Zuhra je napisao/la (Pogledaj post): ›
hahah dobra, kada ces ti to tamni moci ??
..pa cim sam vidio o cemu se radi...nisam ni sumnjao da nece moci izaci ili parkirati....to je u biti najmanji problem.....istina da to ne može svaki auto...jer ipak za ovakvu radnju treba biti auto koji ima mogucnost veceg zakretanja tockova...(iliti što bi se po naški reklo...veliki ajnšlag)[email protected] nekad situacija gdje ja parkiram kamion...i sam sebi se cudim kako mi je to uspjelo...
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....
jedno ljeto sam radio na moru na parkiralištima pa sam se nagledao situacija koje bi zasjenile i ovog lika. Jednostavno ima ljudi kojima je volan kao produžetak tijela i uopce nemaju problema izvoditi manevre koji nama "ostalim smrtnicima" davali jake glavobolje
WalterWolf je napisao/la: ›
jedno ljeto sam radio na moru na parkiralištima pa sam se nagledao situacija koje bi zasjenile i ovog lika. Jednostavno ima ljudi kojima je volan kao produžetak tijela i uopce nemaju problema izvoditi manevre koji nama "ostalim smrtnicima" davali jake glavobolje
...upravo tako...
..no ono što je zanimljivo...nitko nece priznati da nije sposoban biti vozac...
jer po svim zakonima vjerovatnosti....nemoguce je da smo svi sposobni biti vozaci....
...al po sistemu uzaludnih pokušaja....ipak cemo dobiti vozacku....s kojom cemo moci reci...eto ja sam vozac...a u stvari si postao samo još jedna prijetnja na cesti.....
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI.....