Autor |
Poruka |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
wendy je napisao/la: ›
Da je tako, ne bismo uopće trebali težiti za zajednicom s jednim određenim partnerom. Pa, ako su svi isti ili sve iste... zar nije svejedno?
|
Točno.. jedino ako susretnes nekoga s kime osjecas toliku povezanost da ti se cini da ste skupa vec proveli 100 zivota prije ovoga...
|
to je razlog zašto ja govorim da sam besmrtan... |
|
|
|
|
|
masterzz
Ukupno postova: 83 Spol: Muško
|
nabrijam auto je broj 0 haa za malo primitivnije ribe a ovu drugu vrstu nisam nikad vidio al kazu da vrijedi onaj top5 za njig |
|
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
kopile je napisao/la: ›
Možda prva i glavna muška osobina i počinje na k ,ali mi bar imamo muda pa to priznajemo (bar većina),za razliku od većine žena koje bi prije crkle nego priznale da im je jedan od najbitnijih kriterija pri izboru muškarca novac.Kada to kažem ne mislim da će većina djevojki biti snekim samo zato što on ima novaca, nego da s nekim neće biti ako on ne zadovoljava ekonomske kriterije.To je u praksi vrlo lako dokaziva teza.
|
kako je netko frustriran!!! pa što zlato? |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...koliko god se cinilo da ženske u prvi tren gledaju materijalni status decka....to se jako brzo pokaže da i nije prvi i osnovni kriterij...odnosno.....ako decko ne pokaže i neke druge svoje kvalitete......ta veza ne opstaje dugo..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ma koji materijalni status
zaboli me zato...
što da budem s nekim i da mi nabija na nos de kupio sam ti ovo platio sam ti ono.....
de fuuuj
treba gledati budućnost tj. perspektivu...
sad da ja geldam nekoga tko vozi bmw5 i tatica mu sve kupio zato jer ima para. pa kad bude sa trebao kasnije nešto zaraditi u životu neće znati....
onda bi radije nekog tko radi preko stuca, zna cijeniti zarađene pare. a ima perspektive u životu za napredovanje, a ne za zabijanje na 1 radnom mejstu |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
meni je najbitnije da zna kuhati jer ljubav ipak ide kroz želudac |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
da me pazi, mazi, štiti, da je vrijedan, snalažljiv, dobar, da se voli smijati i nasmijavati me, mora biti jak, zgodan, ne mora biti ljepotan, ali mora imati "nešto". |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
allegra je napisao/la: ›
ali mora imati "nešto".
|
e ovo mi je najbolje, sve žene traže "nešto" a pojma nemaju što je to
baj d vej, jebeš ribu koju reba štititi... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
allegra
|
naravno da znam JA što je "nešto" i to mi je dovoljno. to ti je kad netko zrači, kad ne možeš reči da je prelijep, a daleko je od toga da je ružan, ali tebi je on naj, naj... zbog "nečega"
zašto ne valja ako je moraš štititi, onako malo u prenesenom značenju? |
|
i njuše nam trag
tamo si sigurna... |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
allegra je napisao/la ( Pogledaj post): ›
naravno da znam JA što je "nešto" i to mi je dovoljno.[b ] to ti je kad netko zrači,[/b] kad ne možeš reči da je prelijep, a daleko je od toga da je ružan, ali tebi je on naj, naj... zbog "nečega"
zašto ne valja ako je moraš štititi, onako malo u prenesenom značenju?
|
Šarmantan ili radioaktivan - odluči se plizzzz!!! |
|
|
|
|
|
allegra
|
paaa.... mislim da je ovo prvo |
|
i njuše nam trag
tamo si sigurna... |
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
Sve je to divno krasno...pričat o ljubavi,simpatiji,fizičkom izgledu možemo pričati dok smo mladi i zabavljamo se.
kad krenemo u život,neke druge stvari postaju prioritetne kod odabira partnera koliko god mi pokušavali to demantirati... i to nema veze sa spolom,tu smo isti. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja sam dama u godinama odnosno sa svojevrsnim iskustvom, stoga imam svoju listu top-osobina u muškića...
bez ikakvog rangiranja, jer su sve podjednako važne: intelekt, duhovitost, mora bit višlji od mene, imati zdrave zube i jelte - poštenu opremu |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
maniche je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Sve je to divno krasno...pričat o ljubavi,simpatiji,fizičkom izgledu možemo pričati dok smo mladi i zabavljamo se.
kad krenemo u život,neke druge stvari postaju prioritetne kod odabira partnera koliko god mi pokušavali to demantirati... i to nema veze sa spolom,tu smo isti.
|
yeah, right!
to je to! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Potpisujem sve ranije navedeno od strane Deer hunter.
Najvažniji su mi humor i intelekt, zatim da je spremam iskazati mi neobičnu pažnju i da je inovativan ispod plahte.
Volim muškarce koji pričaju o tehnici i automobilima jer i mene to zanima pa uvijek puno naučim.
Najviše od svega volim što se moj dečko digao u nedjelju ujutro gledati sa mnom Formulu 1. To je ljubav. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|