Autor |
Poruka |
kaktimama
Ukupno postova: 15 Lokacija: svagdje po malo Spol: Nebitno
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
a sta ak se izgubis u meduvremenu |
|
|
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
heh,sve je moguce... |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Evo kod mene je besplatno, plati si samo put, jamčim ti da će ti biti nezaboravno, a sada po dobrom ili lošem iskustvu ovisi jedino o tebi
zezam se, bez brige bit će sve na vrijeme objavljeno...
Nas par forumaša je već označilo Excalibur kao vrlo privlačnu i zanimljivu opciju... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
je*eš mi mater ak ste vi normalni...ima vec 3 teme o novoj godini... pa de malo razmisljajte... |
|
|
|
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
Ja znam da su ti u Tvrđi svi dočeci oko 200 kn, hrana i cuga bespla cijelu noć...samo neki su zatvorenog tipa, a neki otvorenog.. |
|
_________________ Samo jednom se živi!
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Ne kontam...zašto je uopće to "big deal"???
Brate mili, skupiš ekipu, napraviš tulum neovisno koji je datum! |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Potpisujem..
Svi prave toliku famu oko dočeka Nove godine da te prisile da se osjećaš cijeli slijedeći tjedan kao govno ako nisi bio na nekom super-hiper-fensi-šmensi tulumu pa nemaš o čemu baš pričati s ostalima koji su se luuuuudoooo proveli.. wtf?
100x mi se dogodilo da mi je neki izlazak usred tjedna u nekom mjesecu bio bolji od bilo kojeg dočeka NG... Forsiraju te da se moraš dobro provesti, a zašto? Zato da bi ti (kao) cijela slijedeća godina bila vesela.. ha ha ha.. moš misliti.. onakva će ti biti kakvom si ju napraviš i točka.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Potpisujem..
Svi prave toliku famu oko dočeka Nove godine da te prisile da se osjećaš cijeli slijedeći tjedan kao govno ako nisi bio na nekom super-hiper-fensi-šmensi tulumu pa nemaš o čemu baš pričati s ostalima koji su se luuuuudoooo proveli.. wtf?
100x mi se dogodilo da mi je neki izlazak usred tjedna u nekom mjesecu bio bolji od bilo kojeg dočeka NG... Forsiraju te da se moraš dobro provesti, a zašto? Zato da bi ti (kao) cijela slijedeća godina bila vesela.. ha ha ha.. moš misliti.. onakva će ti biti kakvom si ju napraviš i točka..
|
...što drugo reći na ovaj komentar osim...slažem se, potpisujem, istina, u pravu si, nema se više što dodati.....(i naravo zaslužuješ kikace za ovo)....
...s obzirom da ipak vec sad imam malo više godina....samim tim prisustvovao sam i vecem broju doceka novih godina....neki doceci su bili super dobri...a neki katastrofalni.....no iz svih tih doceka sam mogao izvuci samo jedan zakljucak....najbolje je kad ništa ne planiraš....dovoljno je samo okupiti dobro drušvo oko sebe i svaki docek nove godine ce biti super....
...svi oni koji su (kao što je vec sad vidljivo)...bili toliko optereceni gdje ce i kako proslaviti novu godinu....na kraju bili toliko razocarani da bi bilo bolje da su prespavali kod kuce.....
...zato moja preporuka je...nađite si dobru ekipu.....a mjesto može biti i na sred livade..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Al ste neki... Cura nije pitala mišljenje o besmislenosti slavlja Nove godine, nego ju zanimaju podatci o konkretnim dočecima - cijene, glazba, mjesto...
Svi u offtopic! Skupa sa mnom! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tonya je napisao/la: ›
Al ste neki... Cura nije pitala mišljenje o besmislenosti slavlja Nove godine, nego ju zanimaju podatci o konkretnim dočecima - cijene, glazba, mjesto...
Svi u offtopic! Skupa sa mnom!
|
Kako znaš da je cura? |
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
aethur je napisao/la: ›
tonya je napisao/la: ›
|
Kako znaš da je cura?
|
A možda i nije, što je manje bitno. Jel' ti to opet hoćeš stvoriti offtopic?? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
kaktimama
Ukupno postova: 15 Lokacija: svagdje po malo Spol: Nebitno
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
e bas tako- kao da ja ne znam da je to sve besmisleno i da bilo koji drugi izlazak moze biti puno bolji od doceka nove godine... meni se iskreno i ne da nista planirati, ali prosle godine nismo nista planirali pa je na kraju ispalo da se svagdje uplacivalo unaprijed i ostalo je samo par jadnih kafica u koje smo mogli upasti.
ne zelim da se to ponovi pa sam se ove god odlucila malo informirati-mislila sam da ce ljudi biti susretljivi ali...ocito sam se prevarila...
ako jos netko ima neke informacije neka slobodno napise.ako znate neko dobro mjesto gdje se uopce ne uplacuje i to napisite...
inace: tnx for nothing |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kaktimama je napisao/la: ›
inace: tnx for nothing
|
A jaaaadnaaa, tebi nitko nece pomoc... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
|