Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
e, sadje postalo zabrinjavajuće....prvo ste se zgražavali na pojavu Radojke a sad odjednom ćete se žrtvovati da shvatite problem.
pitam se, zanima li vas baba jer je prvi put niste baš od šoka dobro vidjeli ili je ona postala vaša podsvjesna opsesija?
il' ste mazohisti!?tko bi to opet gledao?
 |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
morgane, dušo draga, baba se ne jebe  , ona nas cima u mozak "zdravi", mi to trpit više ne možemo, i taman, pod prijetnjom zdravog razuma mi moramo uć u srž problema, da ne bi generacije ispaštale zbog tuđih propusta.
p.s. u pičku materinu, eo sad smo skontali da je nova epizoda sapunjare, erocke, u 20 do 4, jebemu, to je zbog babe zasigurno  |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
preostaje vam ili da si snimite to na video ili da pijete što bi za krajnji rezultat moglo imat to da babu uopće ne primjetite te također ni TV...
nisam ja rekao da se baba jebe (IJU!zlo i naopako!) |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol:  Žensko
|
A jeste neki, možda bi i baba još za života šta ufatila malo, pa di će? Di bi joj dali neg tamo, onak... malo da prošeta... nije ona kriva... |
|
|
|
|
 |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Vas dvojica (Monstrum i Mladjo nap.a.) ste perverznjaci koji se pale na babe. Mora da vas uzbuđuje kada vidite bakicu sa štapom kako stenje u pozadini, dok se dvije trebe šlataju. E dečki... Vama izgleda ni reuma, strije i bore ne smetaju u vašim perverznim igricama. |
|
 |
Monstrum
|
Vas dvojica (Monstrum i Mladjo nap.a.) ste perverznjaci koji se pale na babe. Mora da vas uzbuđuje kada vidite bakicu sa štapom kako stenje u pozadini, dok se dvije trebe šlataju. E dečki... Vama izgleda ni reuma, strije i bore ne smetaju u vašim perverznim igricama.
|
milane dušo i srce moje ti si bolestan  , ne palimo se mi na babetine, pa ta baba mi baba može bit kolko je stara baba  , nismo dočekali novu epizodu erocke telenovelenjanjanja jerbo smo se napili, al biće još epizoda, doćemo mi do zaključka vezanog uz babu, neće meni tu tamo neka baba nešt, baba služi da peče kolače, prodaje na pijacu, gura se po tramvajima s cekerima, čeka po bolnicama i prigovara, babi nije mjesto u seriji explicitnog sadržaja  |
|
|
|
|
 |
aethur
|
Ali činjenica da se još uvijek palite na tu babu, jer što drugo zaključiti nakon što svjesno želite ju gledati u eksplicitnom izdanju, govori da ste perverznjaci. Babojebci. |
|
 |
Monstrum
|
Ali činjenica da se još uvijek palite na tu babu, jer što drugo zaključiti nakon što svjesno želite ju gledati u eksplicitnom izdanju, govori da ste perverznjaci. Babojebci.
|
čudovište jedno poremećeno, aj pročitaj svih 6 strana ovog topica (a jebote ko je natuko 6 strana na ovaku debilnu temu, doduše bolje tu neg u topic "ostavila sam dečka jebem se s njim, njegovim najboljim legom i još petoricom u isto vrijeme da li sam normalna i zašto me dečko ne voli"  ) koliko ti se puta mora ponovit
BABA NIJE GOLA, BABA SE NE JEBE, BABA JE TU KAO TAKVA I TO JE TO ŠTO SMETA!!!!!! |
|
|
|
|
 |
aethur
|
Meni ako nešto smeta, konkretno baba u erotskoj telenoveli, onda to ne gledam. Budući da vas dvojica to gledate... Babojebci.
Inače dugo već nije bilo tema kakve si ti spomenuo... Pomalo mi nedostaju... |
|
 |
Monstrum
|
Meni ako nešto smeta, konkretno baba u erotskoj telenoveli, onda to ne gledam. Budući da vas dvojica to gledate... Babojebci.
Inače dugo već nije bilo tema kakve si ti spomenuo... Pomalo mi nedostaju...
|
budalo.
p.s.mogu ti reć i meni već pomalo fale temice  |
|
|
|
|
 |
aethur
|
IdiJote. Babojebac. Jel fino baka zna finese?
PS. Da... Baš... Osjećam se prazno bez njih. Amy, Honey i slične, vratite se... |
|
 |
Monstrum
|
budalo.
p.s.uf da se barem vrate, kmuuuuu, oć ljubavne temice, kmuuuu, amy, honey i slične vratite se, ništa nije isto bez vas |
|
|
|
|
 |
aethur
|
Fina bakica... Onako sa štapom, kada zagolica jedno bedro... Uf Monstrume, kako je to sexy tebi...
Kme...Smrc... Ljubavne teme...Odma sada bi ja čito...
Nu ljubavne teme... Nu... |
|
 |
Monstrum
|
budalo.
p.s.vidim da si se malo napalla a a, jel te babe rajcaju, priznaj, tu mene nešt okrivljuješ a zapravo ti si taj koji babe sniva, o milane milan pročitan si
p.s.s kmuuuuuu shmrtz shmrtz, oć ljubavnu temicu tipa "prevarila sam dečka i neć više" popraćenu drugom temom "opet sam prevarila dečka i neć više" popraćenu trećom temom "i jope sam prevarla dečka al kao neć više" |
|
|
|
|
 |
aethur
|
Meni se čini da ova tema nikada neće imati kraja, budući da polagano prerasta u famozne "strankinje"...
Jesam se napalila... Jako sam se napalila... jea...
koju pozu voliš s babama? Meni je omiljena doggy style onak dok se viseće sise njišu u ritmu... mljac
PS. jab ljubavnih tema... jab jab jab... |
|
 |
 |
|