Autor |
Poruka |
visage Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
Pa evo dj su postali glavni kriminalci i na naslovnicama postali mega zvijezde kao najveci dileri droge sto velite na ovu akciju o kojoj ce pisati cijeli svijet
http://www.net.hr/crnakronika/page/2007/12/17/0342006.html
Zato dj pamet u glavu,ma koja je to blamaza i sramota,nije mi jasno kako policajac zna sto je pirat a sto ne.
Koji su to dj pali ako tako nastave propada nova godina jer niti jedan kolko sam ja skuzio ne svira s kompletnim originalnim cd ili plocama |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
meni je drago sto pravna drzava funkcionira. sada se osjecam puno sigurnije u ovom gradu jer znam da su kriminalci iza resetaka. sad disem puno lakse i to punim plucima.
posebno pozdravljam istancani osjecaj nase policije koja je prepoznala kljucne elemente koji podrivaju temelje nase drzave i efikasnom akcijom ih eliminirala. takodjer vjerujem da ce u daljem postupku pravosudje odraditi svoju ulogu, te te okorjele kriminalce osuditi na dogogodisnje robije.
sve sto mogu reci 'bilo je krajnje vrijeme'
i siguran sam da osim krsenja autorskih prava, ima medju njima i pedofila |
|
|
|
|
|
|
Bravo pravo si to kazao,mislim ovo sto se radi nije normalno
hm, zanimljivo ce biti vidjeti sta ce se dogoditi jer policija ne moze dokazati da su to piratski cd-i.
zanimljvo ce biti i vidjeti na koji ce se zakon pozvati tuzitelji isto kao i sto bi bilo zanimljivo vidjeti po kojem zakonu je policija uopce postupala. isto tako ce biti zanimljivo cuti sta ce reci zamp, odnosno kako ce policija i tuzilastvo reagirati kada ovi iz zampa kazu da ne mogu ustvrditi da li je to piratsko ili ne |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
posebno pozdravljam istancani osjecaj nase policije koja je prepoznala kljucne elemente koji podrivaju temelje nase drzave i efikasnom akcijom ih eliminirala
sve sto mogu reci 'bilo je krajnje vrijeme'
|
)))))))))))))
Potpisujem !!
|
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
visage je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Bravo pravo si to kazao,mislim ovo sto se radi nije normalno
hm, zanimljivo ce biti vidjeti sta ce se dogoditi jer policija ne moze dokazati da su to piratski cd-i.
zanimljvo ce biti i vidjeti na koji ce se zakon pozvati tuzitelji isto kao i sto bi bilo zanimljivo vidjeti po kojem zakonu je policija uopce postupala. isto tako ce biti zanimljivo cuti sta ce reci zamp, odnosno kako ce policija i tuzilastvo reagirati kada ovi iz zampa kazu da ne mogu ustvrditi da li je to piratsko ili ne
|
ti ocigledno ne poznajes nase zakone i nase pravosudje.
kafkin proces je pickin dim naspram onoga sto se s nasim zakonima moze napakovati tek rodjenom djetetu. |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
visage je napisao/la ( Pogledaj post): ›
isto tako ce biti zanimljivo cuti sta ce reci zamp
|
zaboli zamp, oni ionako ubiru veliku lovu od prodaje svega na što možeš pohranit podatke, pardon papir je izuzet |
|
|
|
|
|
|
Kako izgleda a tako izgleda da ce za novu godinu biti puni zatvori dj jer ovi krecu u akciju vidite kako su krenuli na najvece kriminalce dj.
Izgleda da cemo za novu godinu slusati narodni radio direktno u lokalu gdje budemo bili |
|
|
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
"Protiv 18-godišnjaka koji je počinio kažnjivo djelo sprečavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti, jer je fizički pokušao spriječiti policajce da uhite 19-godišnjaka, upotrijebljena su sredstva prisile"
naime taj 18-godišnjak je reko murji da nešutaju 19-godišnjaka u stomak zato što ima 2 velika šava i pri tom je upotrijepo riječi " molim vas"...prespavo je u marici.
=| šta više reći? |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
Skakavac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
"Protiv 18-godišnjaka koji je počinio kažnjivo djelo sprečavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti, jer je fizički pokušao spriječiti policajce da uhite 19-godišnjaka, upotrijebljena su sredstva prisile"
naime taj 18-godišnjak je reko murji da nešutaju 19-godišnjaka u stomak zato što ima 2 velika šava i pri tom je upotrijepo riječi " molim vas"...prespavo je u marici.
=| šta više reći?
|
standardno, nek se žali unutarnjoj kontroli MUP-a ... dobro je još i prošao, mogli su ga izbubati i reći da je pri opiranju uhćenju slučajno lupio glavom u vrata marice. |
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
Skakavac je napisao/la: ›
=| šta više reći?
|
Kako nevjerujem takvim pričama bio sam tamo na konzultacijama i to dužim i samo su me jedanput izbubali i to dok me nisu dovezli do stanice i ništa strašno par udaraca samo što đura ima tešku ruku. |
|
|
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
Skakavac je napisao/la ( Pogledaj post): ›
=| šta više reći?
|
Proslijedi ovo malom_ivici. |
|
_________________ The voices are back. Excellent. |
|
|
|
Blofeld
Ukupno postova: 636 Spol: Muško
|
Kažem ja, policijska država. Jer kako objasniti akciju u kojoj sudjeluje 50 policajaca, od kriminalista, preko interventnih, do običnih cipelića, a rezultat je hapšenje dva d.j.-a zbog možda piratskih c.d.-ova? |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
Blofeld je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kažem ja, policijska država. Jer kako objasniti akciju u kojoj sudjeluje 50 policajaca, od kriminalista, preko interventnih, do običnih cipelića, a rezultat je hapšenje dva d.j.-a zbog možda piratskih c.d.-ova?
|
jebiga nema utakmica, zimska stanka je, pa moraju policajci nešt radit i nekog tlačit kad već nema navijača. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
a i vi sad malo serete... jesu piratski cd-i ilegalni...jesu...jel policija smije uhitit onog tko se koristi takvim cd-ima...smije...zast serete po policiji kad ona radi svoj posao...da nisu nist napravili i da sjede mirno i lade jaja opet bi se sralo po njima...kak god okrenes ne valja...ne kazem ja da oni nemaju pametnija posla, nego se uvijek sere... |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Mislim da znam jednog policajca koji ima puno piratskih cd-ova i dvd-ova, pa čak i nelegalni software.... kontam, jel u redu da ga prijavim? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
|
|