Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Inspirirao me topic o prekidu, a i baš sam Vas htjela to i pitati...
Koji je bio najgori, najgnjusniji prekid koji ste imali? Ono, da ste bili baš onako bitches and bastards prema drugoj osobi?
Je li Vam ikad bilo bed prvima prekinuti vezu, pa ste se ponašali najgore moguće, da bi vas ta osoba ostavila?
Da li je Vas nekad netko ostavio, i to baš na onak neki grozan način?
Ja sam, recimo, imala jednog dečka, koji je bio strašno divan i dobar, no, međutim, ja sam shvatila da to ne ide, i htjela prekinuti s njim, ali nisam znala kako da to napravim.. (bilo mi je bed jer je stvarno bio dobar).. i onak grozno sam se ponašala prema njemu, tipa-ne javljam se, dogovorim se s njim, i jednostavno se ne pojavim itd.. a sve s ciljem da mu se toliko zamjerim, da me ostavi.. No, pošto on nije kontao, i ništa ga ovog nije smetalo, na kraju sam ga ostavila preko sms poruke.. Eto, tolika bitch sam bila.. (stvarno užasno od mene, znam.. nikad to više ne bih napravila).. Koliko daleko idete što se prekida tiče? Hoćete li osobi prešutiti razloge, ili ste od onih koji iskreno apsolutno sve skrešu? Jeste li prilikom prekida jedni od onih koji dramatično urlaju, plaču... Ili to sve kulerski ''odradite''.. ? Jeste li jedni od onih koji prekid podnesu ''stoječki'', ili Vas prekid najkraće i nekakve bezvezne veze dotuče.. ?
p.s. naravno, i isprika ako je topic već bio. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
..nikad nisam imao potrebe za nekakvim spektakularnim prkidima....jer jednostavno neke stvari su bile toliko ocite da je prekid bio sam po sebi normalna stvar....no s obzirom da nisam nekakav gad od covjeka....sa svojim bivšim djevojkama...sam uvijek ostao u dobrim odnosima......koliko taj odnos uopce i može biti kao nekakav prijateljski...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
prvo da kazem kad sam vidio topic...ja mislio da to o onima sto plesu
A sad da predem na temu
Nikad nisam imao prekid onak da smo se baš poklali... Uvijek mirno rješim... Al kod mene je stvar da sam ja skoro svaku zensku prevario ( sam da se zna da vise ne varam =) ) pa bude tu malo rječkanja al prođe to dobro, i ostao sam prijatelj sa svakom kojom sam bio, i ne prijatelj kao ono da smo samo na bok bok...
Nikad me prekid nije dotuko zato sto sam mlad i znam da ovo nije ništa ozbiljno... Možda će kasnije... |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Nisam bila nikad ostavljena, to je moja sreća.
Jednog sam dečka ostavila preko sms poruke, a drugog za kojeg sam bila zaručena nakon 3,5 g. hodanja sam ostavila na civiliziran način: doputovala sam u Varaždin i na Badnjak mu rekla da je kraj. Bitch, nema šta, ali je tako moralo biti. Sa prvim sam ponovo u vezi, a sa drugim sam ostala u dobrim odnosima. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Nisam bila nikad ostavljena, to je moja sreća.
Jednog sam dečka ostavila preko sms poruke, a drugog za kojeg sam bila zaručena nakon 3,5 g. hodanja sam ostavila na civiliziran način: doputovala sam u Varaždin i na Badnjak mu rekla da je kraj. Bitch, nema šta, ali je tako moralo biti. Sa prvim sam ponovo u vezi, a sa drugim sam ostala u dobrim odnosima.
|
da.. merry Christmas.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
grummer
Ukupno postova: 35 Lokacija: Baranjske močvare Spol: Muško
|
kad razmišljam, sjetim se jednog čudnog prekida, gdje me je cura ostavila nakon što smo izašli iz HNK...i dan danas mi nisu jasne njene pobude |
|
|
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Koji je bio najgori, najgnjusniji prekid koji ste imali? Ono, da ste bili baš onako bitches and bastards prema drugoj osobi?
pa bila sam u vezi s jednim dečkom i veza je pucala,počelo varanje svađe ovo ono i našli smo se u ajmoreć "neizvjesnom stanju" veze,tj on je bio,ja sam bila sigurna da je kraj i kroz tjedan-2 završila s novim dečkom i kad se bivši javio i molio i plakao odjebala sam ga...uopče ne zvuči gnusno kad ovak pišem zapravo...aeh..trebali ste bit tamo
Je li Vam ikad bilo bed prvima prekinuti vezu, pa ste se ponašali najgore moguće, da bi vas ta osoba ostavila?
da,glupo al jesam...valjd iz nekog sažaljenja i pomanjka "mržnje" prema toj osobi,jednostavno mi se više nije dalo
Da li je Vas nekad netko ostavio, i to baš na onak neki grozan način?
da.
Koliko daleko idete što se prekida tiče? Hoćete li osobi prešutiti razloge, ili ste od onih koji iskreno apsolutno sve skrešu? Jeste li prilikom prekida jedni od onih koji dramatično urlaju, plaču... Ili to sve kulerski ''odradite''.. ?
ovisi o vezi kakva je (bila) i o osobi s kojom sam u vezi i o meni u toj vezi ugl. ovisi o vezi jel al ne urlam,to radim sam onak...kad više neznam štaću,dakle ne često
Jeste li jedni od onih koji prekid podnesu ''stoječki'', ili Vas prekid najkraće i nekakve bezvezne veze dotuče.. ?
nemože me dotuč prekid nečeš do ček mi nije bilo stalo,al trudim se i preko najgorih prekida preć bez suza s nosom u oblacima...pomaže psihi |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pa ne zvuči,al to je najgore što sam napravila nekom...bar sam na to dobila najdramatičniju reakciju dosad |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FiNUkDnDMFA[/youtube]
ček malo pa to nisu ti brejkeri, sorry |
|
|