Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Ja ne razumijem vas koji se toliko hvatate oko pasa... Bolje skupite love, igračaka ili stare odjece i odnesite u Klasje...
Ili Dom Sv Vinka... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Ja ne razumijem vas koji se toliko hvatate oko pasa... Bolje skupite love, igračaka ili stare odjece i odnesite u Klasje...
Ili Dom Sv Vinka...
|
a ko si ti da mi govoriš šta ću ja radit sa svojim novcima?!!! ti daj kom god oćeš, a ja ću kome ja hoću. uostalom jedno ne isključuje drugo. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
ništa ti ne govorim, samo preporučam što bi bilo pametnije...
Ovdje sam vidio dosta ljudi koji gotovo da ridaju kada vide napuštenog psa, a kada vide ljude koji spavaju na klupama okreću glavu... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
za dom svetog vinka grad. županija i država izdvajaju silne pare. azil koji miče te proklete beštije s ulice da bi svi mi bili sigurniji, dobije godišnje 70 tisuća kuna od grada. usporedbe radi zagrebački azil u kojem je manje od 150 pasa od bandića dobije tri milijuna kuna godišnje.treba dat beskućnicima i djeci, nema govora, ali treba dat i psima, odnosno onima koji se o njima brinu kako psi ne bi hodali ulicama, skakali po djeci, naganjali automobile, srali po trgovima... |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
@gaap; tocno - 150 - 200 pasova.. a da steknete dojam koliko je to.. eo fotka kućice za pse.. boksovi s jedne i druge strane + upravna zgrada za ljudofe.. ambulanta, operaciona sala, neznan kolko ljudi zaposlenih.. auta.. itditd.. |
Opis: |
|
Veličina: |
40.94 KB |
Pogledano: |
247 put(a) |
|
|
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
a to što je netko napisao kako i dalje više ljudi izbacuje pse, nego što ih je spremno uzeti iz azila - također istina. i to zato što smo još uvijek društvo licemjera i pozera koji će rađe dati par stotina ili tisuća eura kako bi se po gradu prošetali s nekim čstokrvnim primjerkom s pedigreom (pa makar ga poslije izbacili na ulicu) nego što bi uzeli neko siroče iz azila.. u kojem, btw. ima i čistokrvnih pasa (gle čuda). |
|
|
|
|
|
Pollux
Ukupno postova: 145 Lokacija: Sin city - Old town Spol: Muško
|
toni je napisao/la: ›
@gaap; tocno - 150 - 200 pasova.. a da steknete dojam koliko je to.. eo fotka kućice za pse.. boksovi s jedne i druge strane + upravna zgrada za ljudofe.. ambulanta, operaciona sala, neznan kolko ljudi zaposlenih.. auta.. itditd..
|
E to je SLIKA!! Molim vas...ima li tko sliku Azila u Osijeku samo radi usporedbe...evo je li ima netko...samo neka ju zakelji ovdje...
hm, sada sam vidio i ovo:
http://www.drugaprilika.com/main.asp?id=125 |
|
_________________ no fear! |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Prestrašno.. nemam ni riječi ni komentara.. sledila mi se krv u žilama i naježila sam se od glave do pete.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
toni
|
Fotka sto sam stavio je azil u Dumovcu.. i ova snimka na gore navedenom linku ne odgovara stvarnom stanju od ljetos.. ipak su ga malo apgrejdirali, bogu fala |
|
|
|
|
|
Pollux
|
toni, imas li sliku od Azila u Osijeku?
Htio sam da je netko stavi iz razloga sto Dumovec izgleda kao hotel od 5 zvjezdica naspram azila u Osijeku |
|
|
|
|
toni
|
nemam, znam kako izgleda.. valjda ima neko od ovih sto hodočaste tamo malo malo
btw. azil je azil.. bez obzira na zvezdice |
Opis: |
|
Veličina: |
22.94 KB |
Pogledano: |
97 put(a) |
|
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Tužna istina je da se na toj inicijativi ne mogu nigdje ušićariti pare pa se zato grad ne trudi ništa napraviti. Da ima fore spremiti koji milijunčić u džep, sigurno bi se u poglavarstvu našao netko ko bi pogurao tu inicijativu. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Pollux
|
toni...ma tako je malo potrebno da ti jadni psi barem ne razvlaće boleštine međusobno, ne spavaju u blatu, imaju što jesti...samo to. Da se netko sustavno brine o njima.
allein...danas sam okrenuo par brojeva...čini mi se da si u pravu. |
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
ništa ti ne govorim, samo preporučam što bi bilo pametnije...
Ovdje sam vidio dosta ljudi koji gotovo da ridaju kada vide napuštenog psa, a kada vide ljude koji spavaju na klupama okreću glavu...
|
Boli me kurac za napuštene ljude koji spavaju po klupama daš im kunu tražit će još dvije za cugu, pola njih to voli, neki to zaslužuju a za mali broj njih mi je stvarno žao. A pas mačka i ostale te domaće životinje su životinje koje je glupi čovjek zajebo pa bi on trebo i ispraviti tu grešku. A osim toga odnesi neku dobru deku u caritas i u nedelju je na autopiji! |
|
|
|
|
|
Pollux
|
da...jadne životinje si ne mogu pomoći... |
|
|