Kada se već razvila takva diskusija oko forumaških kava, evo jedan video s posljednje kave. Vidjet će te da su to sve normalni ljudi koji u kafićima mirno sjede, ispijaju svoju kavicu i raspravljaju o problemu zemalja trećeg svijeta.
...OK, priznajem da sam neznalica oko odredjenih stvari kada je komp u pitanju, pa molim dobru dusu koja ce mi objasniti zasto nista ne vidim?...imam samo prazan okvir u kojem bi inace ocekivala video uradak...
...ali nema nista osim toga......pomozite jadnoj maloj zatucanoj da se obrazuje i u tome...
...btw. ni na jubitu mi ne daju, sve su nam zabranili, demit...
Zadnja promjena: anakonda; 20.11.2007. 15:22; ukupno mijenjano 1 put.
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
anakonda je napisao/la (Pogledaj post): ›
...OK, priznajem da sam neznalica oko odredjenih stvari kada je komp u pitanju, pa molim dobru dusu koja ce mi objasniti zasto nista ne vidim?...imam samo prazan okvir u kojem bi inace ocekivala video uradak...
...ali nema nista osim toga......pomozite jadnoj maloj zatucanoj da se obrazuje i u tome...
...btw. ni na jubitu mi ne daju, sve su nam zabranili, demit...
CENZURA !
Kada radiš za državu kojom iz sjene vladaju Slobodni Zidari, Židovi i producenti crnačke muzike...
Imam i ja prazan okvir i zabranjen youbito i imageshack - ali se ne grizem zbog toga.
Čak štoviše - sretan sam! ;-)
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
...demit, demit, demit...pa gdje je tu demokracija???...ah, tezak je zivot nas placenika...
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada
lufus je napisao/la: ›
koja demokracija?oni to rade za vaše dobro! znaju oni da bi vi svašta mogli na jubito uploadat
Pravi razlozi su mnogo trivijalniji, u mom, ali kontam i u Anakondinom slučaju: bandwidth.
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
...restrikcije su prevelike, nikad nisam zapravo toliko morala zivjeti po pravilima...ali stvarno me smeta bezrazlozno zabranjivanje toliko toga...svaka druga stranica mi je zabranjena......tko ih fucka, sve je dobro dok mi ne zabrane 031.com......