Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol:  Žensko
|
ja to govorim na temelju vlastitog iskustva i opažanja. istina, nisam upoznala puno cajkaroša jer se ne krećem u takvim krugovima, ali ono malo što jesam... jasno mi je da si ne bi pasali.
da. istina. užas je čut da bilo kakva glazba trešti iz auta. eto... i prema takvima imam predrasude.
ne radi se o glazbenim ukusima, već o tome da je ta glazba baš retardirana i da mi nije jasno kako to netko može non stop slušat! bil ti hodao s curom koja na telki samo gleda Big Brother i Jerry Springera?!! |
|
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
apsolutno. slažem se kako je najveći primitivizam suditi o nekome na osnovu glazbe koju sluša, ali iznimke u našim životima smo potvrđuju kako su predrasude glupa stvar... iako ih svi imamo.
iako sam najčešće među najglasnijim napadačima crkve i protivnicima iste, čak dvije od moje 3 najbolje legice su ortodoksne vjernice i redovno na misi. nikada mi neće biti jasno kako i zašto smo ikada postale dobre, ali ih jako volim zbog bezbroj drugih stvari.
one znaju moj stav o crkvi, kao i ja njhov, ali o tome jednostavno ne raspravljamo, ili se čak dobro zajebavamo na tu temu. |
|
|
|
|
 |
toni
Ukupno postova: 2180 Spol:  Muško
|
Jos mi nije jasno kako mozes tako generalizirati i vredjat tu skupinu ljudi !?
to je isto ono kad je pocnem pljuvat po zenama.. samo sto je razlika ta sto se ja zajebavam..
a to dali tebi neko odgovara il ne odgovara.. je tvoja osobna stvar, koja nikako ne stavlja etiketu 'primitivan' ili 'granicen' tim ljudima.
prije bih rekao da si ti 'ogranicena' jer o'ma diskvalificiras te likove kao potencijalne jebače!  |
|
|
|
|
 |
Poppy
|
ne želim nikoga vrijeđat. od početka govorim da su to neke moje predrasude. zaista bi volila upoznati nekog ko će me u tome razuvjerit, ali to se do sada nije dogodilo. |
|
|
|
|
 |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
-tako je,svi se volimo tamo zabavljati! |
|
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Cajke kao vrsta glazbe je primitivna.
Ljudi koji ih slušaju, ali baš SLUŠAJU, znači da konstantno slušaju samo Lepu Brenu, Cecu i druge trubo folk izvođače su samo ograničeni. Zato što ne šire horizonte na drugu glazbu.
Oni koji ponekad posjete cajka club, jer eto baš im se malo omililo čuti "cepanja"...A jebiga... Njihov problem.
Ja procjenjujem ljude prema glazbi koju slušaju. I nemam predrasude niti prema metalcima, punkerima, rockerima, partijanerima ili cajkarošima. Ali preko glazbe, bar ja tako smatram, je nekoga najlakše upoznati i prepoznati. |
|
 |
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol:  Muško
|
|
|
 |
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol:  Nebitno
|
Citat:
bil ti hodao s curom koja na telki samo gleda Big Brother i Jerry Springera?!!
|
nek gleda što hoće samo nek meni da malo mira
ne,nemam namjeru više oko ovog raspravljat jel ćemo i nakon 100 razmjenjenih postova biti na - početku  |
|
|
|
|
 |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol:  Muško
|
Žestoko, žestoko! Ajmo se svi lijepo naći na cugi i nek svako ponese cd s omiljenim pjesmama pa ćemo ih lijepo sve odslušat. A nakon toga ćemo u miru prokomentirat umjetničke i ine vrijednosti glazbe koju slušate. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
- MI SMO OČITO DRUGA VRSTA! Još ću jednog dana doživjeti da me netko pita : E lega kako je to biti cajkaroš?
|
iz kojeg dijela mog posta si ti zaključio da ja getoiziram ljude koji slušaju narodnjake??? mislim wtf? ili sam ja glup ili si ti krivi post quotao ili nisi bio dovoljno jasan. a mislim da je ovo zadnje.  |
|
|
 |
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol:  Nebitno
|
ja ih osobno ne slušam...i normalno da samim tim imam averziju prema toj vrsti glazbe...ali opet tko to voli nek sluša...
ne razumijem ni one koji slušaju punk, heavy metal...ali Bože moj...svi smo različiti...
u Q club ako zađem, zađem, jer mi se zađe i imam prijatelje koji tamo zalaze...a ne zato što volim ili ne volim tu glazbu,na kraju krajeva,nisam cijepljena protiv nje... |
|
|
|
|
 |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol:  Nebitno
|
ne ne, ne radi se ni o kakvom doživljavanju.
ako npr. neki luzer na forumu (kojega ti uopće ne poznaš) zna tko si, šta si po struci i gdje radiš i takve informacije počne pisati na forumu i koristiti ih u raspravama, e onda je to nešto što prelazi granice dobrog ukusa.
dogodilo mi se osobno više od jednom i s više od jedne osobe. uopće ne znam tko su ti gnomi i kakve ljigave živote žive, ali tako nešto je (ako će se već pisati negdje) isključivo i samo na osobi o kojoj se radi da to napiše AKO želi... ne misliš?
to je ono što mi smeta i što smatram najjadnijim, najpodlijim i najljigavijim mogućim potezima. riga mi se od takvih ljudi i uopće mi nije jasno koji je smisao njihove bijedne egzistencije.. |
|
|
|
|
 |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
ne ne, ne radi se ni o kakvom doživljavanju.
ako npr. neki luzer na forumu (kojega ti uopće ne poznaš) zna tko si, šta si po struci i gdje radiš i takve informacije počne pisati na forumu i koristiti ih u raspravama, e onda je to nešto što prelazi granice dobrog ukusa.
dogodilo mi se osobno više od jednom i s više od jedne osobe. uopće ne znam tko su ti gnomi i kakve ljigave živote žive, ali tako nešto je (ako će se već pisati negdje) isključivo i samo na osobi o kojoj se radi da to napiše AKO želi... ne misliš?
to je ono što mi smeta i što smatram najjadnijim, najpodlijim i najljigavijim mogućim potezima. riga mi se od takvih ljudi i uopće mi nije jasno koji je smisao njihove bijedne egzistencije..
|
cat nemoj tako razmišljati. takve stvari nisu vrijedne tvog izbivanja sa foruma. u tom slučaju to je njihova pobjeda. i stoga ustraj nam i vrati se u rasprave i na taj način začepi usta svima koji se koriste nekim jeftinim prijetnjama i tako liječe svoje frustracije. |
|
|
 |
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
- - Meni nešto fali jer slušam narodnjake,odnosno turbo folk ili narodnu glazbu??? Jesi ti normalna???U p.zdu materinu jel imaš ti imalo mozga??
|
s ovakvim izjavama ispadaš individualac koji potvrđuje postojeći stereotip.
nemam predrasude. Svake subote se zaletim vidit kog ima i plesat malo u q.I ne mislim da sam licemjerna ni povodljiva,mislim da volim plesat,obič sva mjesta i prije svega mislim da nisam ograničena.
cajke ne slušam.Znam par klasika naravno,to je neizbježno u osijeku dan danas
ljude koji imaju predrasude prema so called "cajkarošima" smatram primitivnima i povodljivima.Isto ko sto je danas moderno slusat cajke,s druge strane,moderno ih je mrziti. pogotovo ta "nevjerojato inteligentna alternativna elita" grada Osijeka.
razjasnila sam da predrasude NEMAM,ali smatram da isto tako "NEcajkarošima" glazba igra veću ulogu u životu nego ljudima koji slušaju samo i izričito narodnjake.I mislim da se i oni mogu složit sa mnom i bit realni malo za promjenu. |
|
|
|
|
 |
Poppy
|
ja ne mislim da je netko ograničen jer voli narodnjake, već mislim da voli narodnjake jer je ograničen. |
|
|
|
|
 |
 |
|