Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
..pod uvjetom da animalne instinkte smatraš nečim lošim što treba pobijediti. ja ih smatram nečim dobrim, štoviše, odličnim. i ne vidim zašto bi se borila protiv njih. ništa "životinjsko" ne smatram lošim, to je u našoj prirodi. životinje su često u većoj mjeri ljudi od mnogih ljudi. one ne ubijaju iz koristi i ne siluju.
ja sam životinja i bestidno uživam u tome
|
Svaka tebi čast ako si u stanju na taj način izokrenuti tezu... Znas, kad gledam da životinje mogu sheviti se medjusobno bez puno obveza, incestuozno i bez brige o potomstvu, onda fala, ne bi se ja poistovjecivala...
Ipak mi se cini da si htjela reci nesto drugo. Ako je to ono na sto ja mislim - to spada u divlji i zesci nacin vodjenja ljubavi i tu bi se slozila s tobom...Iako btw. samo specificne zivotinje to rade bas tako...mislim ono...da budem kornjaca ili sl. mi nikako ne bi odgovaralo... ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Ahahaha, pa da: sintagma "životinjski sex" je ipak malo deplasirana kad se pogleda širi kontekst. |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
gemi, ako misliš da životinje ne brinu o svom potomstvu, onda o njima ne znaš baš puno.
mene samo živcira to što smo mi svi kao nešto fini i pristojni i imamo "viših ciljeva" u životu, a vrlo često se stvari završe zabadanjem noža u leđa, izdajom ili prevarom bilo koje vrste, ili barem olajavanjem iza leđa. nije mi jasno zašto pridjev "životinjski" ima negativan predznak, kada ljudi imaju bezbroj loših (čitaj: jebeno loših) osobina, koje životinje definitivno nemaju.
civilizirani smo, imamo struju, internet i humanitarne akcije, a zemlja je i dalje zagađena, i dalje se ubijamo radi nafte i silujemo kćerke od svojih susjeda i djecu u sirotištu. stvarno smo oličenje moralnosti. možda bi ipak trebali sami sebe držati u zoološkom vrtu i azilu, a ne životinje koje su tako "primitivne" u odnosu na nas.. |
|
|
|
|
|
tara13
Ukupno postova: 18 Lokacija: centar svijeta Spol: Žensko
|
Gemi je napisao/la: ›
Kada ste prezaposleni?
Kada ste nervozni?
Kad ste umorni?
Kad ste preforsirali pa svrsili preko nekoliko puta?
Kad vas cura/zena vise ne privlaci? Kada zelite promjenu?
Kada imate dvije ribe a jednu mogućnost?
Kad osjetite da ste ostarili?
Kad zelite a ona nece?
Kad zelite a "mali" nece?
|
|
|
|
|
|
|
tara13
Ukupno postova: 18 Lokacija: centar svijeta Spol: Žensko
|
Ipak kada sam umorna, naročito psihički! |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
gemi, ako misliš da životinje ne brinu o svom potomstvu, onda o njima ne znaš baš puno.
|
Nisi shvatila draga, htjedoh reći da životinje ne zanima hoće li biti potomstva pri sexu ili ne....a cure bez zaštite svakih 28 dana su u frasu ako menga kasni dan dva...
Tzv. animalni sex, nabijen erotikom, strašću, pohotom, slinom i znojem ne smatram ničim lošim, baš naprotiv, zar moram ponavljati? |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Tzv. animalni sex, nabijen erotikom, strašću, pohotom, slinom i znojem ne smatram ničim lošim, baš naprotiv, zar moram ponavljati?
|
Zna li tko gdje ima takvih frajera? |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol: Muško
|
ozana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Tzv. animalni sex, nabijen erotikom, strašću, pohotom, slinom i znojem ne smatram ničim lošim, baš naprotiv, zar moram ponavljati?
|
Zna li tko gdje ima takvih frajera?
|
...jel... |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
|
Mallory
|
Obožavam sex.imam stalnog partnera i on mi je prvi al sex nam je fenomenalan. I kad mi se ne da on me brzo oraspoloži za sex tako da se ne sjećam kad sam ga zadnji put odbila. |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
ozana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
ne.
ali znam gdje ima takvih cura...
(a ima i kave) |
|
|
|
|
|
|
ozana je napisao/la: ›
|
|
ja znam jednog jedinog, al taj je moj!!! |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Potpisujem odgovorno (za svog, dakako!) |
|
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
|
|
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
nije mi jasno zašto pridjev "životinjski" ima negativan predznak, kada ljudi imaju bezbroj loših (čitaj: jebeno loših) osobina, koje životinje definitivno nemaju.
|
Slazem se s ovim...
Zene se najeze kad pocnes pricati samo o seksu... odmah pocinju spominjati neke osjecaje, ljubav, vamo-tamo... hebote, a s druge strane imamo kamion zena koje se nude i troshe iz ciste materijalne koristi...
Budimo realni... naravno da se pri spomen samog seksa ne misli na scenu u kojoj frajer mrezom nasred ulice zaskoci ribu, sveze joj papk...nogice i onda ajmo, udri, e ne bi li ju nakon spo(r)lnog akta ostavio na milost i nemilost ostalim ulicnim lesinarima...
Prica je o tome da naletis na nekoga, imas potrebu, ta osoba ima potrebu, ljudi ste... fino se pomazite, oboje sretni... popricate jos malo, mozete cak i imena razmjeniti... i ciao... nema komplikacija...svatko je dobio ono sto je u tom trenutku htio... neoptereceno i daleko bolje nego da se seksate s malim patuljkom u glavi koji njemu ili njoj u glavi stalno postavlja pitanje "joooj, hoce me sutra nazvati?!" ;-)
Naravno, kad nadjes osobu koju si dobro upoznao, onda bi s njom bio u vezi i to je to... tako se treba zapoceti veza, a ne u vezi nalaziti izgovor za free seks, ili seksom kupovati neciju naklonost
Meni se cini da su ovakvo (danasnje) stanje smislile zene kako bi si osigurale muzjake, jer znaju da bi u protivnom bile odbacene kao najobicniji karakterni shkart. Imaju vaginu i njom manipuliraju kako bi muzjaka natjerale u vezu. Grozomor.
;-)
Naravno, nisu sve zene takve, ali sve te koje kenjaju da ne postoji seks bez emocija... normalno da postoji odredjena doza emocija, ali nemojte obezvrijedjivati prave emocije... |
|
|
|
|
|
|
|