Autor |
Poruka |
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
debeli je napisao/la: ›
Ah svašta bi ja uradio za dva piva al hladna
|
Sigurno je bolja polovica bila iza ledja kad si ovo pisao... mislim, tko bi normalan u takvoj situaciji sjedio i pio pivo... Uostalom, dignes ISO, smanjis trajanje ekspozicije i picis fotke iz ruke, ne brineci se sto se ruka nije mirna
|
Hej, leteći, nemaš li ti kojim slučajem veze s objavljivanjem fotki o tim raskalašenim vikendima u Thermiji? Kao da iz tebe progovara iskustvo |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
husky
Ukupno postova: 26 Lokacija: Zg-Os Spol: Muško
|
Malamaca je napisao/la: ›
husky je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovo pod maskama stvarno je dobra stvar i takve se stvari i desavaju posvuda, pa i kod nas, ima na netu swinger klubova i ovak u real life, ali ideja da 10 ljudi se j... medjusobno ne svidja nam se bas toliko. Mozda jednog dana, ali ne sa 23. Hehe.
|
al zasto za 10 g? onda cemo svi biti stari i olinjali i tak bolje sad - dok si mlad
|
Ma ak hoces s nama reci. Al ono grupno, vis da je i pisalo za u Bizovackim, kupanje s djecom, pa swing. Prije bi i ja djecu neg sto bi mozda pokupili neke bolestine. |
|
|
|
|
|
Malamaca
Ukupno postova: 244 Lokacija: Zagreb Spol: Žensko
|
Malamaca je napisao/la: ›
Ovo pod maskama stvarno je dobra stvar i takve se stvari i desavaju posvuda, pa i kod nas, ima na netu swinger klubova i ovak u real life, ali ideja da 10 ljudi se j... medjusobno ne svidja nam se bas toliko. Mozda jednog dana, ali ne sa 23. Hehe.
|
al zasto za 10 g? onda cemo svi biti stari i olinjali i tak bolje sad - dok si mlad
|
Ma ak hoces s nama reci. Al ono grupno, vis da je i pisalo za u Bizovackim, kupanje s djecom, pa swing. Prije bi i ja djecu neg sto bi mozda pokupili neke bolestine.
|
ja sam uvijek za |
|
_________________ ...i zao glas za mnom stize
i brdo olajavanja
za dobrim konjem prasina se dize
jos jedna cigareta pre spavanja..
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Vila
Ukupno postova: 95 Spol: Žensko
|
za vase dobro - iskreno se nadam da ju ne shvacate ozbiljno!!!!
ni malo! |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
|
Malamaca
|
Vila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
za vase dobro - iskreno se nadam da ju ne shvacate ozbiljno!!!!
ni malo!
|
sta se ti petljas?
os i ti s nama
ili nas samo mozes slusat |
|
i brdo olajavanja
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Vila
|
fala lipa al ne bi nista od navedenog!
al kad bi ikad doslo do toga, rado bih vidjela snimljeni dokaz jer u protivnom ne bi vjerovala! |
|
|
|
|
|
Malamaca
|
Vila je napisao/la ( Pogledaj post): ›
fala lipa al ne bi nista od navedenog!
al kad bi ikad doslo do toga, rado bih vidjela snimljeni dokaz jer u protivnom ne bi vjerovala!
|
perverznjakuso jedna ti bi mene gledala, nije dosta sto me cujes |
|
i brdo olajavanja
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
Vila
|
ja perverzna a ti bi grupnjak s trojicom! haha |
|
_________________ Lako je kad te netko ni ne zavoli,tad samo tamna strana srca zaboli. Tesko je kad za nekog jedinog i svog postanes zrnce soli,tesko je kad tvoj netko prestane da te voli... |
|
|
|
Jugovac
Ukupno postova: 84 Lokacija: Penthouse Spol: Muško
|
Trojicom?
Malamaco...ja sam iznenađen ovakvom pohotošću i proždrljivošću...ali nije loša ideja....uhhhh...bila bi stvarno napunjena... ...daj nam koju pojedinost.... |
|
|
|
|
|
Malamaca
|
Jugovac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Trojicom?
Malamaco...ja sam iznenađen ovakvom pohotošću i proždrljivošću...ali nije loša ideja....uhhhh...bila bi stvarno napunjena... ...daj nam koju pojedinost....
|
detalji na pm |
|
i brdo olajavanja
ps ja nisam umisljena
ja sam savrsena |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Jugovac je napisao/la: ›
Trojicom?
Malamaco...ja sam iznenađen ovakvom pohotošću i proždrljivošću...ali nije loša ideja....uhhhh...bila bi stvarno napunjena... ...daj nam koju pojedinost....
|
za to stvarno ne treba nešto posebno puno mašte... svaki teenager zna nabrojiti 3 ženska otvora u koji se može stati |
|
|
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
pupak, uho, i nos? |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
a jesam se nasmijo... ))))))))))
mene je napadala legica (djevojka od prijatelja) da ju ..jelte, kako mi to nije padalo napamet, ona predlozi da ju poshevimo on i ja zajedno... opalio se smijat i reko (iz zajebancije) AJD ! (napominjem da me napadala ... mjesecima, cak godinama) sta ona napravi nakon toga !? drito ode do decka (koji je bio par metara dalje) i kaze mu to ! dolazi on do mene i kaze "cujem da oce sex u troje!??" isto je umro od smjeha. meni je bilo poprilicno neugodno, ali sam se isto fino nasmijao.
naravno da smo bili svi pijani.
sex u troje se nikada nije dogodio, a ona je dobila nogu ubrzo nakon toga.
sex u dvoje (ona&ja) se takodjer nije dogodio, niti ce (iako me je nagovarala posle toga), nekako mi je bed se bivshima od prijatelja.. ima toliko drugih djevojaka |
|
|
|
|
|
Vila
|
zanimljivo je to sto decki nece posevit curu koja ih napada! |
|
|
|
|
Malamaca
|
|
|
i brdo olajavanja