Autor |
Poruka |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
Za one koji ne znaju šta je brazilian, riječ je o bikini depilaciji prilikom koje se počupaju sve dlake sa ženskog genitalnog područja. Dok to nekome može izgledati privlačno i lijepo, postoji i druga strana medalje. Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem, ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom. Ne kažemo da sada tu treba da bude amazonska prašuma, ali bolje je ostaviti dole malo dlačica, čisto u službi boljeg seksa. |
|
|
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
onda nemojte brazilsku, nego neko susjednu drzavu...argentinu, boliviu, peru? mozda tamo ostane malo dlaka |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Meni se više sviđa lijepo uređena frizurica nego sasvim obrijana. Zahtijeva puno truda ali se isplati. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
ruana je napisao/la: ›
Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem...
|
Kakav bol... kad probas back, sack and crack onda se javi. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Skakavac
Ukupno postova: 206 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni se više sviđa lijepo uređena frizurica nego sasvim obrijana. Zahtijeva puno truda ali se isplati.
|
pa da,ljepše izgleda |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
Dok to nekome može izgledati privlačno i lijepo, postoji i druga strana medalje. Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem, ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom.
|
totalna glupost. |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la: ›
Dok to nekome može izgledati privlačno i lijepo, postoji i druga strana medalje. Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem, ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom.
|
totalna glupost.
|
Baš...nisam upućena s boli o kojoj pišeš al ovo dalje napisano nema nikakve veze jedno s drugim! Možda ti to sebe mal zavaravaš? Možda te decko vise ne zna napaliti kak spada pa se izvlačiš na dlake? |
|
_________________ "Svaki ljudski problem ima rješenje!
Precizno, uvjerljivo i pogrešno."
Dr.House
|
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
taj dio o boli je istina. oči ispadaju. |
|
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
taj dio o boli je istina. oči ispadaju.
|
Da,najlakše je prvi put - ne znaš što te čeka!!
Kasnije oguglaš na bol, samo par sati poslije bridi k´o da ti je netko prešao "šmirgl" papirom!! |
|
|
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
il si vlažna il nisi vlažna..kakve veze dlake imaju s tim? |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Skakavac je napisao/la: ›
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni se više sviđa lijepo uređena frizurica nego sasvim obrijana. Zahtijeva puno truda ali se isplati.
|
pa da,ljepše izgleda
|
I ne boli, a što je još važnije ne svrbi kada dlačice počnu rasti.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|