Autor |
Poruka |
BlackxXxDevil Ukupno postova: 198 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sta kazete na osijek-rijeka 2:2
jel ko bio na tekmi? |
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Dobar rezultat, ako uzmemo u obzir, da nam je ta utakmica služila kao eksperiment. Naime pustili smo ih, da povedu 2 : 0, da vidimo jel smo psihićki zrela momčad, da možemo lovit rezultat... i uspjeli smo. A ispred Dinama nas na ljestvici tako neće pustit, prodane duše. |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
|
jocika je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Dobar rezultat, ako uzmemo u obzir, da nam je ta utakmica služila kao eksperiment. Naime pustili smo ih, da povedu 2 : 0, da vidimo jel smo psihićki zrela momčad, da možemo lovit rezultat... i uspjeli smo. A ispred Dinama nas na ljestvici tako neće pustit, prodane duše.
|
stvarno bzvz... 2:0 nas vodili.. al stigli smo ih.. mogli smo i dobiti.. da je bila minuta dvije više... koliko prilika na kraju.. uf.. glas sam izgubio koliko sam se derao.. hehe |
|
|
|
|
|
jocika
Ukupno postova: 203 Lokacija: Ljubljana Spol: Muško
|
Bravo majstore, tvoje deranje je i pomoglo, da smo izjednačili. Ali ne sekiraj se, dobit ćemo ih na Rijeci... |
|
_________________ Evo ti ga na |
|
|
|
|
Bravo majstore, tvoje deranje je i pomoglo, da smo izjednačili. Ali ne sekiraj se, dobit ćemo ih na Rijeci...
|
ide netko na gostovanje? |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
BlackxXxDevil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bravo majstore, tvoje deranje je i pomoglo, da smo izjednačili. Ali ne sekiraj se, dobit ćemo ih na Rijeci...
|
ide netko na gostovanje?
|
jel misliš općenito ili na hajduka? ako je ovo prvo išo sam na par, i bože sačuvaj kad prestanu skidat gaće nakon što prođu tablu osijek onda ću ić, bio prošle godine u vinkulji, ultrasa 200, nas 800 a ovi naši igrali ko govna |
|
|
|
|
zapravo sam mislio sad na gostovanje u rijeku... u split neznam hoću ići.. daleko mi je... mozda budem... |
|
|
cibura1
Ukupno postova: 146 Lokacija: osk-rtf Spol: Muško
|
BlackxXxDevil je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zapravo sam mislio sad na gostovanje u rijeku...
|
pa rijeka ti je tek krajem 10 mjeseca...do toga ima jos par gostovanja...npr.vinkovci |
|
|
|
|
|
Shorty Ukupno postova: 81 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bio prošle godine u vinkulji, ultrasa 200, nas 800 a ovi naši igrali ko govna
|
Na kojoj si ti to tekmi bio. Lakše malo s procjenama, na kraju će ispast da nas je bilo 8 000.
BlackxXxDevil je napisao/la: ›
zapravo sam mislio sad na gostovanje u rijeku... u split neznam hoću ići.. daleko mi je... mozda budem...
|
Od tih "mislio sam" nikad navijača... |
|
|
|
|
|
Mladjo
|
Shorty je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bio prošle godine u vinkulji, ultrasa 200, nas 800 a ovi naši igrali ko govna
|
Na kojoj si ti to tekmi bio. Lakše malo s procjenama, na kraju će ispast da nas je bilo 8 000.
BlackxXxDevil je napisao/la: ›
zapravo sam mislio sad na gostovanje u rijeku... u split neznam hoću ići.. daleko mi je... mozda budem...
|
Od tih "mislio sam" nikad navijača...
|
dobro možda malo navijačko pretjerivanje al nije nas bilo ni puno manje, uostalom ako si bio na tekmi znaš o čemu pričam |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
eto upisali smo još jednu pobjedu ... Osijek - Zadar 1:0 |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
Mladjo
|
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
eto upisali smo još jednu pobjedu ... Osijek - Zadar 1:0
|
kak smo igrali trebali smo upisat jednu veliku nulu. primorac zvani krava je opet bio u elementu. todorčev također jedan krasan igrač. ako je on proglašen najboljim mladim igračem makedonije mogu mislit kakvi su ostali. njih dvojica su bili "najbolji". skender je također bio bravurozan i par puta si skoro sam zabio gol. sve u svemu strava i užas. |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
prava slika hrvatske nogometne ljige |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
uf bio jučer na drugom poluvremenu,a šta reć' nekad mi se učini da našim kao da fali poznavanje osnovnih,elementarnih nogometnih vještina kao primanje lopte,dodavanje najbližem igraču i tako slično,ali ni to nije najgore,strašno je da se ne trude dovoljno,nemu tu borbe za svaku loptu,ono do posljednje kapi ,krvi ma ništa,ajd malo se Juka trudi i to je to...eh da jučer je Zadar sa igračem manje u trenutcima bio bolji protivnik i imao neke izglednije šanse...neko će reći bitna su 3 boda... |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Bitna su 3 boda ako ćemo se borit za opstanak, inače ne znače ništa jer briga me hoćemo li biti 5. ili 9. |
|
|
|
|
|
|
|