Autor |
Poruka |
Metalucifer
Ukupno postova: 599 Lokacija: NYC Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
meni je žao tvog dečka, a ne tebe.
|
Upravo to...ali opet s jedne strane ne mogu vjerovati da čovjek ne konta neke stvari.Ili je slijep ili glup.
@Toni - to care!
@Honey - lutko,nadam se da je ova tvoja tema zajebancija i na neki način provokacija...ajmo tako reći...u suprotnom najbolje ti fino otvori privatni obrt i nemoj praviti ljude oko sebe budalama ili testiraj hoćeš li preživjeti slobodan pad sa zgrade. |
|
|
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
toni je napisao/la: ›
honey je napisao/la: ›
ali zašto mi vama ne muljamo kad nešto želimo?
uvijek vam otvoreno kažemo šta hoćemo!
|
Looooooooooooooooooool
Citat: ›
A ja sam bila za briju...to mu i otvoreno rekla, zašto je onda pobjegao? šta mu smetaju naše veze...?
|
Zato sto je shvatio da si najobicnija droljetina.
|
ja droljetina, a nije ništa bilo?
On se memi UOPĆE nije sviđao nego mi je uletio u život, počeo pričati neke priče i gluposti, tjerat me da prekinem vezu..i vi muški nemojte sad tu glumiti nevinašca!jer niste...i na kraju opet ja ne valjam i ja nisam u redu, pa tko će drugi nego žena ispast kriva? Strašno... |
|
_________________ nije bogat čovjek koji puno ima, nego onaj koji malo treba |
|
|
|
dario_os
Ukupno postova: 68 Spol: Nebitno
|
On se memi UOPĆE nije sviđao nego mi je uletio u život, počeo pričati neke priče i gluposti, tjerat me da prekinem vezu..i vi muški nemojte sad tu glumiti nevinašca!jer niste...i na kraju opet ja ne valjam i ja nisam u redu, pa tko će drugi nego žena ispast kriva? Strašno...
|
www.babe.hr |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
ali zašto mi vama ne muljamo kad nešto želimo?
uvijek vam otvoreno kažemo šta hoćemo!
|
Looooooooooooooooooool
Citat: ›
A ja sam bila za briju...to mu i otvoreno rekla, zašto je onda pobjegao? šta mu smetaju naše veze...?
|
|
On se memi UOPĆE nije sviđao nego mi je uletio u život, počeo pričati neke priče i gluposti, tjerat me da prekinem vezu..i vi muški nemojte sad tu glumiti nevinašca!jer niste...i na kraju opet ja ne valjam i ja nisam u redu, pa tko će drugi nego žena ispast kriva? Strašno...
|
daj molim te, šta se ti tu nekome opravdavaš i objašnjavaš.. a vi, dečki, vas može biti sram koliko ste bili bezobrazni! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mi smo bezobrazni što se on njoj nije uopće sviđao, ali nije imala ništa protiv s njim prevariti svog dečka, a to je i otvoreno rekla tom drugom liku?! ako to nije definicija drolje, svakako bi trebala biti. |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Nismo bezobrazni! |
|
_________________ |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
mislila sam na vaš način komunikacije.. plus što curu vjerojatno uopće ne poznajete, a i ne znate cijelu priču, kao ni itko od nas ostalih uostalom.. ne branim @honey, ni njen postupak, niti se slažem s njim, već samo želim reći da ste svoje mišljenje mogli izraziti na manje primitivan način, to je sve.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
DonQuijote
|
insomnia je napisao/la: ›
mislila sam na vaš način komunikacije.. plus što curu vjerojatno uopće ne poznajete, a i ne znate cijelu priču, kao ni itko od nas ostalih uostalom.. ne branim @honey, ni njen postupak, niti se slažem s njim, već samo želim reći da ste svoje mišljenje mogli izraziti na manje primitivan način, to je sve..
|
ne moram ju poznavati više od ovoga koliko sam ju upoznao kroz njene vlastite riječi. ljude određuju njihova razmišljanja i djela. po ovome što sam čuo od nje same, to mi je sasvim dovoljno za donijeti sud koji sam donio. a reći nekome da je drolja na pristojan ili nepristojan način, mislim da to u tim slučajevima i nije toliko bitno. |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
@honey
Ovdje kažeš da ti se svidio:
Nedavno mi se dogodilo, da iako sam u vezi,naišao je jedan dečko,koji mi se jako svidio.
|
A onda preokret.... da ti se NIJE svidio:
On se memi UOPĆE nije sviđao nego mi je uletio u život
|
i jel ti se na kraju sviđao ili nije??....ako nije, zašto si onda planirala ostaviti dečka radi njega |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
divni ste. Ko u vrtiću, a insomnia je stroga teta
honey, dušo, a kako ti se sad odjednom nije sviđao? Koliko se sjećam, rekla si nešto u smislu "da je to bila samo brija", "da me htio samo poševiti onda bi to i napravio".. itd. A imaš dečka. A ovog bi ševila iako ti se ne sviđa.
Hm.. Ili nas zajebavaš.. ili ću se morati složiti s dečkima. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
honey
|
Ovako nije mi se sad nešto pretjerano sviđao, bio je sladak i sve to,ali se i on legitimirao svojim postupcima,...šta da mislim o dečku koji je u vezi 7 godina, neki kažu zaručen, on to opovrgava. veza mi je na kraju kajeva, mogu ju sutra prekinuti. Htjela sam ga malo bolje upoznati i ako vidim da je to-to, da se mogu zaljubiti u njega i vjerovati mu, ostavila bih dečka i bila s njim..."brija" u ovom slučaju znači upoznavanje, da još koji put izađemo, upoznamo se...dakle NEMA RIJEČI O NIKAKVOJ PREVARI!!!!!!!!! A otvoreno sam mu to i rekla: pričekaj šta će biti, ne možeš me forsirati na neke stvari, on je rekao da ne forsira, ali kad ću ostaviti dečka s kojim nisam sretna? (i kakva sam ja to osoba kad mogu biti s nekim tko mi ne znači) onda sam ga pitala kad će on curu-rekao je kad i ja dečka...i tko tu sad koga levati...i onda odjednom nestane...
Šta je ON na kraju htio? |
|
|
|
|
honey
|
zeros je napisao/la: ›
@honey
Nedavno mi se dogodilo, da iako sam u vezi,naišao je jedan dečko,koji mi se jako svidio.
|
|
i jel ti se na kraju sviđao ili nije??....ako nije, zašto si onda planirala ostaviti dečka radi njega
|
nije mi se sviđao kad sam ga prvi put vidjela, ni drugi, nego tek treći i sad kad sam zagrizla, njega nema!! |
|
|
|
|
dario_os
Ukupno postova: 68 Spol: Nebitno
|
zeros je napisao/la: ›
@honey
|
|
i jel ti se na kraju sviđao ili nije??....
|
ima jos nade za nju, mlada je... |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
ako u ovoj priči netko još doživi i čudotvorno ozdravljenje, mogu slobodno snimiti sapunicu po istinitom događaju. |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
mi smo bezobrazni što se on njoj nije uopće sviđao, ali nije imala ništa protiv s njim prevariti svog dečka, a to je i otvoreno rekla tom drugom liku?! ako to nije definicija drolje, svakako bi trebala biti.
|
Nisam se opet htio miješati u rasprave ovakvog tipa i ne želim uopće braniti honey, ali insomnia je u pravu, ne radi se o tvom komentaru....
OVO:
|
NIJE način ophođenja, a kad smo kod toga protivi se najosnovnijem pravilu ovog foruma: Don't Be Evil! Ovo ne da nije samo evil, ovo su riječi nečega što ne smijem niti napisati, a baš glede toga pravila. Dotični je prikazao kolika se sirovina krije ispod maske zafrkanta... Mogao si to majstore i kulturnije prokomentirati.... |
|
|
|
|
|