Autor |
Poruka |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Nije li taj potres 1963. bio u Skopju? |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Da, Skopje, ali ukućani mi kažu da se i ovdje dobro osjetio.
Međutim, druge informacije nemam. |
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
He, he, a sinagogu u Županijskoj su vjerojatno srušili zato što je imala izgled šestokrake zvijezde. Tad su sve zvijezde bile omražene. |
|
|
|
|
|
zlusch
|
Sveudilj... došo gedža i pita majstora:
- Jel ovo zvijezda?
- Jašta da je zvijezda...
- Ruši!!
Žbraang, trasss, spljošššt!!
- Gazda, al ovo ima šest krakova, a ne pet...
- A jebiga.... sad mi to kažeš |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
koliko sam ja načuo, Radnički dom je projektiran od strane "narodnog neprijatelja" te je bilo samo pitanje dana kad će ga potaracat.živa šteta jer je imao čak i rotirajuću pozornicu.
aeture - linkove o potresu...ne vjerujem da Glas ima online arhivu pa ti jedino mogu preporučit iskaznicu u ruke te se zaputi u Gradsku knjižnicu.oni bi trebali imati novine iz tog doba ili na papiru ili na filmovima.ne znam, nisam jako dugo član. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Ako se ne varam, drmalo je na 1. maj i pomlatilo cijeli grad, osim stare zeljeznicke stanice koja ga nije ni osjetila. dan danas ima kod trgovskog centra ostataka porusenih zgrada. Od tada datira onaj vrhunac licemjerja savrsenog vodje koji svojerucno bere mandarine u svom dvoristu na Brijunima i salje ih djeci u Skopje. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
da li se itko sjeća slastičarne Vanilije u Pejačevićevoj te starog nam Zeke-ne znam zašto sam toliko voljela tu trgovinu.
kad se samo sjetim starog Peka i onih malih narančastih stolica na početku trgovine, na dječjem odjelu....
a Vanilija, priča za sebe.... nikad bolji sladoled u Hrvatskoj jela nisam okus približan ima još samo jedna slastičarna u Nšicama te u Samoboru. ali njihova vanilija i lješnjak se ne daju nadoknaditi... naćalost preselili su u U ulicu Hrvatske republike, ali prestali su raditi
|
đizs ZEKO trgovina di su mi kupovali igracke..... sa balkona sam vidio kada je gorio za vrijeme rata, pizda im strinina!!!
a one narančaste klupice u Peku su mi se uvijek gadile... nekako odbojne su bile...
vec sam ranije pisao sjeca li se netko Hambija koji je bio kod PBZ-a na korzu (di je sada onaj sport shop)...
ili kada su gradili podvoznjak na vinkovackoj (to je malo novije al ajde) ko mali sam se spustao niz podvoznjak u svojoj zutoj formuli hehe |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
Da da Hambi tamo smo gibali prije rata ono redovito,a najviše mi se urezalo u pamćenje ona cijev na sredini lokala,bogmec smo gledali u to ko u svjetsko čudo... |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
daaaaa to me uvijek fasciniralo, uvijek... oni mjehurici zraha ahahaha!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch