Autor |
Poruka |
Amy
Ukupno postova: 39 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Danas sam prekinula sa dečkom i iako nam je ovao već 100.-ti put, on se po prvi put složio...rekao mi je da sam pretjerala sa nekim stvarima, tipa vrijeđanjima,ponižavanjima, nisam ga slušala i što se njega tiče-možemo...a dosad je uvijek cvilio i vraćao se...ne kažem da se želim pomiriti, htjela sam prekid,ali me ubila u pojam njegova ravnodušnost...znači li to da mu je puknuo film ili je našao neku drugu?
I ako sam htjela prekinuti trebala bi me bolit ona stvar za njega...zašto se uopće preispitujem? |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
jooooooooj glava me boli od ovakvih tema..... forum je u zadnje vrijeme prepun ovakvih ljubavnih jadikovanja.......... |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
kod ovakvih tema je uvijek potrebno znati godine starosti sudionika da vidim da li mi se isplati uopce ista pisati u temu... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Amy
Ukupno postova: 39 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
22 |
Zadnja promjena: Amy; 16.11.2007. 22:42; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Njezin život nije bajka
njezin život nije film
njezin život nema smisla
ona nema ništa s tim |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
joj e curo znaš šta? ma joj,,,ne želim početi dan s negativnim mislima i rječima,.....de saberi se.... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
jutros sestra slušala u autu "bilo je lijepo dok je trajalo"........ prošlo vrijeme. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pa naravno da mu je pukao film ako si se tako ponasala,jednom mora. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Amy je napisao/la: ›
I ako sam htjela prekinuti trebala bi me bolit ona stvar za njega...zašto se uopće preispitujem?
|
Preispitujes se jer znas da ces tesko opet naci takvog dilkana koji ce trpiti tvoja nedorasla izivljavanja.
Prema svemu sudeci, radila si sranja jer si za decka imala papka koji je zbog straha od prekida trpio da ga vrtis oko malog prsta i pravis budalom.
Buduci da nam statistika govori da se odnos receiver-giver iz veze u vezu moze prikazati kao sinusoida, pretpostavljam da ce tvoj sljedeci partner biti osoba koja ce se prema tebi odnositi na jednak nacin na koji si se ti odnosila prema ovom liku.
S prvim vezama amplitude sinusoide su ogromne, ali s vremenom (brojem veza) se znatno reduziraju. Sazrijevanje cini svoje... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Sjećam se iz nekog tvojeg posta da uopće nije bio dobar prema tebi i da u vezi osim sexa nije valjalo ništa. Čak mi je drago da ste prekinuli. Vjerujem da si ti pametna mlada djevojka i sada malo uživaj u nesputanoj divljoj slobodi. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Da, baš sam i ja htjela pitati jel to onaj što ti nije bio odgovarao na por, šta li.. a uostalom, vidim da ni ti nisi bila nešto posebno dobra prema njemu (vrijeđanje, ponižavanje..) tako da... šta je tu čudno ako ne ''cvili'' za tobom..? s obzirom koliko imaš godina, ili si super nezrela, ili zapravo imaš 15 pa se tako ponašaš u vezi.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
I ako sam htjela prekinuti trebala bi me bolit ona stvar za njega...zašto se uopće preispitujem?
|
Preispitujes se jer znas da ces tesko opet naci takvog dilkana koji ce trpiti tvoja nedorasla izivljavanja.
Prema svemu sudeci, radila si sranja jer si za decka imala papka koji je zbog straha od prekida trpio da ga vrtis oko malog prsta i pravis budalom.
Buduci da nam statistika govori da se odnos receiver-giver iz veze u vezu moze prikazati kao sinusoida, pretpostavljam da ce tvoj sljedeci partner biti osoba koja ce se prema tebi odnositi na jednak nacin na koji si se ti odnosila prema ovom liku.
S prvim vezama amplitude sinusoide su ogromne, ali s vremenom (brojem veza) se znatno reduziraju. Sazrijevanje cini svoje...
|
Jebo ga danak Ccne tražit ću od ovih profesora sa filozofskog da ti daju titulu počasnog doktora znanosti...
Znaš ga baš nasrat sa stilom!
PS: Ovoga sa sinusoidom se nebi ni ja sjetio...
@Amy što bi Čiro Blažević rekao sine između tebe i tvog dečka razlika je evidentna - 5komada... |
|
|
|
|
|
Jazz
Ukupno postova: 81 Spol: Nebitno
|
htjela sam prekid,ali me ubila u pojam njegova ravnodušnost...znači li to da mu je puknuo film ili je našao neku drugu?
|
Ovo me podsjetilo na raspisivanja o taštini u drugom topicu. Proradila ti taština, samo to. u stilu "Zar neće vene rezati za mnom?!" "Kako on to misli, nisam mu sve na svijetu?!". Riječima M. Manojlovića u "Otac na službenom putu": "Kad porasteš, samo će ti se kasti!" |
|
_________________ Što te ne ubije - ubije te u pojam |
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
aaaaaaa !!!!!!!!!!
dosta pobogu s ovakvim temama ...........pitaj njega ako te nešto zanima i prestani kukati......nađi si drugog tipa....bilo šta samo prestani kukati |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
nabacite neke sretne teme...propast cemo s ovim tuznim...
jel vi sam placete u tim ljubavnim vezama...
koda niko nikad nije s nikim prekinio...sad vi to morate cjelom osijeku razglasit... |
|
|
|
|
|