Autor |
Poruka |
stage187
Ukupno postova: 15 Lokacija: vinkovci Spol: Žensko
|
gdje se mogu kupiti karte , na netu nigdje nema pa.... |
|
_________________ did I do that ?? |
|
|
|
BLinkica Ukupno postova: 43 Spol: Nebitno
|
A strpLjenja,saznat će se sve,nije sutra..
vidimo se tamo! |
|
|
|
|
|
stage187
Ukupno postova: 15 Lokacija: vinkovci Spol: Žensko
|
ock , aj onda sam javiš.. kes |
|
_________________ did I do that ?? |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
jedina informacija koju sam saznala je ta da je upad 40 kuna |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Zuhra
Ukupno postova: 327 Lokacija: Rijeka Spol: Muško
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
taman cu tamo slavit rodendan |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
ma kupis karte na ulazu.... |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
ma ne kupis karte uopce |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
kupis karte u carpe diemu jer je nevermind predgrupa |
|
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
koncert je humanirani pa mislim da to ne bi bilo lijepo...
koncert je inače za branitelja kojem je potrebna operacija. mislim da se zove srećko (bio brdo puta na tv-u). |
|
|
|
|
|
Jaca1988 Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
Najava humanitarnog koncerta Hladnog piva u Osijeku!
Htjeli bismo vas obavijestiti o Udruzi proizašloj iz Domovinskog rata, koja okuplja populaciju branitelja oboljelih od raznih bolesti uzrokovanih ratom. Jedan od ciljeva Udruge je poboljšati zdravstveni i socijalni status svojih članova i njihovih obitelji. Sukladno tome Udruga je pokrenula akciju pod imenom 'Želim hodati', kojom se nastoji prikupiti novac za liječenje Srećka Josića. Gospodin Srećko Josić je teško obolio, te su mu amputirali jedan prst na nozi. Obje noge su zahvaćene gangrenom, na kojima ima otvorene rane.
Zahvaljujući prošlogodišnjoj akciji, koju je Udruga također pokrenula, gospodin Josić je bio gotovo tri mjeseca na tretmanima u poliklinici za baromedicinu u Puli. Na taj način mu se pomoglo da se zaustavi progresivni rast gangrene. Međutim u zadnjih par mjeseci ponovno su se počele širiti upale na otvorenim ranama, a bolovi su postali gotovo neizdrživi. Srećko je dragovoljac Domovinskog rata, i otac dva sina stara sedam i tri godine.
Živi sa nezaposlenom suprugom i dva sina u stanu od 30 kvadrata, uz mirovinu od 2.500,00 kuna. Srećku dvije klinike garantiraju izlječenje, no klinike su u Americi i troškovi odlaska i liječenja su preko 60.000 $. Treba mu što prije prikupiti novac za odlazak na liječenje. U suprotnome, ovaj će otac dvoje djece gradom ići u invalidskim kolicima. Situacija je krajnje kritična i hitna.
Humanitarnoj akciji 'Želim hodati' uključila se i glazbena skupina 'Hladno pivo'! Tako će grupa Hladno pivo održati humanitarni koncert, od kojega sav prihod ide za liječenje gospodina Josića. Koncert će se održati 02. prosinca u športskoj dvorani Zrinjevac, u Osijeku, sa početkom u 21.00 sat.
Predgrupe će biti Nevermind i Gužva u 16-ercu! |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
A zašto Todorić i Rajić ne pomognu čovjeku!? Mamicu im njihovu nema ih nigdje kad treba malom čovjeku pomoći! Evo ja ću kupit 2 karte al kontam da neću ići. Poklonit ću ih nekome! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja idem svakako i normalno da kupujem karte....
sad kontam si da će biti tamo i kao nekih novinara koji će se ogrebati za press i ne platit upad na dobrotvnornom koncertu kao što sam jednom i doživio a i onda sam fino popljuvao tog novinara... |
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
to Hladno Pivo!!! Jea.... |
|
|
frikuša* Ukupno postova: 8 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
opet oni.....
nemojte me krivo shvatiti, volim Hladno pivo, iako neću ići na koncert....
čekam Jinxe;) |
|
|
|
|
|
|
|