Gost je napisao/la: ›
Hvala na iscrpnim odgovorim . Sorry ako su ti moja pitanja bila glupava i banalna, ali oduvijek me zanimalo kako jedan običan pojedinac (srbin) gleda na neke stvari koje su se dogodile na ovim prostorim u posljednjih 10-tak godina. Mislim za razliku od službene tadašnje politike...
|
Hummin, Vaša pitanja nipošto nisu glupava & banalna.A moja mišljenja i stavovi su skoro oduvek jako odudarala od zvaničnih stavova "onih koje smo sami birali" i "onih koje narod hoće"
.Od samog početka ovog ludila u balkanskom buretu baruta sam uvek javno iznosio svoje stavove pa sam stoga često bio u nemilosti svoje 'otadžbine"....zbog toga mi je bilo teško i da nađem posao u struci, godinama sam radio kao honorarac...hajde, da se ne žalim na "neprijateljskom' sajtu da ne bi trpeo konsekvence.Do malopre mi je bila i fotka na avataru, doduše malo fotošopirana ali dovoljno jasna da me oni kojima to treba prepoznaju.
Eto, toliko o demokratiji u mojoj napaćenoj Srbijici
[/quote]
Gost je napisao/la: ›
noj u bemveu je napisao/la: ›
ozana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Žao mi je jedino što danas gledam malu djecu koja govore o "četnicima" i "ustašama", a nemaju pojma o čemu pričaju.
|
upravo to!
mržnju svojih roditelja preuzimaju na sebe, jer njih gledaju kao svoj uzor...
a pojma nemju.
i što se dobije? začarani krug.
bljak
|
Poštovani Noju,
ja sam imao sreću ili nesreću da sam vaspitavan u jugoslovenskom duhu, ma šta to značilo.Malopre postavih novi topik i mom mukotrpnom i kratkotrajnom jugoslovenstvovanju
|
Ovo su, naravno, bili moji komentari ali sam zaboravio da se ulogujem