Autor |
Poruka |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
Evo ovako. Pišem psihološki roman i već sam skoro pri kraju. Zanima me kako doći do izdavača, odnosno osobe koja bi bila voljna to pročitati i izdati ako je dobro, naravno nakon svih provjera koje su prethodile (gramatika, pravopis,...). Molim pomoć! |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
odličan topic! ako saznaš, molim javi i meni |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Predlažem javiti se izdavačkim kućama da ti daju savjet. Imam i ja spremnu zbirku poezije već sto godina pa nikako da krenem i da postanem svjetski poznata.
Jednog dana će u mojoj biografiji pisati: umrla je u 42oj godini pomračena uma... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
natječaji, matica hrvatska...malo guglat!!
culturenet ovdje ti znaju izlaziti ti natječaji, a i ima raznih fondacija pa se raspitaj malo!
sretno |
|
|
|
Marshall-T
|
ajwar je napisao/la: ›
natječaji, matica hrvatska...malo guglat!!
culturenet ovdje ti znaju izlaziti ti natječaji, a i ima raznih fondacija pa se raspitaj malo!
sretno
|
- hvala Sveti Ajware! |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
daj nam neki sažetak ili odlomak, zainteresiraj nas! |
|
|
|
|
|
Marshall-T
|
Počinje puhati vjetar i u sobi unosi prvo jesenje lišće. Hladnoća dolazi zajedno sa lišćem. Baš kako je Danijel pretpostavio pojavljuje se djevojka koja im se ukazala ranije pred njihovim očima. Lebdi nad tlom, raširenih ruku, blijedog lica, a oči joj blješte bijelim sjajem. Odmiče se i nekoliko trenutaka u tišini Danijel i Ivan promatraju spodobu koja je ispred njih.
Miranda samo osjeća jake udare u glavu koja se trese i svakom udarom odiže i vraća nazad istim snažnim udarcem na grubi, tvrdi naslonjač stola na kojem je unutra ležala. Od jačine napona njezina tamna kosa gubila je boju, te postajala sve svjetlija, zjenice su joj se raširivale, a smeđe oči postajale krvavo crvene. |
|
|
|
|
|
Marshall-T
|
|
|
|
debeli
Ukupno postova: 920 Lokacija: evriver Spol: Nebitno
|
idi begaj sav sam se usro |
|
|
|
|
|
Marshall-T
|
De dobro je. Svaka kritika je dobrodošla. |
|
|
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
E super je!! Nadam se da će biti bolje od blijedog pokušaja Viktorie Faust da kopira Anne Rice! |
|
|
|
|
|
|
|