Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Loona je napisao/la: ›
Skakavac je napisao/la: ›
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni se više sviđa lijepo uređena frizurica nego sasvim obrijana. Zahtijeva puno truda ali se isplati.
|
pa da,ljepše izgleda
|
I ne boli, a što je još važnije ne svrbi kada dlačice počnu rasti..
|
Bla bla.. kao da vas netko pita. Za dobar orgazam bi svaki tjedan radile brasilian, ako vašeg muškarca to pali... a tu nam prodajete paru i maglu |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom.
|
ma odakle ti ovo...
"dlake su tu s razlogom"
gluposti! |
|
|
|
|
|
Kamenko
Ukupno postova: 53 Lokacija: u parku kod sove Spol: Muško
|
CatCloe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ruana je napisao/la: ›
Dok to nekome može izgledati privlačno i lijepo, postoji i druga strana medalje. Brazilian depilacija boli ko sam đavo. No i bol se može istrpiti nekako, barem ženama to nije problem, ali kada je čitavo genitalno područje izdepilirano, javljaju se problemi sa vlažnošću odnosno suhoćom vagine. Potrebna je duža predigra, a ako "pauzirate" minutu dvije, vlažnost nestane kao rukom odnesena. Dlake su tu s razlogom.
|
totalna glupost.
|
dakle, dolazimo do zaključka da ako djevojka je korisnik spomenutog načina depilacije, momci ne smijete stati ni na minutu...ali realno gledano...tko bi stao kad jednom krene? |
|
_________________ Guide me, I walk slow, stay right beside me, the devil's trying to find me
Hide me,hold up, I take that back, protect me and then give me the strength to fight back |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...ili ako vec odlucite stati na koju minutu....pored sebe je dobro imati....bilo koju vrstu psa....koji ce održavati vlagu...... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Kamenko
Ukupno postova: 53 Lokacija: u parku kod sove Spol: Muško
|
ili čak bocu vode..... |
|
_________________ Guide me, I walk slow, stay right beside me, the devil's trying to find me
Hide me,hold up, I take that back, protect me and then give me the strength to fight back |
|
|
|
Lucija
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Obožavam brazilsku depilaciju,razlog-mrzim dlake!
Ma boli,ali ako imaš dobru kozmetičarku (kao što imam ja),onda nemaš problema.Na brzinu me riješi svih neželjenih dlačica uz minimalnu količinu boli.
A to s vlažnošću-ne bih se baš složila.Ili si vlažna ili nisi,nema veze s dlačicama.
Mislim da je Eva Longoria izjavila da joj je brazilska dep. poboljšala seksualni život...pa ne znam tko tu koga laže,prodaje paru i maglu... |
|
|
|
|
|
|
|