Autor |
Poruka |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol: Nebitno
|
Pa da....super mi je recimo gledati dečka dok jede,,,ne znam da li je ostalim djevama tako, ali meni je to užasno muževno,,,,,ruke jake muške,,,,uf.... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
fairy je napisao/la: ›
Pa da....super mi je recimo gledati dečka dok jede,,,ne znam da li je ostalim djevama tako, ali meni je to užasno muževno,,,,,ruke jake muške,,,,uf....
|
složila bih se s djevom @fairy po pitanju jakih muških ruku.. kad te zgrabi onako snažno.. uf..
..naravno, tu bi spadala i čekinjava brada, te gorštakski pogled u očima!
..za razliku od @1step2far, ja nikad nisam voljela mlađe dečke, izgledom pubertet-boys.. meni frajer mora biti velik i snažan.. mora izgledati muževno- da ne duljim.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Da razbijem iluziju ponekim primjercima muškog roda. Muževnost se ni u kom slučaju ne iskazuje višesatnim seksom bez prekida, tako da partnerica sva odrveni, iznutra i izvana |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ja sam muževan, apoljon mi ravan nije sve one to veliju kažu veliju |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
ozana je napisao/la: ›
Da razbijem iluziju ponekim primjercima muškog roda. Muževnost se ni u kom slučaju ne iskazuje višesatnim seksom bez prekida, tako da partnerica sva odrveni, iznutra i izvana
|
Hm, ali svejedno ti bude drago nakon toga. ;-)
Zapravo, dam se kladit' da u tih 15 postkoitalnih minuta njega smatras izuzetno muzevnim (i sve ostalo naj). Ah, tih 15 minuta zenske iskrenosti.
;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
ženska iskrenost ?
hmm o tome se da raspravljati na novoj temi ... pošto one nisu baš iskrene prema sebi baš ... |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Muževnost je u biti odraz zrelosti. Podsvjesno nam možda treba muškarac koji se zna nositi sa problemima u životu i rješavati ih, koji zna razumjeti i dati podršku ili neku sigurnost, zaštitu, ima neku čvrstinu karaktera, na kojeg se žena može osloniti, je već muževan. Muževni izgled ili ono nešto što širi oko sebe izlazi iznutra. Ali, ja isto mislim da je to ideal, nitko nije savršen. Na prvi pogled možda je wow, savršenstvo, ali kad ga malo bolje upoznaš, onda vidiš da je to obični smrtnik koji ostavlja prljave čarape na svim mogućim i nemogućim mjestima, prdi i podriguje, kopa nos i zvoca barem ponekad. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Čini mi se da muževnost lagano nestaje s pojavom emancipacije,i ne sviđa mi se to.
Za mene je muževnost snaga,u svakom pogledu-mentalna,fizička,snaga ambicije...
i kad zna popustit kočnicu te muževnosti,opet je muževan. |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
1step2far je napisao/la: ›
Uh, to mi je osobina koja mi na partneru ne treba. Uvijek sam voljela mlađe dečke jer su me privlačili krhki dečki koje bih mogla polomiti. Ne volim stereotip muževnosti. Što je to uopće? Široka ramena, galantnost, dubok glas... Ma, gluposti...
|
hi-hi!!
pa ti voliš metro-gay dječicu...
[šala,šala] |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Elena_Os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mislim da to dolazi s godinama...kad muškarci pređu 30-tu.. kad isijava sigurnošću i iskustvom (ne mislim na broj partnera), kad se kompleksi svedu na minimalno i postanu nebitni, odnosno ne utječu na njega ni u kojem smislu..
Asocijacije koje mi padaju na tu riječ su snažan (karakterom), inteligentan, zrel, koji zna što hoće (a ne danas ovako, a sutra onako i još se izvlači pod takav sam karakter), koji zna stvarati, koji te u razgovoru gleda bistrog pogleda (bez skretanja istog)...
Uz psihičko, bitno je i fizičko...znači visok, jake kose i brade, snažnih ruku, bez ogromne škembe...
Koliko je to ženama bitno? Jako..to je nešto što nas izluđuje i napaljuje, ono uz što se želimo buditi, gaziti zajedničkim snagama u život, gaziti u probleme i pregaziti ih, stvarati dijelove nas - potomke...
|
Uz ovo, nadodala bi i muška odijela (ne ona za 100€ na koridoru), fino odgovarajuća košuljica i kravata...mmmmmm, itekako muževno... |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
fairy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa da....super mi je recimo gledati dečka dok jede,,,ne znam da li je ostalim djevama tako, ali meni je to užasno muževno,,,,,ruke jake muške,,,,uf....
|
nema tu nista muzevno to ti je fetis |
|
|
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ozana je napisao/la: ›
Da razbijem iluziju ponekim primjercima muškog roda. Muževnost se ni u kom slučaju ne iskazuje višesatnim seksom bez prekida, tako da partnerica sva odrveni, iznutra i izvana
|
Hm, ali svejedno ti bude drago nakon toga. ;-)
Zapravo, dam se kladit' da u tih 15 postkoitalnih minuta njega smatras izuzetno muzevnim (i sve ostalo naj). Ah, tih 15 minuta zenske iskrenosti.
;-)
|
to ne postoji, pogotovo ne tada... |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Pa, eto, za mene je muzevnost kad muskarac ima svoje hobije i prijatelje i ne zapusta ih radi cure. I kad vjeruje svojoj dragoj u potpunosti te kad nema ljubomore. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|