Autor |
Poruka |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
Eto, znam da je to pomalo već i palo u zaborav, ali me zanima mišljenje politički osviještenih forumaša. Što mislite, jel Glavaš mogao stvoriti ''veliku'' Slavoniju i uništiti HDZ-ov san prevlasti i nekontroliranog centralizma naše metropole? |
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
Ma prijatelju ja imam osjećaj da njega boli kita za slavoniju on je još dok je bio u Hdz-u čuo šta mu se sprema i onda je digo buku oko slavonije a inače ga boli kita za nas
Evo jedan scan koji sam davno našo negdje na netu i je da je staro 14 godina ali ja vjerujem da on svoje mišljenje uopće nije promjenio!
|
|
|
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
A ideja Slavonske metropole koja je potekla upravo od Glavaša? |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Glavaš se nešto zalaže za Slavoniju i Osijek, a ustvari je on taj koji je razhebao cijelu gradsku privredu i industriju... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Sto Glavas misli o regionalizmu, to je i izrekao.
Da je, kojim slucajem, nakon zakrvljenja sa Sanaderom vlast mogao osvojiti trubeci o tome kako bi Osijek napredovao ukoliko bi ljudi jeli vlastite nusprodukte metabolizma - budi siguran da bi on prvi sebi zagrabio iz skoljke u tanjur.
Uglavnom, kad god cujes da Glavasa ili netko iz HDSSB-a trubi o regionalizmu - ti si procitaj sto je o ljudima koji su razmisljali o regionalizmu govorio onomad. |
Opis: |
|
Veličina: |
164.28 KB |
Pogledano: |
175 put(a) |
|
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Marshall-T je napisao/la: ›
Što mislite, jel Glavaš mogao stvoriti ''veliku'' Slavoniju i uništiti HDZ-ov san prevlasti i nekontroliranog centralizma naše metropole?
|
Argumentiraj 'HDZ-ov san prevlasti i nekontroliranog centralizma naše metropole'.
Odakle taj san HDZ-u? Kakav je to 'nekontrolirani centralizam? Prevlast metropole, koje metropole? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
glavaš je svašta mogao. opljačkati slavonsku banku, naručiti nečije ubojstvo i sl. al da je mogao napraviti nešto pametno - teško. budi siguran da ideja regionalizma nije njegova što se jasno vidi iz postanog članka. al da bi bio lokalni šerif, šerifsku zvijezdu moraš "ponosito" nosit. u tom je cijela spika. čista obmana. |
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Mladjo je napisao/la: ›
glavaš je svašta mogao. opljačkati slavonsku banku, naručiti nečije ubojstvo i sl.
|
i još uvijek može |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Glavaš je Glavaš, i tu ne treba ništa dodati. Ali i Šeks je Šeks. |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
On nije nikakva državna tajna, on je javna tajna.
U prinicipu svi prpare od njega, od onoga o čemu bi mogao svjedočiti pa do onoga što je u stanju učiniti. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Cijeli njegov sukob sa HDZ-om je u biti i nastao kad mu HDZ nije dozvoli neogranicene i nekontrolirane ovlasti u Slavoniji i Baranji (sto je cilj, bit, cjelokopna doktrina njegovog zivota i "politickog zalaganja")...and nothing else matters.
Fuj! |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Allende je napisao/la: ›
Cijeli njegov sukob sa HDZ-om je u biti i nastao kad mu HDZ nije dozvoli neogranicene i nekontrolirane ovlasti u Slavoniji i Baranji (sto je cilj, bit, cjelokopna doktrina njegovog zivota i "politickog zalaganja")...and nothing else matters.
Fuj!
|
Fuj, to je točno. Ali možda i koristan fuj. |
|
|
|
|
|
lion Ukupno postova: 22 Lokacija: Nepokoreni Grad Spol: Muško
|
mislim da se branimir glavas zalaze za slavoniju jer mu je stalo do slavonije i slavonaca, i dosta mu je da nas neki HDZ-ovci kradu! razmislite malo o tome kakva bi slavonija bila da dobija 20% novca koji joj propada a ne samo pisljivih 8%! HDZ-ovci su malo nadobudni i ljubomorni sto je HDSSB najjaca regionalna stranka u hrvatskoj! |
|
|
|
|
|
kraljzivotinja
Ukupno postova: 19 Lokacija: višnjevac Spol: Muško
|
romanovic je napisao/la: ›
mislim da se branimir glavas zalaze za slavoniju jer mu je stalo do slavonije i slavonaca, i dosta mu je da nas neki HDZ-ovci kradu! razmislite malo o tome kakva bi slavonija bila da dobija 20% novca koji joj propada a ne samo pisljivih 8%! HDZ-ovci su malo nadobudni i ljubomorni sto je HDSSB najjaca regionalna stranka u hrvatskoj!
|
SLAŽEM SE |
|
_________________ kraljzivotinja |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
Glavaš je glavni krivac za nazadovanje slavonije i osijeka kao središta regije |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
|
|