Autor |
Poruka |
jooooooj
Ukupno postova: 133 Lokacija: D.G.O. Spol:  Muško
|
To ima smisla ali se neće nikada dogoditi... |
|
_________________ ...malo sam maka... |
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
Ne bih bila tako sigurna u to, s obzirom da mislim da sad kreće rušenje svih protupravno postavljenih reklama po gradu. Postupno, i doći ćemo do nekakve razine svijesti valjda. |
|
|
|
|
 |
--- Ukupno postova: 2910 Spol:  Nebitno
|
žalosno je da do svijesti dolazimo silom... |
|
|
|
|
 |
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol:  Muško
|
a eto. bar nekako...
(ispricavam se, nisam rjecit...) |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt  |
|
|
 |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol:  Žensko
|
jest, žalosno je (ne odobravam tezu da cilj opravdava sredstva, inače), ali... to je ono što država ima dužnost, samo to nije činila dosad. |
|
|
|
|
 |
Hummin
Ukupno postova: 276 Lokacija: City 17 Spol:  Muško
|
Idemo u raspravu iz drugog kuta? Mooooože. E ovako: Tvrđa je spomenik kulture, jel tako? Je. Popularna glazba ne bi trebala spadati tamo, ako ništa drugo, a ono već zato što vibracije od buke loše utječu na zidove, recimo. Zato preporučujem da u Tvrđi nađu svoje mjesto kulturne ustanove: Galerije, muzeji, ok, ajd-srednje škole i sveučilište, kojima ambijent malo više "leži" nego pijanim klinkama u mini suknjama koje ispadaju iz zamračenih lokala s cgaretom u jednoj i pivom u drugoj ruci... Mislim da je to degradacija Tvrđe kao kulturnog spomenika. ali isto tako: izbacimo i metalce iz Tvrđe onda, i pankere, i repere, i svu glazbu koja Tvrđi može naštetiti (takva glazba je možda prikladnija na periferiji grada gdje:a)pruža mogućnosti za neometanu zabavu; b)otklanja opasnost da se u Tvrđi nešto ošteti ili uništi).
|
Definitivno se slažem s ovim napisanim  |
|
|
|
|
 |
jooooooj
|
Ali neće nikada biti tog zakona koji će obvezati sve te vlasnike kafova da zatvore svoje ugostiteljske objekte i odu negdje drugdje, ipak (nažalost) živimo u kapitalizmu. |
|
|
|
 |
|
ali, srećom, ne živimo u demokraciji... |
|
|
|
|
 |
Hummin
|
Ali neće nikada biti tog zakona koji će obvezati sve te vlasnike kafova da zatvore svoje ugostiteljske objekte i odu negdje drugdje, ipak (nažalost) živimo u kapitalizmu.
|
Da to stoji, mora se pričekati da se narodnjaci totalno izfucaju i postanu out u tim ćupriskim krugovima.
Nadam se da kad to nešto drugo postane in, da neće biti toliko iritantno poput ovog. |
|
|
|
|
 |
Hummin
|
ali, srećom, ne živimo u demokraciji...
|
Kako to misliš ??? Mislim zavisi kako gledaš na demokraciju.... |
|
|
|
|
 |
|
ti ovu državu smatraš demokratskom? |
|
|
|
|
 |
Hummin
|
ti ovu državu smatraš demokratskom?
|
Tako piše u ustavu.. |
|
|
|
|
 |
|
ti ovu državu smatraš demokratskom?
|
Tako piše u ustavu..
|
piše i na plotu... |
|
|
|
|
 |
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Da, narode... Jeste čuli neke glasine da navodno se počelo provoditi iskorijenjivanje narodnjaka iz naše glavne metropole? Razlog, prema mojim informacijama-mafija... |
|
|
 |
jooooooj
|
malo ću zastranit s ove teme ali mislim da nema smisla otvarati novu temu zbog ovoga...
što je s ovim novim pubom, čujem glasine da se otvorio ali je u subotu bilo zatvoreno...pa ako netko nešto zna cijenio bi...? |
|
|
|
 |
 |
|