Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Broken flame je napisao/la: ›
cane je napisao/la: ›
malecka je napisao/la: ›
ja sam ju imala..bila 2 tjedna u bolnici, nakon toga si na strogoj jetrenoj dijeti (ne smiješ začinjenu hranu čokoladu i sve mora bit kuhano ne pečeno) i ne smiješ se baviti nekim sportom ili bilo kakvim fizičkim naporima, i pol god nesmiješ pit alkohol. nakon izlaska iz bolnice moram još 3 puta na kontrolu krvi. i to je to. šta te još zanima*?
|
hej Malecka..
Ja sam kod kuce tek 3 dana..limfni čvorovi su mi jako natekli..imam valjd i gnojnu anginu ali nemam jos temperaturu...rekla mi doktorica da ne moram u bolnicu...e da i na strogoj sam djeti...
E da imam pitanje...jel si ti imala decka u to vrijeme dok si imala mononukleozu?I sta su ti doktori rekli jel se smijes ljubiti?
|
Pa samo ime ti govori, "bolest poljupca"! Dakle ako to nisi dobila od svog dečka i on to nema nemoj ga ljubit niti imat tjelesne kontakte s njim. Ako ne želiš da i on to dobije.
|
Thanx za link....vec sam sve pregladala sto postoji na netu....
A ovaj drugi koment...sta si ti kao neki expert pa znas sve...jesi ti imao mono???
|
NIsam imao al sam pročitao i lijepo piše kako se prenosi. Pa mi je logično da nema tjelesnih kotakata dok si zaražena ili ti misliš da je ok da ti se i dečko zarazi?! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
imala sam prije 2 godine sad točno... ma smjet češ se ljubiti ali sad dok si zarazna ne a to ti traje mjeseca dana ili tako nešta... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Ne smiješ se ljubiti do braka! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Broken flame
Ukupno postova: 14 Spol: Žensko
|
malecka je napisao/la: ›
ja sam ju imala..bila 2 tjedna u bolnici, nakon toga si na strogoj jetrenoj dijeti (ne smiješ začinjenu hranu čokoladu i sve mora bit kuhano ne pečeno) i ne smiješ se baviti nekim sportom ili bilo kakvim fizičkim naporima, i pol god nesmiješ pit alkohol. nakon izlaska iz bolnice moram još 3 puta na kontrolu krvi. i to je to. šta te još zanima*?
|
hej Malecka..
Ja sam kod kuce tek 3 dana..limfni čvorovi su mi jako natekli..imam valjd i gnojnu anginu ali nemam jos temperaturu...rekla mi doktorica da ne moram u bolnicu...e da i na strogoj sam djeti...
E da imam pitanje...jel si ti imala decka u to vrijeme dok si imala mononukleozu?I sta su ti doktori rekli jel se smijes ljubiti?
|
Pa samo ime ti govori, "bolest poljupca"! Dakle ako to nisi dobila od svog dečka i on to nema nemoj ga ljubit niti imat tjelesne kontakte s njim. Ako ne želiš da i on to dobije.
|
Thanx za link....vec sam sve pregladala sto postoji na netu....
A ovaj drugi koment...sta si ti kao neki expert pa znas sve...jesi ti imao mono???
|
NIsam imao al sam pročitao i lijepo piše kako se prenosi. Pa mi je logično da nema tjelesnih kotakata dok si zaražena ili ti misliš da je ok da ti se i dečko zarazi?!
|
Pa i ja sam sve lijepo procitala i naravno da ga ne zelim zaraziti i necu ga ljubiti dok sam zarazna 2-3 mjeseca ali pise da virus ostaje u meni doživotno pa me zanima hoću li se ikad vise smjet ljubiti??? A to mi sigurno nitko od vas ne moze reci....to me ubijaaaa šmrc.. |
|
|
|
|
|
Broken flame
|
tonya je napisao/la: ›
Ne smiješ se ljubiti do braka!
|
Ma daaaj tko ti je to rekao???Ak se ne smijes ljubiti do braka..onda se ne smijes ljubiti ni poslije kad uđes u brak jer je virus u nama doživotno tako da ces i svog muža zaraziti... |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Broken flame
|
MissTake je napisao/la: ›
ma virus je u tebi. ali imaš jedan period kad si zarazna.
|
Da ima jedan period sad dok sam bolesna pa sam zarazna ali ima i kasnije...to sam procitala na netu...da se i kasnije posto je virus u meni..ponekad izlučuje putem sline tak da mogu i onda nekoga zaraziti ,a ni da ne znam da sam to napravila..ma joooj glupa mononukleoza.... |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Broken flame
|
ak' te to tješi osijek je žarište mononukleoze, samo većina nem sipmtome pa ne zna...
dakle mala možeš u kaciju
|
Ma nist me ne tješi...sad sam ono totalno u depresiji....ajd da sam se okolo ljubila ,pa rekla bi glupačo sta si to radila okolo...ali nisam se ljubakala okolo osim sa svojim deckom koji nema mono...ma sranje... |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
nisam znala, tko ti to rekao???
|
Pa to je grijeh... |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Neki dan sam čitao da pekari ne nose rukavice i trgovci koji prodaju takve namirnice. Tako da si mogla pokupit bilo gdje. A možda ti dečko ima jači imunitet pa njega to nije pogodilo.
tonya je napisao/la: ›
|
Ma daaaj tko ti je to rekao???Ak se ne smijes ljubiti do braka..onda se ne smijes ljubiti ni poslije kad uđes u brak jer je virus u nama doživotno tako da ces i svog muža zaraziti...
|
A čekaj malo pa zar se vi cure ljubite prije braka? Užasi promiskuiteta. hehe |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
MissTake
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
1. Neki dan sam čitao da pekari ne nose rukavice i trgovci koji prodaju takve namirnice. Tako da si mogla pokupit bilo gdje. A možda ti dečko ima jači imunitet pa njega to nije pogodilo.
2. A čekaj malo pa zar se vi cure ljubite prije braka? Užasi promiskuiteta. hehe
|
1. joj da barem samo ne nose rukavice, ma i ne peru ruke prije engo mijese kruh, a najgore od svega je to što je to legalno jer po zakonu kao kruh ide u pećnicu na visoku temperaturu pa se ubiju sve bakterije s toga ne peru ruke
2. tko ti je to rekao |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
|
|