Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Volio bih da ih pobijedimo jer se toliko bahate i toliko su nas pljuvali cijelo vrijeme kvalifikacija, a stalno smo bili ispred njih.
p.s. Hvala seljačinama iz nogometnog saveza što su karte podijelili misicama, raznim "dužnosnicima" i njihovim obiteljima...
Pleso poput šipka |
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
žalosno je što neće biti navijača koji uvijek prate hrvatsku! podjela karata je bila užas, svi ti pozeri vjerojatno nisu bili na 10% utakmica repke a sad su najveći navijači - katastrofa!! a jebiga...
bilo bi lijepo da dobijemo engleze ali vrlo teško! moja prognoza nerješeno oliti 1:1! |
|
|
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
bitno je da smo se kvalificirali na EP, a sutra samo da momci daju sve od sebe i biti će ok pa makar i izgubili, najgore bi bilo da bude kakvih priča o namještaljkama ili puštanju. Zato idemo 100% pošteno odigrat i ostaviti srce na terenu, BOG I HRVATI |
|
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...rasturit cemo engleze...kao pas masan papir od bureka.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ajkula je napisao/la: ›
BOG I HRVATI
|
Ovaj dio me uznemiruje...
...Vjera u Boga i seljačka sloga... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
izgubit ćemo garant. da nam je bitno, možda i ne bi... al ovako... to je naš mentalitet... |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Mene danas netko pitao kada je sutra tekma...
Rekoh, pa, ono, ne znam... Znači o toj se utakmici radilo! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
BOG I HRVATI
|
...Vjera u Boga i seljačka sloga...
|
Jbg, tebe je izgleda lako uznemiriti. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
BOG I HRVATI
|
...Vjera u Boga i seljačka sloga...
|
Jbg, tebe je izgleda lako uznemiriti.
|
A tebi je smisao za humor u zimskom snu... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Circa je napisao/la: ›
A tebi je smisao za humor u zimskom snu...
|
A jeste i vi svi optimistični... Nije ni čudo da ćemo izgubit kad nemamo vjere u sebe... |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Cijelo vrijeme sam priželjkivao ovakav scenarij, grand finale slijedi |
|
|
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
BOG I IVICA OLIĆ
samo nas to može spasiti!!
run ola runnn... |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ajmo malo proanalizirat. englezima neigraju mesari terry i ferdinand, vjerojatno će igrat dvojac richards i campbell. jedan klinjo jedan deda moglo bi im curit na sve strane. nemaju ni dva najbolja napadača waynea bezobraznog rooneya i owena koji je po meni igračina i pola njihove reprezentacije. dovoljno je pogledati učinak engleza nakon što se on oporavio i priključio repki. nabili su estoniju, izrael i rusiju sve s 3 : 0 s tim da je ovaj zabio bar 4-5. zbog izostanka navedenog dvojca kontam da će obrana lakše disati i samim time će vezni red biti manje posvećen obrani a više će gravitirati napadu. s druge strane mi smo gotovo (petrić) kompletni i vjerujem da želimo anulirati negativan rezultat iz skoplja i u krajnjoj liniji pokazati ko je tata u skupini. vjerujem da će biti oprezna utakmica naročito s engleske strane. bojim se sudaca i ugleda engleza ali mislim da smo u ovom trenutku kolektivno ipak bolji od njih i iz tog razloga predviđam 0 : 0 ili 1 : 1. živi bili pa vidjeli. nadam se da sutra neću brisat post od sramote |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
|
|
|
|
|