Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Ma ljudi se uopce ne znaju zajebavati... A cure svaki ulet shvacaju kao barenje... A mi bi se samo zezali |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
freshLegica
Ukupno postova: 42 Lokacija: ispred laptopa Spol: Žensko
|
osobno cijenim originalnost. čak i ako je glupa fora, al je lik dobro izvede, prihvaćam razgovor. u sljedećih par rečenica se može skužiti može li se s likom razgovarati i koliko je normalan. nema beda, treba koja otkanta dobru foru ni nije za druženje, a za sta služe izlasci nego za upoznavanje novih zanimljivih budala kojima je do dobre zajebancije?! |
|
|
|
|
|
freshLegica
Ukupno postova: 42 Lokacija: ispred laptopa Spol: Žensko
|
šta je kikiriki? ja bi kikiriki. ja nova kao sto pise... a šta je kikiriki,ja bi kikiriki!!!!!!! dajte mi kikiriki!!!!!!!! jel u stilu afrodizijak? daaaaaaaaaajte mi kikriki!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
honey
Ukupno postova: 230 Spol: Nebitno
|
Nedavno mi je jedan dečko (što liči na Tošu) slao poruke i potpisivao se sa toše, napisao mi je: tvoja lipota bi i moje ruže u vrtu rascvjetala + još neke bisere,ali bar je originalno... |
|
|
|
|
|
Kealan
Ukupno postova: 71 Lokacija: WorldWideWeb Spol: Muško
|
Najgluplji ulet svih vremena, dostojno kretena nad kretenima (jedan od takovih morona je to pred mojim očima izveo.....hmmmm izveo???) :
E mala, aj mi daj malo pičke, sigurno imaš viška....
Sorry na izrazu, al da se ne gubi koncept kretenizma morao sam staviti u izvorniku, kako čuh.... |
|
_________________ Coimhéad fearg fhear na foighde! |
|
|
|
honey
|
|
|
|
honey
|
ja ne znam koliko da sam pijana, nikda neću ići okolo davit ljude i pitat ih takve gluposti... |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
meni je jednom jedan lik, dok sam naručivala cugu za šankom, tamo me bio počeo nešto daviti, da šta ću popiti, bla bla.. uglavnom, bio je baš onako neka seljačina.. i tu sam ja njega odj.., i on meni kao-da šta ja neću samo njegovu cugu, dal jel ona smrdi, počeo se tamo nešto pjeniti.. i da jel ja primam samo u autu.. ? naravno, dobio je šamarčinu.. (rezultat svega-izbacivač ga je izbacio van..) a najgluplji ulet koji sam ja čula je bio ulet jednoj mojoj frendici..-tip joj je prišao, i rekao-citiram-građanska mi je dužnost reći ti da pokraj usana imaš mrlju od čokolade... naime, radilo se o madežu, i ona se, naravno, uvrijedila na to.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
---s Ukupno postova: 221 Spol: Žensko
|
Curica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
znate sta! decki u ovom gradu su straaaaasni! rijetko koji se usudi uopce uletiti! a oni koji se i usude su dobro "namazani". moje frendice i ja izlazimo cesto (obp, tufna, cadillak), al ne sjecam se kad je zadnji put netko uletio nekoj od nas, a one su lijepe u licu, zgodne u tijelu (uglavnom, vrlo atraktivne), o sebi necu ...
sad u zadnju subotu neki tip se nasadio prekoputa mene (pol metra) i buuuulji pol sata! pa kakvo je to kretensko ponasanje! pa dođi, reci bok, pitaj kako sam, jesi za cugu (ako necu cugu, vjerojatno nisam zagrizla), dal radis/studiras...Boze sveti pa mi ne grizemo! nama je slatko kad ste hrabri a opet i malkice uplaseni.
|
priča mog života!!!
zašto ste tolko stidljivi!!!!aaaaaaaaaaa
a ja iz principa neću prići kad vidim da vas je tolko prpa!!!nevjerojatno!!!!! |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
sister je napisao/la: ›
priča mog života!!!
a ja iz principa neću prići kad vidim da vas je tolko prpa!!!nevjerojatno!!!!!
|
...e baš i nemoj....pa taman da nikad ne imala decka....nemoj si dopustiti takvu sramotu....i prici decku.....neka oni vide da ti imaš svoj stav.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
|
meni su "najbolji" oni kad ti ništa ni ne kaže,sam odmah stavi ruku oko struka,zgrabi te,a ti mu leđima okrenuta,ni ne vidiš tko je...ko da je došao uzet komad piletine u mesnicu.....je*ote....takve bi pobila!!a naravno ako ne pristaneš onda se još počne svađat.... |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
oj mala jel slušaš bob dylana...
nije slušala... |
|
|
|
tamna strana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sister je napisao/la: ›
priča mog života!!!
a ja iz principa neću prići kad vidim da vas je tolko prpa!!!nevjerojatno!!!!!
|
...e baš i nemoj....pa taman da nikad ne imala decka....nemoj si dopustiti takvu sramotu....i prici decku.....neka oni vide da ti imaš svoj stav....
|
da znam...
očito ga onda nikad neću ni imat.... |
|
|
|
|
|
|
|