Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
I ja vjerujem da postoje... evo par primjera...
- Cure od lega su mi aseksualne. I za vrijeme i nakon veze s njima.
- M i z pravim prijateljima mogu biti nakon sto su se prijateljski pomazili (svjesno i znajuci da im veza nikada ne bi uspjela) i nakon toga je svatko sebi nasao partnera za vezu.
|
to mi je isto fascinantno. većina frajera ni u ludilu ne bi zabrijala s curom od frenda, taman da ga ona moli. dok se, recimo, to isto ne može reći za cure. one bi puno lakše zabile frendici "nož u leđa" zbog frajera. zbog takvih stvari se divim muškim prijateljstvima. |
|
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
to mi je isto fascinantno. većina frajera ni u ludilu ne bi zabrijala s curom od frenda, taman da ga ona moli. dok se, recimo, to isto ne može reći za cure. one bi puno lakše zabile frendici "nož u leđa" zbog frajera. zbog takvih stvari se divim muškim prijateljstvima.
[/quote]
Netko je na jedonom od foruma napisao
- Žene su lovci, a muškarci lovina.
Ako tako postavimo stvari, možda su i zbog tog muška prijateljstva čvršća.
S druge strane, ne znam - nisam imala takovih problema, nikad mi se nije svidio muškarac kog moja frendica simpatizira ili voli. Možda bih mogla reći - Hvala Bogu. |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
To pravilo i nije pravilo. Ponekad i lovac postane lovina... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
- M i z pravim prijateljima mogu biti nakon sto su se prijateljski pomazili (svjesno i znajuci da im veza nikada ne bi uspjela) i nakon toga je svatko sebi nasao partnera za vezu.
|
Šokirana sam. Upravo povraćam od ovog stava kad se sjetim koliko prijateljica imaš. To govori svašta i o njima i o tebi.
Ogavno. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
ozana
|
@Ozana, nitko ne odbija tu mogucnost, hebote, vjerujem da vecina nas muskih tako i zivi. Mozda sada nema kemije izmedju tebe i tvog lega, mozda kemija i nije potrebna. Ali, kad bi se poslozio pravi trenutak, splet okolnosti, budi sigurna da bi mu pocurile sline, zaiskrilo u ocima.
|
Jebogati, pa ako se u više od 10 godina nije izrodilo no f od feromona, ako smo spavali u istom krevetu, ako smo jedno drugom prepričavali sve moguće, pa i seksualne dogodovštine, što bi se trebalo dogoditi - ili je bolje pitati od čega bih trebala podozrijevati, jer po tvom ispada da još uvijek mogu od njega očekivati atak na moje seksualno biće! |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
CatCloe je napisao/la: ›
one bi puno lakše zabile frendici "nož u leđa" zbog frajera. zbog takvih stvari se divim muškim prijateljstvima.
|
Iako ima i muskih govnara i pedercina. Ali, njih kad jednom skontas - otfikaris i miran si. U tom slucaju je izgubljena riba samo collateral damage, a pravi ishod je prociscenje zivota od nazovi prijatelja.
Mislim da sam vec jednom napisao da se ribe medjusobno ne podnose. Zavist, nesigurnost i sl. kumuju takvom odnosu. A preotimanje frajera je onda odlican nacin za podizanje sjebanog ega.
ozana je napisao/la: ›
Jebogati, pa ako se u više od 10 godina nije izrodilo no f od feromona, ako smo spavali u istom krevetu, ako smo jedno drugom prepričavali sve moguće, pa i seksualne dogodovštine, što bi se trebalo dogoditi - ili je bolje pitati od čega bih trebala podozrijevati, jer po tvom ispada da još uvijek mogu od njega očekivati atak na moje seksualno biće!
|
Ne znam kakav odnos imate, mozda te frajer zaista ne bi nikada opalio. A mozda je strasljivko koji uptavo zbog ovakvog tvog stava nema muda ni pokusati poloziti te u vodoravni polozaj.
Pocni mu slati signale da bi to htjela (nenametljivo, da ne pobjegne i ne ukenja se u gace od straha i naglog odnosa prema njemu), pa bush videla hoce te maznuti ili nece... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Gost
|
ozana je napisao/la: ›
Jebogati, pa ako se u više od 10 godina nije izrodilo no f od feromona, ako smo spavali u istom krevetu, ako smo jedno drugom prepričavali sve moguće, pa i seksualne dogodovštine, što bi se trebalo dogoditi - ili je bolje pitati od čega bih trebala podozrijevati, jer po tvom ispada da još uvijek mogu od njega očekivati atak na moje seksualno biće!
|
Ne znam kakav odnos imate, mozda te frajer zaista ne bi nikada opalio. A mozda je strasljivko koji uptavo zbog ovakvog tvog stava nema muda ni pokusati poloziti te u vodoravni polozaj.
Pocni mu slati signale da bi to htjela (nenametljivo, da ne pobjegne i ne ukenja se u gace od straha i naglog odnosa prema njemu), pa bush videla hoce te maznuti ili nece...
|
Hajde mi samo daj jedan dobar razlog iz kog bih mu trebala početi slati te signale. Osim da bih za tvoje stavove dokazala (ne)točnost. Pa ja uopće ne želim da me on opali! Zar je to toliko nenormalno? |
|
|
|
|
|
ozana
|
E, ispala sam s neta, nemam pojma što se dogodilo. No, evidentno je da je gornji post moj |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Gost je napisao/la: ›
Hajde mi samo daj jedan dobar razlog iz kog bih mu trebala početi slati te signale. Osim da bih za tvoje stavove dokazala (ne)točnost. Pa ja uopće ne želim da me on opali! Zar je to toliko nenormalno?
|
Don't shoot the messanger...
Sve je to normalno, ali ja ti samo zelim reci da nije istina da te on ne bi opalio u nekim drugim okolnostima. Ne raspravlja se o njemu, nego o idealiziranju necega sto je mozda samo balon od sapunice... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
ozana
|
[Don't shoot the messanger...
|
No dobro, konstatirala sam da imam PMS i da me ne treba izazivati - razum mi nije najjača strana ovih dana |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Ne razumijem zašto je to tako teško prihvatiti. Jel možete shvatiti, ili bolje- prihvatiti da muškarci razmišljaju na jedan način a žene na drugi način, i da funkcionira, relativno govoreči naravno. |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
jooooooj je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne razumijem zašto je to tako teško prihvatiti. Jel možete shvatiti, ili bolje- prihvatiti da muškarci razmišljaju na jedan način a žene na drugi način
|
mozemo mi i shvatiti i prihvatiti, al to sto ne razmisljamo na isti nacin ne znaci da se oko necega ne mozemo i sloziti |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
Oooo pa kako da ne. Možemo se mi složiti oko dosta toga. |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
jooooooj je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Oooo pa kako da ne. Možemo se mi složiti oko dosta toga.
|
a jel?
a oko cega to konkretno? |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Vila
Ukupno postova: 95 Spol: Žensko
|
draga kasnis s pitanjem 10 dana! jadan decko se sigurno vise ni ne sjeca sto je mislio! |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
|
|
|