Autor |
Poruka |
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
jel bio tko na koncertu?
bilo je toliko savršeno, da još uvijek ne mogu doći k sebi.... nisam tako prepun zrinjevac vidjela od prije rata! bile su valjda sve generacije od '45. do '95.
fenomenalna atmosfera, puna 3 sata svirke, nemam riječi!
sve me boli... |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
bilo je dosadno oko 22:30, maltene kao opera... još vevliki nedostatak je bio u zagušljivosti, mogli su malo više upaliti te ventilatore....
koncert je u cjelini je bio dobar.... pred kraj je bilo fenomenalno akd se rulja raspametila |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
..nisam bio....pa ne mogu ništa pricati o koncertu....no meni je isto bilo lijepo sinoc... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
bio sam sinoć, nije bilo loše al sam bio i na boljim koncertima sve u svemu 7/10, moje subjektivno mišljenje, svirka odlična, atmosfera dobra, malo zagušljivo i vruće i ona gužvara na kraju za izlaz je bila katastrofa, tifa se opet oždero ko zvijer, sve u svemu nije bilo loše |
|
|
|
|
|
MissTake
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
1.ona gužvara na kraju za izlaz je bila katastrofa,
2.tifa se opet oždero ko zvijer, sve u svemu nije bilo loše
|
1. ufff, koji pritisak na mjehur
2. kako znaš, po tome što je mijenjao majice-uneredio ih ili što je otpjevao 3 1/2 pjesme |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
najbolji je bio kad je uteturo pred kraj kao, šta je ovo, di sam, šta se dešava, ko ste vi ljudi, bebek i alen na bini pjevaju a on se nešt gubi tam iza, kao YEAH!!!, plesucka nešt a ja navijam da se sruši, , ma sad kad gledam bilo je sasma oke na koncertu |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
bilo je odlično! još mi zuji u ušima,noge bole uuuf:)al dobro,sjajan koncert... |
|
|
|
|
|
ozro
Ukupno postova: 13 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
tifa je bio tak smješan kad je pokušavao napraviti eho, u smislu ".....zaboraviiiiš..iš..iš..iš |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Meni je bilo super na koncertu i baš mi je drago što je Bebek toliko pjevao. I drago mi je što nisam bila tamo među najstarijima. Obično na koncerte na koje odlazim dolaze i djeca pa mi bude neugodno.
@Monstrume - Što se tče gužve na izlazu, ja sam čekala dok svi izađu, nije mi se dalo gurati. U jednom je trenutku netko skužio da postoji još jedan izlaz pa je odjednom hrpa ljudi krenula na taj drugi izalaz i gužva se malo raščistila.
@CatCloe - Meni se čini da je i ljetos na Hladnom pivu bio pun Zrinjevac, ali možda ti nisi bila. Nebitno. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
_tenjac_ Ukupno postova: 406 Lokacija: Tenja Spol: Muško
|
je je...bilo je i na hladnom pivu puno...ali i na ovom koncertu isto...dobro da je tifa prvi pjevo pa alen i bebek kasnije atmosferu digli...ugl moja ocjena 9/10 nije cista 10 zbog zagusljivosti i guzve na ulazu i izlazu...iako sam i ja oso na onaj drugi izlaz |
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Anastazija je napisao/la: ›
@CatCloe - Meni se čini da je i ljetos na Hladnom pivu bio pun Zrinjevac, ali možda ti nisi bila. Nebitno.
|
ne, bila sam na HP prije 10 dana, kad je bio prazan.
hoćeš reći da su bile pune obje tribine?? |
|
|
|
|
|
m082 Ukupno postova: 12 Spol: Žensko
|
Je li netko bio na koncertu? Kako vam se svidjelo? Meni je bilo genijalno !!!!
Ima li netko neke fotke s koncerta.? |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ova je tema već otvorena. |
|
_________________ Anastazija |
|