la :
e nakon 10 min prosla baka sa kolacima osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

pa dotle se oralno zadovoljavate... Smile...za sve postoji drugi plan Smile

Circa

Ukupno postova: 3149
Upozorenja : 1
Post Postano: 13.11.2007. 11:48 
Naslov:  

betty je napisao/la:

Ili njihove djevojke/zene...
Ja kazem da to ide, iz osobnog iskustva...
A sto se tajminga tice, najbolje je kad se grcite i stenjete istovremeno...

Zadnja promjena: Circa; 13.11.2007. 11:48; ukupno mijenjano 1 put.

Ukupno postova: 2339
Post Postano: 13.11.2007. 11:48 
Naslov:  

@betty & adebisi - molim vas da se javite u ovakve topice tek kad odrastete.

Posebna napomena za betty - nikakvi nismo fenomeni, jedino me zanima zašto ti misliš da "alatka" automatski pada čim muškarac svrši??? I opet ponavljam, žalim te jer si se očigledno valjala pod plahtama sa krivom sortom frajera, al to je već tvoj problem....

Tis' mi mjesec, tis' mi zvijezda, dobra ti je mliječna žlijezda...
nake_rado

Ukupno postova: 5684
Upozorenja : 1
Post Postano: 13.11.2007. 11:51 
Naslov:  

majke ti pa ovo vaše svadanje će preć u rat

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
Bojo

Post Postano: 13.11.2007. 11:51 
Naslov:  

OligofreniDikobrazoid je napisao/la :

Posebna napomena za betty - nikakvi nismo fenomeni, jedino me zanima zašto ti misliš da "alatka" automatski pada čim muškarac svrši??? I opet ponavljam, žalim te jer si se očigledno valjala pod plahtama sa krivom sortom frajera, al to je već tvoj problem....

pa ja čekao punoljetnost da mi više ne govorite da sam mlad...i vi opet...Smile a jebemu

betty
Post Postano: 13.11.2007. 12:24 
Naslov:  

OligofreniDikobrazoid je napisao/la:

ovo je vec bezobrazno i uvredljivo tako da ne zasluzuje da uopce komentiram.

OligofreniDikobrazoid

Ukupno postova: 2339
Post Postano: 13.11.2007. 12:31 
Naslov:  

betty je napisao/la:
OligofreniDikobrazoid je napisao/la:

ovo je vec bezobrazno i uvredljivo tako da ne zasluzuje da uopce komentiram.
sorry, but ovdje nema ništa uvredljivoga. Same činjenice na koje ti više nemaš što za argumentirati pa glumiš uvrijeđenost... Ovo je RASPRAVA u koju se nisi trebala uključivati ako nemaš dovoljno iskustva. Daklem, amo si probala jednu vrstu sladoleda u životu, nemoj komentirati onu drugu vrstu koju si prvo propustila isprobati. Toliko. Nema ništa evil u mojem komentaru...

EDIT: A kako ne bi ja ispadao tu neznamtijašto, dajte starije curke koje imaju malo više iskustva neka se uključe i pojasne mlađariji neke stvari Laughing

Zadnja promjena: OligofreniDikobrazoid; 13.11.2007. 12:42; ukupno mijenjano 1 put.

Tis' mi mjesec, tis' mi zvijezda, dobra ti je mliječna žlijezda...
Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 13.11.2007. 12:37 
Naslov:  Re: Priseksalo vam se.............

betty je napisao/la :

nismo fenomeni, dio muške populacije garant može zaredat više puta bez beda, samo je važna doza napaljenosti, dobar sklop u glavi i najvažnije dobra partnerica koji ti diže "živac"

betty je napisao/la:

pa ne mora napaljenost trajat sam 10 minuta osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

nake_rado je napisao/la:

rado nije to svađanje, to je forum gdje ljudi raspravljaju o svačemu i onda zna doći do situacija kada jedna strana tvrdi jedno druga drugo pa dođe do ovakvih čarkica, ionako je na forumu postalo malkice dosadno pa zašt se ne bi malo prepirali Very Happy

Circa je napisao/la:

eto viš da nismo izumiruća vrsta koja nakon prvog "čina" dugim korakom ide do frižidera, i što se tiče tajminga, istina je, najbolji osjećaj koji si dvije osobe mogu priuštiti

insomnia

Ukupno postova: 2665
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 13.11.2007. 12:42 
Naslov:  

Monstrum je napisao/la:
betty je napisao/la :

nismo fenomeni, dio muške populacije garant može zaredat više puta bez beda, samo je važna doza napaljenosti, dobar sklop u glavi i najvažnije dobra partnerica koji ti diže "živac"

betty je napisao/la:

pa ne mora napaljenost trajat sam 10 minuta osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

nake_rado je napisao/la:

rado nije to svađanje, to je forum gdje ljudi raspravljaju o svačemu i onda zna doći do situacija kada jedna strana tvrdi jedno druga drugo pa dođe do ovakvih čarkica, ionako je na forumu postalo malkice dosadno pa zašt se ne bi malo prepirali Very Happy

Circa je napisao/la:

eto viš da nismo izumiruća vrsta koja nakon prvog "čina" dugim korakom ide do frižidera, i što se tiče tajminga, istina je, najbolji osjećaj koji si dvije osobe mogu priuštiti

slažem se s @monstrumom, a i s @dikobrazom u apsolutno svemu što su rekli! takvi muškarci nisu fenomen, they do exist.. uz pravu kemiju i dvoje ljudi koji se ''kuže'' everything is possible!

Post Postano: 13.11.2007. 12:43 
Naslov:  

molim??? ti mene tu prozivas kako sam se ja valjala pod plahtama sa krivom sortom frajera i kako ti mene zalis???to tebi nije bezobrazno?? i onda ja kao nemam argumente a ovo ti nazivas argumentom????????????

Skoči u forum: