Autor |
Poruka |
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
cane je napisao/la: ›
Bitno da se mladi zabavljaju!
|
bitno da se cane zabavlja |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Korina je napisao/la: ›
cane je napisao/la: ›
Bitno da se mladi zabavljaju!
|
bitno da se cane zabavlja
|
Pa ja se uvijek zabavljam...hehe... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
Nikad nisam varala, niti bila u odnosu vrijednom spomena, ali ovog se ljeta sve promijenilo. Ne varam ja nego on, dogodilo nam se da smo se skontali i osjetili neku vibru i tako to traje već 4 mjeseca. Nisam nika nešto slično radila i puno put pomislim kako je to bezobrazno i glupo prema toj curi, ali si ne mogu pomoći jer mi se ovaj lik uvukao pod kožu. Uostalom ona je njegov problem, ne moj. |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
bondgirl je napisao/la: ›
Uostalom ona je njegov problem, ne moj.
|
E, varaš se.. Ona je i tvoj problem, prvenstveno zato što misliš da je to bezobrazno (kako i sama navodiš) a pogotovo će ti biti problem ako sazna za vas.. ali najveći problem će nastati ako se zaljubiš u njega.. Onda nećeš moći nju izbaciti iz glave jer ćeš znati da kad on nije s tobom onda je s njom, nju drži za ruku, nju mazi, s njom spava, s njom će biti za Božić itd, itd... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ja varam na kartama |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
Znam ja sve to Loona i užasan je osjećaj,vjeruj mi.
A zaljubila sam se sto na sat i sad bih bila najsretnija da ta cura nestane iz priče,ali glupo je graditi svoju sreću na tuđoj nesreći. Spremam se s njim imati jedan otvoreni razgovor pa ćemo vidjeti hoće li nas nekuda odvesti. |
|
|
|
|
|
jedno hladno molim Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
jesam jednom davno... bio sam mlad i lud, nije me pekla savijest jer mi iskrenonije bilo ni stalodo ženske neg sam bio tek tolko snjom zbog potreba... |
|
|
|
|
|
Loona
|
bondgirl je napisao/la: ›
Znam ja sve to Loona i užasan je osjećaj,vjeruj mi.
A zaljubila sam se sto na sat i sad bih bila najsretnija da ta cura nestane iz priče,ali glupo je graditi svoju sreću na tuđoj nesreći. Spremam se s njim imati jedan otvoreni razgovor pa ćemo vidjeti hoće li nas nekuda odvesti.
|
Uuuhuhuu, znam ja to jako dobro.. ja sam tako visila skoro 2 godine.. i sad nas dvoje živimo skupa.. ako si se baš tako jako zaljubila i misliš da je to to, obavezno popričaj s njim kako si i navela, pa kad vidiš što on misli ili se strpi ili ga ostavi odmah.. Tako sam i ja napravila ali ja sam ostala, znajući za njegove dvojbe.. iako je bilo momenata kada sam mislila da ju nikada neće ostaviti, ipak je.. i sad smo sretni.. Moraš znati da je dugu vezu jako teško prekinuti, pa ili ćeš čekati ako ti je jako stalo i ako se on zaljubio u tebe, a ako od njega ne dobiješ iste osjećaje nazad - bježi glavom bez obzira.. |
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Uuuhuhuu, znam ja to jako dobro.. ja sam tako visila skoro 2 godine.. i sad nas dvoje živimo skupa.. ako si se baš tako jako zaljubila i misliš da je to to, obavezno popričaj s njim kako si i navela, pa kad vidiš što on misli ili se strpi ili ga ostavi odmah.. Tako sam i ja napravila ali ja sam ostala, znajući za njegove dvojbe.. iako je bilo momenata kada sam mislila da ju nikada neće ostaviti, ipak je.. i sad smo sretni.. Moraš znati da je dugu vezu jako teško prekinuti, pa ili ćeš čekati ako ti je jako stalo i ako se on zaljubio u tebe, a ako od njega ne dobiješ iste osjećaje nazad - bježi glavom bez obzira..[/quote
Molila bih te samo , ukoliko želi naravno, reci da li imaš apsolutno povjerenje u njega, ili ga ipak povremeno prekontroliraš?? ( pročačkaš mu mobitel, angažiraš prijateljice da ga "snime", i sl.) |
|
|
|
|
|
Loona
|
Ne baš, nismo djeca.. |
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Humoristični muški osvrt na varanje.....
Frajer guzi ljubavnicu. Lud'lo, sve se trese.... Otvaraju se vrata - ulazi njen muž - 2 metra - težak 130kg. Hvata nesretnika za nogu i vrat, iznosi ga na terasu i baca sa 14-tog kata.
Čovjek dok pada razmišlja - Konju jedan koji ti je kurac ovo trebalo - imam super ženu, djecu, kola, plaću...
Dolje prolazi traktor i vuče prikolicu sa sijenom i čovek - tras - pada na sijeno. Ustaje - otresa ono sijeno sa sebe i kaže - "E, što ja serem kad se uplašim". |
|
|
|
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
ne varam i to mi je krajnje odvratna gesta |
|
_________________ Samo jednom se živi!
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
mala_maja je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne varam i to mi je krajnje odvratna gesta
|
...dok se ne nađeš u takvoj situaciji, pa se sve okrene "tumbe". Pazi, život je ćudljiv...nikad ne znaš... |
|
|
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
Nikada ne varam što se tiče ljubavne veze! |
|
|
|
|
|
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
Marshall-T je napisao/la: ›
Nikada ne varam što se tiče ljubavne veze!
|
..dok se ne nađeš u takvoj situaciji, pa se sve okrene "tumbe". Pazi, život je ćudljiv...nikad ne znaš... |
|
_________________ Samo jednom se živi!
|
|
|
|
|
|