Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
ma, trebamo mi svrgnuti te neke sabore i vlade, i opet izabrati kralja! pa da pokažemo svima da nama tamo neka kletva ništa ne može!
|
nudim se kao potencijalni kandidat.. prabaka mi je bila plemenite krvi.. ok, otad se malo ''izmiksalo'' svega i svačeg, no u mojim venama ima još plave krvi! predlažem sebe! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la: ›
ma, trebamo mi svrgnuti te neke sabore i vlade, i opet izabrati kralja! pa da pokažemo svima da nama tamo neka kletva ništa ne može!
|
nudim se kao potencijalni kandidat.. prabaka mi je bila plemenite krvi.. ok, otad se malo ''izmiksalo'' svega i svačeg, no u mojim venama ima još plave krvi! predlažem sebe!
|
Hehehehe, ja bi se predložio, al nisam siguran za boju krvi..... Ono što znam je da od one čarobnice pišam zeleno |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
insomnia je napisao/la: ›
|
nudim se kao potencijalni kandidat.. prabaka mi je bila plemenite krvi.. ok, otad se malo ''izmiksalo'' svega i svačeg, no u mojim venama ima još plave krvi! predlažem sebe!
|
Hehehehe, ja bi se predložio, al nisam siguran za boju krvi..... Ono što znam je da od one čarobnice pišam zeleno
|
no, pa sasvim ok.. možda bi moglo proći.. iako.. sa mnom kao takmacem.. ju dont stend a ćens bejbe ! (pikni se u prstić, neka malo poteče.. ako teče plavo, onda možemo razgovarati ) |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
DonQuijote je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
zivio ti meni!DonQuijote za kralja!
|
a joooj... pa, nisam to očekivao... ali, dobro, ako narod tako želi... eto, činim to za svekoliki hrvatski puk! |
|
|
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Proucavajuci povijest na ovim prostorima hladne glave, od Stjepana naovamo, Hrvatska je bila najnaprednija, najstabilnija i ekonomski najsnaznija dok je bila pod tudjinskom vlascu. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
Allende je napisao/la: ›
Proucavajuci povijest na ovim prostorima hladne glave, od Stjepana naovamo, Hrvatska je bila najnaprednija, najstabilnija i ekonomski najsnaznija dok je bila pod tudjinskom vlascu.
|
tako nekako ... nismo mi naučili biti samostalni |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
mvarga
Ukupno postova: 731 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kletve su uvijek zanimjive. Pokušati ću naći autora, jer se ne sjećam baš dobro, ali istraživali su n Kubi moć voodoo magije i vračeva.
Pokazalo se da je moć kletve vrlo efektna i da su "prokleti" upravo živjeli život tako da im se dogodi kletva.
Npr. kao kad mene baba Zorka urekne i kaže dao bog da te pijanog policija uvatila bez pojasa i svijetla. Od tada uvijek vozim pijan, nevezan i bez štop-svijetla.
Slično mislim da je i kod Zvonimirove kletve. Naknadno se u kletvu ugrađuju elementi onog što se stvarno dogodilo da poruku koju se želi odaslati ojača.
Osobno ne vjerujem u kletve. Mislim da imaju vrlo znanstveno obrazloženje, ali mi još nismo dovoljno razvijeni da bi shvatili sve finese ljudskog mozga. |
|
_________________ Što sam to uočio?
1. Na vlasti je opet HDZ
2. Na portalu se vrti OSTV
3. Sve je poskupilo ali nitko iz vlasti to ne priznaje
4. Zemlja je okrugla, al' na svakom ćošku neka glupost |
|
|
|
|
|