Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Dobro jel' se ti praviš blesav pa ne kontaš moju zajebanciju, da sam se samo nadovezao sarkastično na tvoje, nadajući se da ćeš prihvatiti dalje zajebanciju?
Bolje da ništa ne pišem, još će mi netko nindže na mene poslati... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
- zato kažem - LOŠ SMISAO ZA HUMOR! |
|
|
|
|
 |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
ili moj ili tvoj, nije bitno čiji...nismo se našli tu, i to...to je to...ima ljudi koji bi se nasmijali tome, a ima i onih drugih...ljudi smo, jedna od lijepših stvari kod nas je što se razlikujemo, kako bi to bilo da smo svi isti... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
- Isuse Bože? - svaka čast lega! Cijenim! Ali malo mijenjaš mišljenja onak stalno! - čitao sam tekst tvog benda maloprije i dajem ti 5! |
|
|
|
|
 |
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol:  Žensko
|
Ajme, debilne rasprave...
Predrasude i stereotipi, IMO, nisu u ovom slučaju nužno i zablude. Sad već kakim, nisu gotovo nikad, ali u ovom slučaju to posebno dolazi do izražaja.
Ipak je sasvim blentavo raditi psihološki profil osoba na temelju glazbe koju dotične slušaju.
Moja najbolja frendica je pravi cacan, moj najdraži cacan. I ne mogu reći da se ponekad (češće no ponekad) ne priupitam što takva pametna glavica nalazi u tim tekstovima i khm.. glazbi. Ipak, primijetih da se i ona to ponekad pita za mene i stvari koje ja vrtim na svojoj plejlisti. Obje imamo neke argumente. Meni njeni nisu ništa pojasnili, kao ni njoj moji.
Želim reći da sam iz teorijskih rasprava, institucionalnih shema i empirijskih istraživanja izvela zaključak da se oko toga stvarno nema smisla prepucavat.
'Ajde da se drogiramo... |
Zadnja promjena: wendy; 05.12.2007. 3:29; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
 |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol:  Nebitno
|
bravo  |
|
|
|
|
 |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
Ja nit ne znam ko je Zmija.
Prvo da pojasnim, ne govorim o narodnim pjesmama, sevdalinkama i sl. koje mogu bit vrlo lijepe, već govorim o žestokom turbo folku koji najčešće izvode ocvale silikonima pokrpane tete u premalim haljinicama. |
|
|
|
|
 |
Poppy
|
zanimljiva mi je ova rasprava, iako ne bi volila da prijeđe u nekakav sukob.
evo pročitala sam gor napisano par puta i ne kužim zbog čega bi moja izjava graničila s razumom.
evo... dat ću još jedan primjer. prenabildani dečki. naglašavam, PREnabildani, a ne svi koji rekreativno odlaze u teretanu. isto mislim da se s takvim dečkom ne bi mogla nać u vezi. na stranu to što meni to nije estetski lijepo. već mi je nekako smiješno kad vidim te tipove kako cijele dane provode u teretani ispred ogledala pumpajući te svoje mišiće u nedogled... mislim... zašto?!! |
|
|
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
6. Gotovo svatko tko odlazi na narodnjake ima kod sebe neko hladno oružje ili pomagalo ( teleskop, bokser... ), a poneki i oružje. Ja osobno toga nisam vidio na neki rock, rn'b, punk, metal i sličnim okupljanjima. No jasno, shvačam, ovo nije sigurna zemlja, treba se osigurati, zamisli da ti iza ćoška izleti ljuta banda Safata Ciganina, prijateljima znanog pod nadimkom "Čakija" i nasrne na tebe uz urlike : NO PASARAN! NO PASARAN! Svaka čast dečki, treba se osigurati.
|
Hm, zadnji veliki fajt kad je tip dobio palijom po glavi bio je ispred Bastiona, a par tjedana prije toga tip je dobio SJEKIROM po glavi ispred OBP-a... |
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Borit ću se protiv svakog oblika primitivizma, tako mi Bog pomogao! Susrela sam se sa previše ljudi koji su me zaprepastili svojim oskudnim razmišljanjem. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
kako definirati osobu koja obožava glazbu,sluša sve od jazza do hard rocka...a tu i tamo se zaleti u q i voli poslušat nekoliko singlica turbo folka?
primitivan sam?fali mi nešto u životu?tražim se u ovom okrutnom svijetu?
joj smjeha,definirat osobu na temelju onoga što sluša...e to je primitivizam.
za cajke smatram da to uopće ne spada u glazbu ali da ima dobrih pjesmica,ima...da mi nekad dođe otiči tamo i to poslušati,dođe.
mene samo zanima gdje ste vi sti pametni i inteligentni pripadnici urbane mladeži kad ja uletim u carpediem,tufnu,lunu,beckers,miško a sve poluprazno...dođem pred q,ne mogu ući unutra od gužve...
netko je spominjao publiku na cajkama..vidim tamo bankara,odvjetnika i ostale društvene kreme kao i na svakom drugom mjestu... |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
 |
Poppy
|
i to sam već rekla... ne kažem da ti dečki ne mogu bit obrazovani, uspješni, pošteni, dobroćudni...( govorim o onim žestokim slušačima takve glazbe, a ne o onima koji samo ponekad tamo navrate...)... ali mislim da su ograničeni u određenom smislu. eto... to pomislim uvijek kad čujem kako cajke prže iz nekog auta... |
|
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
Joj sto su mi simpaticne te procjene mentalno, kulturno_isveostalo emancipiranih i prosvjetljenih, a nadasve pametnih i iskusnih (u svim pogledima) sudionika ovog naseg malog foruma..
svijet ne funkcionira svima isto.. dosta mojih prijatelja, recimo, uopce ne slusa glazbu. slusaju ono sto se pusta u birtiji u kojoj jesu. cak autom se voze s ugasenim radiom.
jesu li i taki ljudi primitivno ? jer ne kuze da je svijet lijepsi uz glazbu ?
nemeru se svi ljudi slagati ko lego kockice, slusat istu glazbu.. ali to nije razlog da budemo primitivni i jedni druge proglasavamo primitivnima.. na osnovi glazbenog (ne)ukusa. |
|
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
Citat:
i to sam već rekla... ne kažem da ti dečki ne mogu bit obrazovani, uspješni, pošteni, dobroćudni...( govorim o onim žestokim slušačima takve glazbe, a ne o onima koji samo ponekad tamo navrate...)... ali mislim da su ograničeni u određenom smislu. eto..
|
ma idemo se djelit na sve živo i neživo.
bez uvrede ali osoba koja vrši selekciju na temelju glazbenog ukusa ili neke druge osobine koja nema apsolutno nikakvo znanstveno uporište niti veze s zdravom logikom, ima ozbiljnih problema sa sobom.
Citat:
. to pomislim uvijek kad čujem kako cajke prže iz nekog auta...
|
ja to pomislim kad čujem bilo kakvu glazbu da trešti iz auta.to je privlačenje pozornosti bez obzira o kojoj se glazbi radi.Druga je stvar što tebe iritiraju cajke pa si na to posebno alergična
netko je napisao da uopće ni nema smisla raspravljati o ovoj temi jel se inaće o ukusu ne raspravlja, pogotovo ne o glazbenom.... |
|
|
|
|
 |
Poppy
|
ok...možda je malo pretjerano reć da su primitivni... nisam se u tom trenutku sjetila pogodnijeg izraza... zapravo, još uvijek ne mogu nać pravi izraz... malo ograničeni, al ne u smislu glupi, već ograničenih interesa i pogleda na život... u svakom slučaju, meni takav tip ne bi odgovarao... |
|
|
|
|
 |
 |
|