Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
zbunili ste me...htio sam stavit ove dvije ratne fotke
radi se o zgradama preko puta vojarne |
Opis: |
|
Veličina: |
76.3 KB |
Pogledano: |
108 put(a) |
![zgrada1.jpg](files/thumbs/t_zgrada1.jpg)
|
|
96.87 KB |
112 put(a) |
![zgrada.jpg](files/thumbs/t_zgrada.jpg)
|
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DeusExMachina Ukupno postova: 90 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Rasprava o Osijek blue - video razglednici je izdvojena u novu temu. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
čini li se to meni ili je ono desno dinamov grb? ![Rolling Eyes](images/smiles/icon_rolleyes.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
dovoljno sam stara da sam prije rata bila dovoljno mlada da izlazim na kaf..... eh..... to je bilo mjesto za osmaše ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_lol.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
zanima me jel ima ko fotku mjesta gdje je sad eseker? i šta je tamo bilo uopće?
hotel osijek je sagrađen da bi parirao katedrali i da bi odvukao pozornost sa sakralne građevine tj. komunistima je smetalo to što kad se ulazi u osijek iz baranje prvo što ugledaš to je katedrala jer totalno dominira i navodno da je hotel osijek izgrađen zbog toga! naravo da to nije jedini razlog al tak nam je profesor ispričao... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
pogled sa nebodera sa VBK |
|
91.08 KB |
170 put(a) |
![vbk1.jpg](files/thumbs/t_vbk1.jpg)
|
|
76.46 KB |
209 put(a) |
![vbk.jpg](files/thumbs/t_vbk.jpg)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
|
pogled prema centru sa VBK |
|
62.07 KB |
182 put(a) |
![istarska.jpg](files/thumbs/t_istarska.jpg)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Baš je izgrađen zbog toga. Nadam se da je ovo bila šala. No to ovisi o briljantnom profesoru koji takve nebuloze priča studentima ili učenicima. Također se nadam da ljudi stvarno ne vjeruju u ove bedastoće kojima se mladež truje kad se govori o razdoblju 45-90. Poznato mi je da u školama vlada embargo na povijest Hrvatske unutar Jugoslavije, ali ne trebamo baš izmišljati bajke.
Ako ćemo ozbiljno, u Osijeku se prije rata nije moglo doći do sobe u hotelima, kolika je bila potražnja. Pa su se, eto, i gradili hoteli. To je zbog činjenice da Hrvatska još uvijek nije dosegla rezlutate u gospodarstvu koje je imala 89', a o Osijeku da i ne govorimo. I te priče o Crkvi u Jugoslaviji, već mi se iskreno gade (ili sam možda išao slobodno na vjeronauk i na misu u snovima). |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
kvaka
Ukupno postova: 17 Lokacija: Bratislava Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Baš, svašta se čuva u cerebralnim skaldištima.
Istina, bilo je zanesenjaka, no mogla bih se kladiti da je sam drug profesor onomad bio privrženi apologeta Bratstva i JeBinstva. Takvi danas najviše laju.
Ipak, žal za istim još je gnusniji. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Nije li na tom mjestu bila neka stara pivovara ili tako nesto? |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
![](images/spacer.gif) |
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
Nije li na tom mjestu bila neka stara pivovara ili tako nesto?
|
Na tom mjestu su bile sirotinjski kućerci u nizu; prva radinoca za izradu tijesta, Plivački klub, Manja-trovačica (prodavala na crnjaka alkohol domaće izrade), a u današnjoj "rupi" bila je pivovara (zato je tak duboko-od temelja pivovare).
S prijeke strane, od" Slona" prema Dravi, bila je slastičarnica, gostiona Bandar, i originalna Bijela lađa.... ah, those was a days.... ![Crying or Very sad](images/smiles/icon_cry.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
...tako je - Manja trovacica..... ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) ...cula sam puno puta o tome... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|