Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol: Muško
|
U dvorani Jug 2 u Osijeku u nedjelju 9. prosinca 2007. održat će se irska glazbeno-plesna manifestacija u izvedbi skupine Rhythm of the Dance.
Početak je u 20 sati. |
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
novaca? |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
MissConception
Ukupno postova: 426 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Dobro da je isti dan u Zrinjevcu natjecanje u latinoameričkim plesovima i kasnije koncert Cubisma.
Bravo. |
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Al Rhythm of the dance ih jede za doručak sve. Bit će još Cubisma i latino plesova. Kad će opet ovak nešto doći u Osijek? |
|
|
|
|
|
MissConception
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
se plaća upad koliko i gdje se mog nabavit karet...hmmm pitam za majku.. |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
MissConception je napisao/la: ›
Dobro da je isti dan u Zrinjevcu natjecanje u latinoameričkim plesovima i kasnije koncert Cubisma.
Bravo.
|
De mi reci gdje mogu naci sta o tom natjecanju na zrinjevcu. Pokusao sam sam naci ali bezuspjesno. I ako znas reci mi koliko dodje ulaznica za Zr. |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
Lucija
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Cijena karata za zrinjevac u pretprodaji je 80 kn,a na dan manifestacije je 100...
Tako sam bar čula... |
|
|
|
|
|
Lucija
|
Nandino je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U dvorani Jug 2 u Osijeku u nedjelju 9. prosinca 2007. održat će se irska glazbeno-plesna manifestacija u izvedbi skupine Rhythm of the Dance.
Početak je u 20 sati.
|
cijena 140 kn,na gradskom radiju |
|
|
|
|
|
SmokeY
|
Lucija je napisao/la: ›
Nandino je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Početak je u 20 sati.
|
MY GOD!!! WHYYYYYYYYYYyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cijena 140 kn,na gradskom radiju
|
|
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
SmokeY
|
Bas su neki.... Ja cak mislim da su ulaznice malcice poskupljene da bi netko dobio malo vise para. Bila je vijest da je ulaznica 100 za tribine a 150 za VIP parter.
E sad sam stvarno tuzan |
|
|
|
|
MissConception
|
Da, ja isto kontam da sad neću ići, jbg, najgore je ovo tjedan dana prije neg trebaš dobit plaću kad nemaš ni kune više... |
|
|
Lucija
|
140 kn je cijena za tribine,tak piše na ulaznici,tako da kontam da je ona informacija da je 100 kn cijena za tribine malo pogrešna.A i tamo nigdje ne piše gdje se u Os mogu kupiti karte. |
|
|
|
|
|
Flega Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Jedan ispravak, u dvorani Zrinjevac je međunarodno natjecanje u kubanskim plesovima, dakle Salsi.Počinje u 13 h.Ulaznica je 40 kn za plesno natjecanje, a za Cubismo 50 kn.
Meni se definitivno više to isplati,jer sam gledala nastup Rytham of he dance u Plesu za zvijezdama, to su amateri koji kopiraju LORD OF THE DANCE i malo mi je puno dati 140 kn. Pozdrav svima! |
|
|
|
|
|
|
|