Autor |
Poruka |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
A možeš li ti meni odgovoriti zašto su u Zagrebu bolje rasprodaje i zašto u Zagrebu ima duplo više domova... Daj si odgovor na ta pitanja i dobila si odgovor i na pitanje zašto je cijena takva kakva je... |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
ne valja upotrebljavati sfingine jezicne klopke...nemate pravo i ne date se omesti. nije bed. al niste u pravu, pa eto... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Sori, ali ima i duplo više studenata, tak da je u omjerima potražnja za domovima ista, mislim da tu nije pitanje zakona ponude i potražnje u pitanju. Da si se izvlačila na potrebu da se preko studentskih leđa otplate troškovi izgradnje doma, ajd, to bih još i popušila (s obzirom da su studenti bili u domu 6 mjeseci kraće nego što se računalo na njihove doprinose, vjerujem da je tu bilo gubitaka...), ali izvlačiti se na "više domova" i "bolje rasprodaje" je smiješno. Ne može nas nitko toliko svrstati u građane drugog reda koliko to možemo mi sami, čini mi se. |
|
|
|
|
|
|
heheh...i onda se pitas zasto te volim?!!AAAAA!!!
mu! ti si zakon. |
|
übergefickt |
|
|
|
Catharine
|
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
|
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
S obzirom da je više od 70% studenata potpisalo peticiju, ja zaista ne kontam što ti zastupaš??
Želiš li možda nekog impresionirati kak si ti lovarna i tebi je sve to ok??? Mislim ono, a šta ćeš ti onda u domu ili Zboru ili whatever glede studentskih briga??
Isto tako, tvoje izjave tipa "nemam što reći i ne želim se izjašnjavati" su tipičan primjer nekog tko bi vrlo rado svašta rekao, samo neka ga se još malo vuče za rukav, po principu "dva kruga po dvorištu"...
Ostatak tvojih 2-3 posta unazad podosta je evil i apsolutno neargumentiran...PMS?? ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
|
i ja sam pomislio, al reko, necu, jer cu navuci na sebe bijes druge pripadnice zensog roda kja "ne pati" od pms-a ovih dana pa ja za sve krivim "izmisljeni" pms< |
|
übergefickt |
|
|
|
Sasha
|
A daaaaaj, ja uopće nemam pms i nisam evil. Ja sam samo malo mentalni raspašoj... |
|
|
|
|
|
Catharine
|
Vi svi imate pravo na svoje mišljenje pa tako i ti Gemi... Ne da mi se više objašnjavati, mislite što god hoćete. Ja nisam ni lovarna, ni u zboru... Samo sam realna. |
|
|
|
|
nisi
mm..ahaaa... |
|
übergefickt |
|
|
|
kyra
Ukupno postova: 7 Spol: Žensko
|
Jooj, kako mi ide na živce kada se ljudi žale na nešto o čemu nemaju pojma!! Ovako, ako nekome smeta cijena doma ili bilo što drugo, a u domu je, neka ode iz njega i ne pametuje previše. A ostali koji nisu u domu... koliko se vas tiče čitava situacija?? |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Mene se sve tiče, a trebalo bi se ticati i svakog građanina Osijeka (ja čak ni nisam građanka Osijeka, a napravila sam tako da me se tiče, ako se jednog dana preselim ovamo, da mi bude bolje nego što je sad!)-tiče me se i zašto se odvoz smeća plaća po kvadraturi stana, a u Varaždinu se već godinama plaća po broju stanovnika, i zašto imamo najskuplje grijanje, i zašto imamo najskuplji dom, i zašto su oni psi konstantno kog trga slobode i sad tamo prave i bebe, i tiče me se zašto ljudi već tjednima razvaljuju kontejnere i eko-otoke ne bi li došli do pet plastike... Ako kažem da me se te i sve ostale stvari ne tiču, onda sam si potpisala smrtnu presudu u civiliziranom društvu (kao što je ovo?), jer nemam pravo tražiti da se ikoga tiče kad ja budem imala problema, ili me snađe nesreća ili tragedija. "Tiče me se" nije pravo koje možeš isključivati kad god hoćeš, to je dužnost prema svojoj zajednici. |
|
|
|
|
|
|
da, al ce te ipak pokusati ismijati. jer ne znaju drugacije...pusti djecu, buba.. |
|
übergefickt |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
I ti imaš pravo na svoje mišljenje, to nitko ne osporava...jedino mi nije jasno, zašto misliš da nečije mišljenje nije realno, a tvoje jest? Tim prije što si ipak u manjini...argumentiraj nečim konkretnim.
Usput, bez ljutnje, ovo je samo rasprava. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
|
|