Dakako da kod nas nema ovakvih svadbi... Ali zato vjerojatno i nigdje na svijetu (osim "tamo preko" i kod nas) pijani mladenci ne plesu na stolu uz, npr. "I tebe sam sit kafanooooo..."...
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most...
nema takvo sta. kod nas babe dobiju fras ako poslije juhe u svatovima ne ide kuhano meso... tamburice moraju pod mus... da se slucajno pusti neki jaci rock, sve bi se zabile u kud sale i molile krunicu. sve mora po pravilima, jebes ti sto je ovo 21. st i sto mladenci mozda ne zele tradiciju.... zato cu ja na svoju dovuc belfast pa nek babe bjeze van
šta mislite, da su samo kod nas ljudi tradicionalni?! da drugdje nema onih koji se drže ustaljenih običaja?! istina, ti su običaji drukčiji od naših, ali su svejedno običaji.
zašto ovi filmići kruže netom? zato što su drukčiji. drukčiji i od njihovog poimanja svatova. i tamo je sigurno bilo onih koji su se križali ili štogod su već radili.
DonQuijote je napisao/la: ›
zašto ovi filmići kruže netom? zato što su drukčiji. drukčiji i od njihovog poimanja svatova. i tamo je sigurno bilo onih koji su se križali ili štogod su već radili.
Ima smisla...
Ergo, postah ovo jer zadnjih godina pizdim od monotonije svatova... i momackih sa striptizetama koje otkazuju u zadnji tren... ;-)
aggy je napisao/la: ›
nema takvo sta. kod nas babe dobiju fras ako poslije juhe u svatovima ne ide kuhano meso... tamburice moraju pod mus... da se slucajno pusti neki jaci rock, sve bi se zabile u kud sale i molile krunicu. sve mora po pravilima, jebes ti sto je ovo 21. st i sto mladenci mozda ne zele tradiciju.... zato cu ja na svoju dovuc belfast pa nek babe bjeze van